Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

bencede atıyorum 10 dan az 50 den fazla olmasın gibi birşey konulabilir
naf bunu belirleyelim bence ona göre katılacaklar katılmayacaklar söylesinler

[/QUOTE]Kaç kilosun canım [/QUOTE]

Canım geçen yaz 92'ye çıkmıştım,spor ve dengeli beslenme ile 8 kilo verdim şimdi 84 üm fakat sağlığım için en az 75 olmam lazım
Fakat ben kitlendim nedense o ilk azmim yok kıştan dolayı sanırım olmuyor,yapamıyorum

Son düzenleme:
siz aranızda anlaşın kızlar.ona göre bakalım artık...

hee akşama iş arkadaşım beni gezmeye davet etti :78: akşam yagmur yagmazsa eve 2-3 saat geç gitcem :92:

bencede atıyorum 10 dan az 50 den fazla olmasın gibi birşey konulabilir
naf bunu belirleyelim bence ona göre katılacaklar katılmayacaklar söylesinler
Bilmem ben limit koyma taraftarı değilim aslında ama ortama uyum sağlarım bebemm

bu arada kızlar ben dore diye bir şeye üye oldum ülkerin bir kuruluşuymuş
Oraya da bi el attım diyosun

Sen devam ett kiloların pes etsin cnm
siz aranızda anlaşın kızlar.ona göre bakalım artık...

hee akşama iş arkadaşım beni gezmeye davet etti :78: akşam yagmur yagmazsa eve 2-3 saat geç gitcem :92:
Hep beraber anlaşalım tatlım
Bende akşama gezmeye gidiyorum liseden kızlarla buluşucaz :82:

anladım canım ben seni ama limit olmasada eğer katılmak istersen sen kendi kesene göre birşey yollarsın tabii katılmak istersen,katılmayabilirsinde

benm için küçücük bişey bile çok mutlu edicidir her zaman.yeterki sevdiklerimden olsun.o yüzden herkesin böle düşündüğünü tahmin ediyorum.limit olayı önemli bi ayrıntı olmicaktır.sorun oluşturcanıda sanmıyorum.o yüzden ben katılıyorum kızlar.o an ki parama göre hareket ederm.iyi de kim kime çıktı sölemicez.ama adresleeri nası alcaz.benm bi fikrim var herkes nafın özeline adresini yazsın.nafda (ör:bana özge çıktıysa bana özgenin adresini versin falan filan...)

bence 20-40 arası olsun.hatta kargo parasıyla birlikte 40 ı geçmesin bu şekilde ayarlayabiliriz.benim kendşi fikrim bu
Bebemm limitli olacaksa siz belirleyin ben uyarım son damlasına kadar

ama merve limite göre karar vercem diyor naf
Tamam aşkitom belirleyin siz bana her türlü uyar

kesinleşsinde o zaman katılıp katılmicaklar kesinleşir nafcım
Tamam son ne diyosunuz o halde ?

naf artık alışverişlerini benden yaparsın yoksa gebertirim seni
Ya kızım zaten netten yakamı sıyıramadım şu ojelerin parasını ödeyeyim ondan sonra bakıcem katoloğa benim herüf beni furcek
özgecim işe yeni başladımya zaten.o yüzden limite göre karar vermem gerek.normalde 2-3 aydır çalışıyo olsam naf gibi derdim.önemli olmazdı.
Anlıyorum ben seni bebemm çalışmayan arkadaşlarımızda var tabiki kimseyi zor durumda bırakmak istemeyiz :97: Maksatt küçük bir mutluluk olsun heyecan olsun :92: dostluklar pekişsin ben ondan diyorum ki herkes kesesine göre alsın ama limit belirlenecekse de uyarım problem yok :82:

anladım canım ben seni ama limit olmasada eğer katılmak istersen sen kendi kesene göre birşey yollarsın tabii katılmak istersen,katılmayabilirsinde
Evet evett :98: ama katılım olsun yaa :78:

melis kız bi fikir verdin sabahtan beri uğraşıyoz sen yoksun ortada
gelde yardım et sende
Melis gel kız buraya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…