- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #29.081
bu arada lillum hiç kilonu göstermiyosun canım.üzme kendini
Bilmem ben limit koyma taraftarı değilim aslında ama ortama uyum sağlarım bebemmbencede atıyorum 10 dan az 50 den fazla olmasın gibi birşey konulabilir
naf bunu belirleyelim bence ona göre katılacaklar katılmayacaklar söylesinler
Oraya da bi el attım diyosunbu arada kızlar ben dore diye bir şeye üye oldum ülkerin bir kuruluşuymuş
Sen devam ett kiloların pes etsin cnmCanım geçen yaz 92'ye çıkmıştım,spor ve dengeli beslenme ile 8 kilo verdim şimdi 84 üm fakat sağlığım için en az 75 olmam lazım
Fakat ben kitlendim nedense o ilk azmim yok kıştan dolayı sanırım olmuyor,yapamıyorum
Hep beraber anlaşalım tatlımsiz aranızda anlaşın kızlar.ona göre bakalım artık...
hee akşama iş arkadaşım beni gezmeye davet etti :78: akşam yagmur yagmazsa eve 2-3 saat geç gitcem :92:
ben yemeğe çıkıyorum kızlar görüşürüz
ama merve limite göre karar vercem diyor naf
Bebemm limitli olacaksa siz belirleyin ben uyarım son damlasına kadarbence 20-40 arası olsun.hatta kargo parasıyla birlikte 40 ı geçmesin bu şekilde ayarlayabiliriz.benim kendşi fikrim bu
Tamam aşkitom belirleyin siz bana her türlü uyarama merve limite göre karar vercem diyor naf
Tamam son ne diyosunuz o halde ?kesinleşsinde o zaman katılıp katılmicaklar kesinleşir nafcım
Ya kızım zaten netten yakamı sıyıramadım şu ojelerin parasını ödeyeyim ondan sonra bakıcem katoloğanaf artık alışverişlerini benden yaparsın yoksa gebertirim seni
Anlıyorum ben seni bebemm çalışmayan arkadaşlarımızda var tabiki kimseyi zor durumda bırakmak istemeyiz :97: Maksatt küçük bir mutluluk olsun heyecan olsun :92: dostluklar pekişsinözgecim işe yeni başladımya zaten.o yüzden limite göre karar vermem gerek.normalde 2-3 aydır çalışıyo olsam naf gibi derdim.önemli olmazdı.
Evet evett :98: ama katılım olsun yaa :78:anladım canım ben seni ama limit olmasada eğer katılmak istersen sen kendi kesene göre birşey yollarsın tabii katılmak istersen,katılmayabilirsinde
Melis gel kız burayamelis kız bi fikir verdin sabahtan beri uğraşıyoz sen yoksun ortada
gelde yardım et sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?