Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

artık beğendim beğenmedim butonu da yok oylamaya sunmak için
ne yapıyon naf not mu alıyon kuşum
Evet tatlım not alıyorum :87:

Bana uyar mervecimm kimse kimden hediye geleceğini bilmez daha süper olur heyecan dorukta :92: dıp dıp dıp dıpp

bence herkes buraya kendi adresini yazsın
diğelim ki çekilişte bana naf çıktı ben nafa hediye aldım içimden merveye de hediye almak geliyor
onun adresine de göndererek süpriz yapmış olurum
tabii bu benim düşüncem

Misafirler de siteyi okuyabiliyor kuzum ortalığa adres yazmak doğru olmaz bence :82: başkasına da hediye almak isteyen olursa bana özelden bildirir ben söylemem yine süpriz olur :92:

hımm evet o da var özgecim ama eğer ikinci bi kişiye hediye almak istiyosan naftan adresini isteyebilirsin
Misafirler de siteyi okuyabiliyor kuzum ortalığa adres yazmak doğru olmaz bence :82: başkasına da hediye almak isteyen olursa bana özelden bildirir ben söylemem yine süpriz olur :92:

aynen öyle katılıyorum

Ben de kilo vermek istiyorumm 1 ay önce başladım diyete 3 kilo verdim. Boyum 1.74 kilom 62 şuan fazlam yok ama daha ince olmak istiyorummmmmmm :18:

naf çekilişi sen yap.küçük kağıtlara yaz.benim yerime seç,özgenin yerine falan filan bu şekilde.adresileride özellere gönderdin mi olur biter.yaa bende yaparım ama bizim bu haftadan sonra eskisi gibi yoğunluk başlicak.o yüzden zaman ayıramam organizasyon mahvolur :84:

hediye çekilişini nasıl yapmayı düşünüyorsunuz yani mesela a kişisi b ye b kişisi c ye gibimi yoksa karşılıklı mı?
İlk dediğin gibi canım :98: katılmak istermisin

olala da uğramadı hala
hamama mı gitti acaba

Ben de kilo vermek istiyorumm 1 ay önce başladım diyete 3 kilo verdim. Boyum 1.74 kilom 62 şuan fazlam yok ama daha ince olmak istiyorummmmmmm :18:
Bence kilon güzel canım :97:

Herkes onaylarsa yaparım tabiki seve seve

herkes evet yada hayır diye nafa bildirsin lütfen arkadaşlar
bunda kırılmaca darılmaca yok yaniii
ona göre katılacak olanlarda başlarının çaresine baksınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…