- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #29.261
Tamam tatlım not aldım hemencik :78:yazdım özeline nafcım.ama şubeden alacak olanlar telefon numarasınıda yazsın.haber verilmesi için gerekli
Ben seve seve kabul ederim olişim ama şöyle bişey var süpris olmuyo bu sefermerve teklifimi reddettin heralde:92:
özge veya naf isterseniz birinize yolliim nacizane hediyemi sizden biri de bana çam sakızı çoban armağanı bişi yollasınn
süprizi kaçıyo böyle ama napiim en mantıklısı bu geldi bana da
Hemen hemen hepimiz birbirimizi gördük tatlışkom ben karış hesabı yaparım kıyafet alcak olsamçok konuştum biliyorum ama aklıma bişey daha geldi.bence birbirine giyim üzerine bişiler almayaı düşünenlere kolaylık olsun diye herkes buraya ne tarz giyindiğini ve bedenini yazsın.
Mali müşavirimiz geldi birden cevabım gecikti yanlış anlama gülümnevet cevabınızı bekliyorumm :82:
Anladım ben seni ama sana süpriz olmucak bu sefer onun için şeettimbu arada özge ve naf bu durumda çekiliş dışı kalmıcaksınızz sadece bi hediye fazladan alıp vereceksinizz yani yanlış anlaşılma olmasınn böylece ben de olaya monte olucamm :82:
Ötmee bülbüll ötmeeeee can ayazda kışta diye bi şarkı vardı o geldi aklımaerkek olmak ne hoş ya doğurma derdin yok 50sine gelip 30unda hatun alıp bebek yaptırıyosun
bknz haluk bilginer ve zühal olcay
Ay kuzum ya sende benim gibisin :78:evet erkek olmak süper regl derdi de yok kızlar ya pantalonuma geçmiş otururken hiç anlamadım allahtan yanımda uzun siyah hırkam var ve pantalonum koyu
Tamam tatlım not aldım hemencik :78:
Ben seve seve kabul ederim olişim ama şöyle bişey var süpris olmuyo bu sefer
Hemen hemen hepimiz birbirimizi gördük tatlışkom ben karış hesabı yaparım kıyafet alcak olsam
Mali müşavirimiz geldi birden cevabım gecikti yanlış anlama gülüm
Anladım ben seni ama sana süpriz olmucak bu sefer onun için şeettimama istiyosan olur ben kabul ederim :82:
Ötmee bülbüll ötmeeeee can ayazda kışta diye bi şarkı vardı o geldi aklıma
Ay kuzum ya sende benim gibisin :78:
yarın versem olurmu yevrummEvett kızlarrr adresleri alayımmm nitfennnnn :82:
neyse kızlar vazgeçtim ben o zaman
neyse kızlar vazgeçtim ben o zaman
hoşbuldum Özgecim..hoşgeldin gülsu
Canım sana hangi kargo yakınsa onun adresini alyurtiçi de temiz çalışıyor :82:
Evet bende beğeniyorum şu ana dek sorun yaşamadık
Gülsuuuu geberticem seni nerelerdesin sen yaaa
Benim her ay mutlaka başıma bişey gelirsendemi çok zor bebikim ilk defa böyle bişey geliyo başıma
yarın versem olurmu yevrumm
Olişş çekilişten vazgeçmedin dimiböyle zoraki oluyo gibime geldi içim rahat etmedi yanlış anlaşılma olmasınn :82:
cin fikir yapiim dedim tutmadı
yeni mi koymuşlar bunu ilk kez gördümm
Sen bide benim işleri gör yavruşkam bee parton iki gündür stok soruyo oyalıyorum ama yarın öğlene kadar bitirip vermem lazım yoksa kovcak benihoşbuldum Özgecim..
ya yokk.. gebertme...napayım başlayamadım ki diyete.. baskül alamdım hala.. ihmal ediyorum..
diyet listesinde ismim olmadan gelmiyoum pek diycem ama dğeil.. büroda işler yoğuun inan yılsonu yaklaştıkca(
kabul edildi mi bahanem Nafcım
nihan bana bi kere dışarda oldu içim sökülüyo da bayılcam gibi hissedip kendimi tuvalete atmıştım
ayrıntısına girmiyorum arkadaşımın kazağını belime bağlayıp eve dönmüştüm ve herşey 2dkda olup bitmişti kamyon çarpmış gibi olmuştum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?