Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

:89:

ben hangi kargonun kini alayım farkedermi
Canım sana hangi kargo yakınsa onun adresini al yurtiçi de temiz çalışıyor :82:

hiç salllarmısın :92::92:

nihan yurt içi olsun bacım.hem ucuz hemde ben çok güveniyorum o firmaya.şubeden gönderilerde şubeye paket gider gitmez arıyolar.
Evet bende beğeniyorum şu ana dek sorun yaşamadık
Selam güzel hatunlar...
bakıyorum yılbaşı cekilişleri başlamış...
ne güsel birlik beraberlik adına bi ömür anı kalır...
fikir anasına eferim..güsel düşünülmüş...
Gülsuuuu geberticem seni nerelerdesin sen yaaa

ben de şubeden teslim alıyorum bazı şeyleri

slm kızlar nasılsmz ben yine çocuk bakıyorum oyüzden sohbetten uzak kaldım...hayırdır çekilişmi var yoksa
nasılsın kevsercim

halledilir cnm

merve teklifimi reddettin heralde:92:

özge veya naf isterseniz birinize yolliim nacizane hediyemi sizden biri de bana çam sakızı çoban armağanı bişi yollasınn
süprizi kaçıyo böyle ama napiim en mantıklısı bu geldi bana da

çok konuştum biliyorum ama aklıma bişey daha geldi.bence birbirine giyim üzerine bişiler almayaı düşünenlere kolaylık olsun diye herkes buraya ne tarz giyindiğini ve bedenini yazsın.

canımmm hayır yaaaa reddetmek deilde bence sürpriz olması daha güzel.bence sen kendine bu konuda sıkıntı yapma.kimsenin bu konuda art niyetli bi düşünceye sahip olacagını sanmıyorum.açıkçası ben çalışmıyo olsam patik yapardım kendi ellerimle valla.hediyenin büyüğü küçüğü olmaz.

bu arada özge ve naf bu durumda çekiliş dışı kalmıcaksınızz sadece bi hediye fazladan alıp vereceksinizz yani yanlış anlaşılma olmasınn böylece ben de olaya monte olucamm :82:

erkek olmak ne hoş ya doğurma derdin yok 50sine gelip 30unda hatun alıp bebek yaptırıyosun

bknz haluk bilginer ve zühal olcay

erkek olmak ne hoş ya doğurma derdin yok 50sine gelip 30unda hatun alıp bebek yaptırıyosun

bknz haluk bilginer ve zühal olcay

evet erkek olmak süper regl derdi de yok kızlar ya pantalonuma geçmiş otururken hiç anlamadım allahtan yanımda uzun siyah hırkam var ve pantalonum koyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…