Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

saol nafımmmmmm
pazar günü de hava güzelmiş biliyomusun dedide kusura bakma kpss var dedim olsun sınavdan sonra güneş açcakmış diyo :89:
Vay uyanık tospaa

Bende denedim ama bende çarpıntı yaptı hemen bıraktım bide yan etkisi mutlaka vardır canım

öğlen çıkamadım dışarı 1 kıymalı pide yedim ama küçüktü büyük değildi reglimden sonra telafi edicem şimdi sporda yapamam karnım çok ağrıyo
acıtasyon yapayım biraz
Nihann pidenin lafı olmaz kız nolcekk

bide sen katılıyomusun yılbaşı çekilişine kuzucuk

nihann seni gidii acıticiiiii :82:

slm kızlar nasısınızz

henüz geçmişi okumadım biraz muhabbet edeyim dedimm

özge neyi heyecan yaptınn
Hoşgeldin olişim :98:

yarım kase çorba
2 adet köfte
2 dilim ekmek
Afiyet olsun tatlım

Tşkler olala. Ben iyiyim sen nasılsın? Regl bittikten kaç gün sonra tartılmak gerekiyor acaba ? Yani ödem oluşuyorya regl döneminde ne zaman normale dönüyor vücut? Bilgisi olan varmı acaba?
Benim bildiğim regl olmadan önce vücut su tutuyor bittikten sonra eskiye dönüyorsun :81:

ne içiyon şu ma ile başlayanmı sölemek yasakmı ilaç adı acaba:26:
Ağrı kesici sonuçta sanmıyorum ama olabilirde :97:

bi düşüneyim bebikim olurmu

naf bence limit 10 tl olsun kargosuyla zaten 17-18 tl olurrr

çok çok mu az kızlar ne dersiniz??

benim daha çok bütçe ayırmam gerçekten zor..

bu arada limit olmalı bence çünkü hem hediye alan hem de veren açısından daha adil olur..

Bebik benim için farketmez siz belirleyin her türlü kabulümdür . ( Ben hediyelerimi kurdum bile aklımda )

Anladım şekerim. O zaman bitince tartılmak doğrusu veya 1-2 günde geçerse daha garanti olur sanırım 7 ile başlayan rakamları bi görebilsem tartıda motivasyon olucam ama bakalım ne zaman:81:

Olişimm şu ana kadar çekilişe katılırım diyen arkadaşlardan kimsenin kalkıpta ben 30 TL 'lık hediye aldım bana gele gele 10 TL ' lık hediye geldi hiç memnun kalmadım bu çekilişten diyeceğine inanmıyorum o yüzden limit belirlemesek bile benim için olur demiştim ben Herkes kendi maddi durumuna göre hediyesini alır belki de kendi elleriyle hediye yapar dimi bilemeyiz :82: Ben her türlü mutlu olurum sizlerinde mutlu olacağınıza inanıyorum :119::119:

Anladım şekerim. O zaman bitince tartılmak doğrusu veya 1-2 günde geçerse daha garanti olur sanırım 7 ile başlayan rakamları bi görebilsem tartıda motivasyon olucam ama bakalım ne zaman:81:
Tatlım bende 6'lı rakamları görcekmiyim diyodum ama gördüm :78: görürsün görürsün sıkma canını :87:

kızlar benim için farketmez ben herşeye uyarım ozaman olala ve merve için bir limit belirleyebiliriz
isteyen arzu eden bu limiti aşabilir de bence

canım o fazla kulalnmıs gunde 1kez kulalncıan agrı eksıcı bıle fazla alırsan ölum kacınılmaz sanırım bıde bu bıtkılse ben zararını gormedım ondan once yosun hapı kullandım o hıc etkı etmemısdı

slm bayanlar benide alın aranıza bende pazartesi başladım diyete sizlerden güç almak istiyorum her hafta tartılıp yazacam buraya

Arkadaşlar merhaba,sizce kilolu muyum?
Alıntı olmazsa çok sevinirim

şekerim azıcık var fazlan
ama öncelikle mutlaka dik dur çok daha ince ve hoş gözükürsün hafif kambur durmuşsun sanki :82:

işyerinde çok huzursuzum ..
geriliyorum sürekli ..
ama çekip gidemiyorum ..
iş bulmadan ..
sık dişini cnm

Kaç kilosun canım [/QUOTE]

Canım geçen yaz 92'ye çıkmıştım,spor ve dengeli beslenme ile 8 kilo verdim şimdi 84 üm fakat sağlığım için en az 75 olmam lazım
Fakat ben kitlendim nedense o ilk azmim yok kıştan dolayı sanırım olmuyor,yapamıyorum
[/QUOTE]
başla gerisi gelir :92:

ne güzel ya

özgecim işe yeni başladımya zaten.o yüzden limite göre karar vermem gerek.normalde 2-3 aydır çalışıyo olsam naf gibi derdim.önemli olmazdı.
aynen çalışmıyorum züğürdümm

yes bence de

merhaba kızlar
aranızda öğretmen varmı bilmiyorum ama öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum
ben de

olala da uğramadı hala
hamama mı gitti acaba
hamam yılbaşı haftası :82:
özge regldim gece çok ağrım oldu geç kalktımm :97:

geldim hiç bişi yemedim
niye ??

aslında bir de şöyle düşünüyorum
diyelim ki bana naf çıktı ben birtek nafa hediye aldım
ama bana merve de olala da gönderdi o zaman ben mahcup olmuş olacağım
bide bu var yaniiii :78:
kız özgeee
keşke gülüm ama zor işte çalışmadığımdan züğürdümm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…