- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #29.181
Vay uyanık tospaasaol nafımmmmmm
pazar günü de hava güzelmiş biliyomusun dedide kusura bakma kpss var dedim olsun sınavdan sonra güneş açcakmış diyo :89:
Bende denedim ama bende çarpıntı yaptı hemen bıraktımkızlar ben daha yenı uyeyım konus abslıı dıkaktımı cektı ben su acıcı bıber hapıyla 1ayda 8kılo werdım walla hap acıktırmıyor cokda susatıyor ben cok xayıflaama yaclıstım bu gune kadar ama pek baarılı olamdım 60kıloydum 52 oldum bayada fıt bıde ılgılmı ceken su oldu bolgesel ınceldım yane bel we gobekten cok gıttı bılgınıze kızlar fıyatıda uygun aktarlarda satılıyor yan etkısıde hıc yok
Nihann pidenin lafı olmaz kız nolcekköğlen çıkamadım dışarı 1 kıymalı pide yedim ama küçüktü büyük değildi reglimden sonra telafi edicemşimdi sporda yapamam karnım çok ağrıyo
acıtasyon yapayım biraz
Hoşgeldin olişim :98:nihann seni gidii acıticiiiii :82:
slm kızlar nasısınızz
henüz geçmişi okumadım biraz muhabbet edeyim dedimm
özge neyi heyecan yaptınn
Afiyet olsun tatlımyarım kase çorba
2 adet köfte
2 dilim ekmek
Benim bildiğim regl olmadan önce vücut su tutuyor bittikten sonra eskiye dönüyorsun :81:Tşkler olala. Ben iyiyim sen nasılsın? Regl bittikten kaç gün sonra tartılmak gerekiyor acaba ? Yani ödem oluşuyorya regl döneminde ne zaman normale dönüyor vücut? Bilgisi olan varmı acaba?
Ağrı kesici sonuçta sanmıyorum ama olabilirde :97:ne içiyon şu ma ile başlayanmı sölemek yasakmı ilaç adı acaba:26:
yok nihan benim kullandığım ondan daha iyi neler denedim öncesinde
ha bi de regl olayından önce başlarsan ya da olur olmaz daha rahat edersinmiş
bi düşüneyim bebikim olurmuVay uyanık tospaa
Bende denedim ama bende çarpıntı yaptı hemen bıraktımbide yan etkisi mutlaka vardır canım
Nihann pidenin lafı olmaz kız nolcekk
bide sen katılıyomusun yılbaşı çekilişine kuzucuk
Hoşgeldin olişim :98:
Afiyet olsun tatlım
Benim bildiğim regl olmadan önce vücut su tutuyor bittikten sonra eskiye dönüyorsun :81:
Ağrı kesici sonuçta sanmıyorum ama olabilirde :97:
bi düşüneyim bebikim olurmu
naf bence limit 10 tl olsun kargosuyla zaten 17-18 tl olurrr
çok çok mu az kızlar ne dersiniz??
benim daha çok bütçe ayırmam gerçekten zor..
bu arada limit olmalı bence çünkü hem hediye alan hem de veren açısından daha adil olur..
Tatlım bende 6'lı rakamları görcekmiyim diyodum ama gördüm :78: görürsün görürsün sıkma canını :87:Anladım şekerim. O zaman bitince tartılmak doğrusu veya 1-2 günde geçerse daha garanti olur sanırım7 ile başlayan rakamları bi görebilsem tartıda motivasyon olucam ama bakalım ne zaman:81:
selam bende biber hapıyla 8 kilo verdim evet dediğin gibi hiç acıkmıyorsun
yanında pastalar olsa canın istemiyor bence bir sürü ilaç denedim sonuç alamadım
birtek bu etkili oldu
ama haberlerde bu haftan bir kişi öldü diye çıktı görmedin sanırım
şekerim azıcık var fazlanArkadaşlar merhaba,sizce kilolu muyum?
Alıntı olmazsa çok sevinirim
sık dişini cnmişyerinde çok huzursuzum ..
geriliyorum sürekli ..
ama çekip gidemiyorum ..
iş bulmadan ..
ne güzel yaBilmem ben limit koyma taraftarı değilim aslında ama ortama uyum sağlarım bebemm
Oraya da bi el attım diyosun
Sen devam ett kiloların pes etsin cnm
Hep beraber anlaşalım tatlım
Bende akşama gezmeye gidiyorum liseden kızlarla buluşucaz :82:
aynen çalışmıyorum züğürdümmözgecim işe yeni başladımya zaten.o yüzden limite göre karar vermem gerek.normalde 2-3 aydır çalışıyo olsam naf gibi derdim.önemli olmazdı.
yes bence debenm için küçücük bişey bile çok mutlu edicidir her zaman.yeterki sevdiklerimden olsun.o yüzden herkesin böle düşündüğünü tahmin ediyorum.limit olayı önemli bi ayrıntı olmicaktır.sorun oluşturcanıda sanmıyorum.o yüzden ben katılıyorum kızlar.o an ki parama göre hareket ederm.iyi de kim kime çıktı sölemicez.ama adresleeri nası alcaz.benm bi fikrim var herkes nafın özeline adresini yazsın.nafda (ör:bana özge çıktıysa bana özgenin adresini versin falan filan...)
ben demerhaba kızlar
aranızda öğretmen varmı bilmiyorum ama öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum
hamam yılbaşı haftası :82:olala da uğramadı hala
hamama mı gitti acaba
niye ??geldim hiç bişi yemedim
kız özgeeeaslında bir de şöyle düşünüyorum
diyelim ki bana naf çıktı ben birtek nafa hediye aldım
ama bana merve de olala da gönderdi o zaman ben mahcup olmuş olacağım
bide bu var yaniiii :78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?