- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #29.221
nihancım sana en yakın kargo şubesini sölersin.şubeye gönderirler.hediyen kargoya geldiğinde seni ararlar veya msj atarlar gider alırsın kimliğinle:sorun olmaz yani bu şekilde.bende iş yerimde oldugum için eve gönderilmesini istemiyorum.kargodan alırım şubeden yani.
temem kızlar bende varım kargo şubesinin adını veririm ozamanBenim için farketmez :78:
ivittkız iş adresini ver zaten bütün gün iştesin
Hoşgeldin kevsercim evet yılbaşı çekilişi yapıcaz katılırmısın ?
nihaaannnnnnnn ben sana çıkarsam bekarım ama gecelik alabilirsin çeyizime koyarım datluummmm :92:
ben iş adresimi vermim yeniyimya dangalak adam bişi der falan sorun olmasın.
Sana ulaşacağımız bir adres olsunda farketmez gülüm :82:ben iş adresimi vermim yeniyimya dangalak adam bişi der falan sorun olmasın.
Bende bendee :97:nihan cım bende iş adresimi vereceğim
Sallama kız nonununihaaannnnnnnn ben sana çıkarsam bekarım ama gecelik alabilirsin çeyizime koyarım datluummmm :92:
Tamamdır bebikkkktemem kızlar bende varım kargo şubesinin adını veririm ozaman
olur kızkoy tabi lazım oluyo
Belki kilo verdin ama vücudunda ne gibi hasarlar oldu acaba? Ben şahsen kullanmam ve tavsiyede etmem oyelkenin dediği gibi ölenler bile olabiliyor. Ayrıca aç kalarak zayıflamak çok yanlış. İlerde zararını mutlaka görürsün.
Benim için farketmez :78:
ivittkız iş adresini ver zaten bütün gün iştesin
Hoşgeldin kevsercim evet yılbaşı çekilişi yapıcaz katılırmısın ?
nonumu da sallarım nüdyenimi de
ne kadar çekiliş varsa hepsine katıldım dermişimhediye almasını çok severim amma velakin bizim burda adrese gelmio gönderilenler vede kargocu haftada bi gelio o nasıl olcak onu bilemiyorm nafcım..küçük biyer bizim burası oyüzden bu kargo işleri pek işlemio burda göndermedimde hiç:26:
nihanda varmış oleyyyyy
:89:ayyy olmaz mıııı:97: :79: :78:
ben hangi kargonun kini alayım farkedermiKızlarr çekilişe katılan bacularrr bana adreslerinizi özel mesaj ile atın lütfen şimdiden not almaya başlayayım :82:
Ayıp nennn :78: bak ben hiç sallıyomuyum:92:
Ayıp nennn :78: bak ben hiç sallıyomuyum:92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?