Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

evet 6'sıyla 12'si arasındaki hafta alıp,13'üyle 17'si arasında yollayabiliriz.zaten en fazla 3 günde gidiyo kargolar.
Canım 29-05 arası alıp 06-12 arası yollayalım diyodum ben aslında neyse ona karar verilir :98:

tekrar yolladım naf
Aldım cnm :94:

kızlar ben çıkıyorum

şimdiden herkese iyi haftasonları öptümmm
Ben yarında burdayım :82: öptüm şekerim gülegüle :87:

naf msjlara yetişmeye bi de kendi işlerini yetiştirmeye çalışıyodur cnm diğer kızlar da çekiliş sonucu için msjlaşmaya çalışıyolardırr

anladım olişim, de... bu çekiliş ne? ben de var mıyım?

kendi adıma iyiyim çikolatam.sen nasılsın

ben de iyiyim mervecim, hatta bomba gibiyim, yeni kararlar aldım kendi adıma, mutluyum...

NAF tatlım alıntılama işini yapamadım anlamadım hepsini alıntılamamış niyeyse iyiyim ben de

nafcımmm ben ayın 5 inde maaş alcam.ama 12sine kadar alıp gönderirim.uyarım size yani.

çikolatam ne güzel hayatım yeni kararlar yeni mutluluklar getirir umarım

kızlar bi de kargoyu kimse yolluyosanız paketin içine bi kağıda forumda kullandıgınız adınızı yazım atıyorum çikolatam bana mı göndercek.ne bilim ben gerçek adını

nafcımmm ben ayın 5 inde maaş alcam.ama 12sine kadar alıp gönderirim.uyarım size yani.

çikolatam ne güzel hayatım yeni kararlar yeni mutluluklar getirir umarım
Bende o tarihte alıyorum aynen ayarlarız canım nolcak :97:

kızlar bi de kargoyu kimse yolluyosanız paketin içine bi kağıda forumda kullandıgınız adınızı yazım atıyorum çikolatam bana mı göndercek.ne bilim ben gerçek adını
Evet kullanıcı ismimizi de yazalım içine :92: gerçi ben kim kime alacak biliyorum :97:

Çikoo yılbaşı çekilişi yaptık canım senide eklemek isterdim ama forumda çok sık online arkadaşlar ile aramızda yaptık sizler olmayınca bir dahaki sefere inşallah canım :97:

ayhhhhhhhhh akşam olduuu ımmm sevgili iş arkadaşımında işi bitti bitecek evde elma armut mandalina kivi getirdim ortalık sakinleşince süslü bi meyve tabağı yapcem :82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…