- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #29.241
Canım sana hangi kargo yakınsa onun adresini al
:89:
ben hangi kargonun kini alayım farkedermi
hiç salllarmısın:92::92:
Evet bende beğeniyorum şu ana dek sorun yaşamadıknihan yurt içi olsun bacım.hem ucuz hemde ben çok güveniyorum o firmaya.şubeden gönderilerde şubeye paket gider gitmez arıyolar.
Gülsuuuu geberticem seni nerelerdesin sen yaaaSelam güzel hatunlar...
bakıyorum yılbaşı cekilişleri başlamış...
ne güsel birlik beraberlik adına bi ömür anı kalır...
fikir anasına eferim..güsel düşünülmüş...
Heheebi de sallasan nolurdu bilmemm
Bebikim sen yinede ver aramıyayım bilgisayara kaydetmiştim ama :44:naf ben daha önce vermiştim kayıtlı mı kız değil mi
Evet yaamehay var ama o katılamaz yurtdışında o
ben de şubeden teslim alıyorum bazı şeyleriher türlü hediye alıncak dimi nen bana evli biri denk gelirse gecelik alırım he
şaka bi yana ben evimin adresini veremem çünkü benim eşim karşı böyle int arkadaşlıklarına ama katılmayı düşünürsem artık bulcam bi çaresini canlarım
nasılsın kevsercimslm kızlar nasılsmz ben yine çocuk bakıyorum oyüzden sohbetten uzak kaldım...hayırdır çekilişmi var yoksa
halledilir cnmne kadar çekiliş varsa hepsine katıldım dermişimhediye almasını çok severim amma velakin bizim burda adrese gelmio gönderilenler vede kargocu haftada bi gelio o nasıl olcak onu bilemiyorm nafcım..küçük biyer bizim burası oyüzden bu kargo işleri pek işlemio burda göndermedimde hiç:26:
merve teklifimi reddettin heralde:92:
özge veya naf isterseniz birinize yolliim nacizane hediyemi sizden biri de bana çam sakızı çoban armağanı bişi yollasınn
süprizi kaçıyo böyle ama napiim en mantıklısı bu geldi bana da
erkek olmak ne hoş ya doğurma derdin yok 50sine gelip 30unda hatun alıp bebek yaptırıyosun
bknz haluk bilginer ve zühal olcay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?