Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

yazdım özeline nafcım.ama şubeden alacak olanlar telefon numarasınıda yazsın.haber verilmesi için gerekli
Tamam tatlım not aldım hemencik :78:

Ben seve seve kabul ederim olişim ama şöyle bişey var süpris olmuyo bu sefer

çok konuştum biliyorum ama aklıma bişey daha geldi.bence birbirine giyim üzerine bişiler almayaı düşünenlere kolaylık olsun diye herkes buraya ne tarz giyindiğini ve bedenini yazsın.
Hemen hemen hepimiz birbirimizi gördük tatlışkom ben karış hesabı yaparım kıyafet alcak olsam

nevet cevabınızı bekliyorumm :82:
Mali müşavirimiz geldi birden cevabım gecikti yanlış anlama gülüm

bu arada özge ve naf bu durumda çekiliş dışı kalmıcaksınızz sadece bi hediye fazladan alıp vereceksinizz yani yanlış anlaşılma olmasınn böylece ben de olaya monte olucamm :82:
Anladım ben seni ama sana süpriz olmucak bu sefer onun için şeettim ama istiyosan olur ben kabul ederim :82:

erkek olmak ne hoş ya doğurma derdin yok 50sine gelip 30unda hatun alıp bebek yaptırıyosun

bknz haluk bilginer ve zühal olcay
Ötmee bülbüll ötmeeeee can ayazda kışta diye bi şarkı vardı o geldi aklıma

evet erkek olmak süper regl derdi de yok kızlar ya pantalonuma geçmiş otururken hiç anlamadım allahtan yanımda uzun siyah hırkam var ve pantalonum koyu
Ay kuzum ya sende benim gibisin :78:

sendemi çok zor bebikim ilk defa böyle bişey geliyo başıma
Evett kızlarrr adresleri alayımmm nitfennnnn :82:
yarın versem olurmu yevrumm

böyle zoraki oluyo gibime geldi içim rahat etmedi yanlış anlaşılma olmasınn :82:

cin fikir yapiim dedim tutmadı
yeni mi koymuşlar bunu ilk kez gördümm

hoşgeldin gülsu
hoşbuldum Özgecim..

Canım sana hangi kargo yakınsa onun adresini al yurtiçi de temiz çalışıyor :82:

Evet bende beğeniyorum şu ana dek sorun yaşamadık
Gülsuuuu geberticem seni nerelerdesin sen yaaa

ya yokk.. gebertme...napayım başlayamadım ki diyete.. baskül alamdım hala.. ihmal ediyorum..
diyet listesinde ismim olmadan gelmiyoum pek diycem ama dğeil.. büroda işler yoğuun inan yılsonu yaklaştıkca (

kabul edildi mi bahanem Nafcım

sendemi çok zor bebikim ilk defa böyle bişey geliyo başıma

yarın versem olurmu yevrumm
Benim her ay mutlaka başıma bişey gelir bu yüzden çok temkinli davranırım :78:

Tamam olur canım ama unutma sakın :98:

böyle zoraki oluyo gibime geldi içim rahat etmedi yanlış anlaşılma olmasınn :82:

cin fikir yapiim dedim tutmadı
yeni mi koymuşlar bunu ilk kez gördümm
Olişş çekilişten vazgeçmedin dimi eğer öyle yapıcaksan ben kabul ediyorum sen bana gönder bende sana alayım ama ben çekilişe de katılayım :78:

nihan bana bi kere dışarda oldu içim sökülüyo da bayılcam gibi hissedip kendimi tuvalete atmıştım

ayrıntısına girmiyorum arkadaşımın kazağını belime bağlayıp eve dönmüştüm ve herşey 2dkda olup bitmişti kamyon çarpmış gibi olmuştum..

Sen bide benim işleri gör yavruşkam bee parton iki gündür stok soruyo oyalıyorum ama yarın öğlene kadar bitirip vermem lazım yoksa kovcak beni

bahanen kabul edildi ama ara sıra gel bari selam ver özletme cnm ya :82:

naf kuzum ben bunu kasdetmiştim zaten yoksa nası çekilişe katılmayın diyebilirim kiii
ama böyle de haksızlık oluyo o yüzden vazgeçtim valla da billa da küsmedimm haa :82:

çok kötü ya ne zor bizim işimiz valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…