Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Sevindim o zaman yanlız değilmişim. Bende pko ve insülin direncide var o yüzden zorlanıyorum kilo vermekte ama zorda olsa yılmicam. Hergün sabah yürüyüş yapıyorum bide yediklerime dikkat ediyorum. Diyet ve rejim sözcükleri , listeler filan çok itici geliyo bana

Ya bizde o kargoyla çalışıyoruz arkadaş nişanlısına gönderdi 27 TL tuttu anacım tabi ben koliden bahsediyorum kargo zarfı daha az tutabilir aslında hediye boyutuna göre değişir ayyyyy heyecan yaptım :119::119:

Aynen tatlım diyet dedin mi aklıma gelmeyen yemekler gözümün önünden geçmeye başlıyo yi beni yi beni diye
spor yapabiliyorsan ne mutlu sana daha çabuk verirsin

Canım ben çalışmadığım için biraz avantajlıyım herhalde. Bol bol vaktim oluyo birde yemek sıkıntısı olmuyo kendim yapıyorum. Dietisyenede gittim 2 ay önce ama oda bana göre değil bende kendikendime bişeyler yapmaya çalışıyorum işte.

nafcım şirketten bi çocuk yaa çaycı sölemişti senden hoşlanıyomuş diye.dün anlatmıştımya.o işte

koli mii nettinn kız sen o kadar deilde örn:bi kazak ne kadar olur boyutu o boyuttakiler 10 u geçmez yani

Evet gerçekten avantaj senin için canım ben tüm gün oturmak zorundayım pehhhhh :95: totom büyür tabi tostopalak olur

Tahmin ettim zatii sevgi pıtırcığı senii hadi hayırlısı bakalım :78:

Benim gözüm döndü birden hediye diyince napim :82: biçok şey geliyo aklıma :78:

kızlar ben daha yenı uyeyım konus abslıı dıkaktımı cektı ben su acıcı bıber hapıyla 1ayda 8kılo werdım walla hap acıktırmıyor cokda susatıyor ben cok xayıflaama yaclıstım bu gune kadar ama pek baarılı olamdım 60kıloydum 52 oldum bayada fıt bıde ılgılmı ceken su oldu bolgesel ınceldım yane bel we gobekten cok gıttı bılgınıze kızlar fıyatıda uygun aktarlarda satılıyor yan etkısıde hıc yok

selam bende biber hapıyla 8 kilo verdim evet dediğin gibi hiç acıkmıyorsun
yanında pastalar olsa canın istemiyor bence bir sürü ilaç denedim sonuç alamadım
birtek bu etkili oldu
ama haberlerde bu haftan bir kişi öldü diye çıktı görmedin sanırım

sabah:yarım domates yarım salatalık çay
ara:mandalina
öğlen:bi kase mercimek çorbası,5-6 kaşık patlıcan oturtma(kıymasız),bir biber dolması
ara tekrar mandalina
akşam:bilmiyorum eve geç gitcem meyve yiyip geçiştiririm.yada çok acıkırsam salata yerim

Belki kilo verdin ama vücudunda ne gibi hasarlar oldu acaba? Ben şahsen kullanmam ve tavsiyede etmem oyelkenin dediği gibi ölenler bile olabiliyor. Ayrıca aç kalarak zayıflamak çok yanlış. İlerde zararını mutlaka görürsün.

öğlen çıkamadım dışarı 1 kıymalı pide yedim ama küçüktü büyük değildi reglimden sonra telafi edicem şimdi sporda yapamam karnım çok ağrıyo
acıtasyon yapayım biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…