- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #29.201
Gel bacım gelll ama bende varım diyip kaybolma sakın hergün gel o zaman listeye de alırız senislm bayanlar benide alın aranıza bende pazartesi başladım diyete sizlerden güç almak istiyorum her hafta tartılıp yazacam buraya
Yusuf yusuffdilekçim ölüm haberini okuduktan sonra almak cesaret ister şahsen benim yemiyo
Bebemm nasıl bitireyim melisle tinkerbell kuzularda gelsin onlarda bi fikir söylesin yarın yaparız çekiliş bide daha gelmeyen arkadaşlarımızda var belki onlarda katılmak ister :97:nafım ne zaman çekçen kız bugün bitirsek mi şu işi :)))))))
hoşgeldin olala kızlar benim miniği banyo yaptırdım yedirdim yatırdım 100 gr vermişmiyimdir
Olişkom bebitomm takılma böyle şeylereözge ananın karnında nası bekledinnn :92:
merve iyisi mi biz birbirimize çıkalım :82:
hangi semtteydinn
10 tl şaka kızlar ama şaka biyana kargoyla birlikte 20 tl üstü beni aşarrr
maalesefff :78:
Benim için farketmez :78:yaa kızlar hesker gönlünden ne koparsa alsın bence kedşiye hediyedir.ama olişe katılmıyorum değil açıkçası.çünkü kendimden ziyade hiç çalışmayanlarda var.mutfak masrafından artırıp alıncak bu hediyeler ne de olsa.ayrıca 10-15 tl ye neler var bilemezsiniz.
ivitther türlü hediye alıncak dimi nen bana evli biri denk gelirse gecelik alırım he
şaka bi yana ben evimin adresini veremem çünkü benim eşim karşı böyle int arkadaşlıklarına ama katılmayı düşünürsem artık bulcam bi çaresini canlarım
Hoşgeldin kevsercim evet yılbaşı çekilişi yapıcaz katılırmısın ?slm kızlar nasılsmz ben yine çocuk bakıyorum oyüzden sohbetten uzak kaldım...hayırdır çekilişmi var yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?