- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #29.101
Evet tatlım not alıyorum :87:artık beğendim beğenmedim butonu da yok oylamaya sunmak için
ne yapıyon naf not mu alıyon kuşum
Bana uyar mervecimm kimse kimden hediye geleceğini bilmez daha süper olur heyecan dorukta :92: dıp dıp dıp dıppbenm için küçücük bişey bile çok mutlu edicidir her zaman.yeterki sevdiklerimden olsun.o yüzden herkesin böle düşündüğünü tahmin ediyorum.limit olayı önemli bi ayrıntı olmicaktır.sorun oluşturcanıda sanmıyorum.o yüzden ben katılıyorum kızlar.o an ki parama göre hareket ederm.iyi de kim kime çıktı sölemicez.ama adresleeri nası alcaz.benm bi fikrim var herkes nafın özeline adresini yazsın.nafda (ör:bana özge çıktıysa bana özgenin adresini versin falan filan...)
Afiyet olsun balımkimse yok galiba bende yemeğe inip geliyim bari
yaa karnımda hiç aç değil
Ege vardı bir zamanlarmerhaba kızlar
aranızda öğretmen varmı bilmiyorum ama öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum
Misafirler de siteyi okuyabiliyor kuzum ortalığa adres yazmak doğru olmaz bence :82: başkasına da hediye almak isteyen olursa bana özelden bildirir ben söylemem yine süpriz olur :92:bence herkes buraya kendi adresini yazsın
diğelim ki çekilişte bana naf çıktı ben nafa hediye aldım içimden merveye de hediye almak geliyor
onun adresine de göndererek süpriz yapmış olurum
tabii bu benim düşüncem
ben her şeye uyarım
çok uyumlu bir bayanım da
Misafirler de siteyi okuyabiliyor kuzum ortalığa adres yazmak doğru olmaz bence :82: başkasına da hediye almak isteyen olursa bana özelden bildirir ben söylemem yine süpriz olur :92:
hımm evet o da var özgecim ama eğer ikinci bi kişiye hediye almak istiyosan naftan adresini isteyebilirsinbence herkes buraya kendi adresini yazsın
diğelim ki çekilişte bana naf çıktı ben nafa hediye aldım içimden merveye de hediye almak geliyor
onun adresine de göndererek süpriz yapmış olurum
tabii bu benim düşüncem
Misafirler de siteyi okuyabiliyor kuzum ortalığa adres yazmak doğru olmaz bence :82: başkasına da hediye almak isteyen olursa bana özelden bildirir ben söylemem yine süpriz olur :92:
İlk dediğin gibi canım :98: katılmak istermisinhediye çekilişini nasıl yapmayı düşünüyorsunuz yani mesela a kişisi b ye b kişisi c ye gibimi yoksa karşılıklı mı?
olala da uğramadı hala
hamama mı gitti acaba
Bence kilon güzel canım :97:Ben de kilo vermek istiyorumm 1 ay önce başladım diyete 3 kilo verdim. Boyum 1.74 kilom 62 şuan fazlam yok ama daha ince olmak istiyorummmmmmm :18:
Herkes onaylarsa yaparım tabiki seve sevenaf çekilişi sen yap.küçük kağıtlara yaz.benim yerime seç,özgenin yerine falan filan bu şekilde.adresileride özellere gönderdin mi olur biter.yaa bende yaparım ama bizim bu haftadan sonra eskisi gibi yoğunluk başlicak.o yüzden zaman ayıramam organizasyon mahvolur :84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?