- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #29.141
ben kahvaltıyı 9 buçukta yaptım.demin mandalina yedim.öğleni saat 2 den sonra yicem ki akşama çok aç düşmim.gezmeyede gitcem ya
yok kızzz ben burdaN ORDUYA kargo gönderdim kaç kere.6-7-8 değişiyo.kocamann bi paket olursa bilemem tabi ama normal boyutta bi paket çok tutmuyo.reklam olmasın yanlış anlamada olmasında yurtiçi bütün hepsinden daha ucuz
Sevindim o zaman yanlız değilmişim. Bende pko ve insülin direncide var o yüzden zorlanıyorum kilo vermekte ama zorda olsa yılmicam. Hergün sabah yürüyüş yapıyorum bide yediklerime dikkat ediyorum. Diyet ve rejim sözcükleri , listeler filan çok itici geliyo bana
Evet gerçekten avantaj senin için canım ben tüm gün oturmak zorundayım pehhhhh :95: totom büyür tabi tostopalak olurCanım ben çalışmadığım için biraz avantajlıyım herhalde. Bol bol vaktim oluyo birde yemek sıkıntısı olmuyo kendim yapıyorum. Dietisyenede gittim 2 ay önce ama oda bana göre değilbende kendikendime bişeyler yapmaya çalışıyorum işte.
Tahmin ettim zatiinafcım şirketten bi çocuk yaa çaycı sölemişti senden hoşlanıyomuş diye.dün anlatmıştımya.o işte
koli mii nettinn kız seno kadar deilde örn:bi kazak ne kadar olur boyutu o boyuttakiler 10 u geçmez yani
kızlar ben daha yenı uyeyım konus abslıı dıkaktımı cektı ben su acıcı bıber hapıyla 1ayda 8kılo werdım walla hap acıktırmıyor cokda susatıyor ben cok xayıflaama yaclıstım bu gune kadar ama pek baarılı olamdım 60kıloydum 52 oldum bayada fıt bıde ılgılmı ceken su oldu bolgesel ınceldım yane bel we gobekten cok gıttı bılgınıze kızlar fıyatıda uygun aktarlarda satılıyor yan etkısıde hıc yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?