Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

biz sonraya kaldık çkolatacm bidakini hemen yapın he
Kevsercim sen vardın sonradan ben katılmıcam dedin kuşum :44:

ayhhhhhhhhh akşam olduuu ımmm sevgili iş arkadaşımında işi bitti bitecek evde elma armut mandalina kivi getirdim ortalık sakinleşince süslü bi meyve tabağı yapcem :82:
Noliyiiiii lennnn

öyle olsun bakalım napalım :2:
kim kim yaptınız merak ettim fıstıkım?

melis
tinkerbell
özge
naf
abatu
merve
olala
nihan

canım :98: ağlama ama üzülürüm ben bi sonrakine sende katılırsın hem işin gücünde hafiflemiş olur tatlım :97:

Son düzenleme:
görüşürüz özgecim iyi tatiller iyi akşamlar.her nerede yaşanıyor ve yaşatılıyorsa bizden ayrılmayın (öfff saçmaladım biri beni durdursun)

merve canmcım iim tatlım ben giriorumda sennle karşılaşamıyorz
nafcm biliyorum evet dün akşam yolculuk vardı benm yarın için yani burda olmucaktım bisüreliğine oyüzden çımıştım 15dk önce ipta oldu oyüzden kaçırmış oldum..sevgililer günnde güzel olur he şimdiden varım ben

biz sonraya kaldık çkolatacm bidakini hemen yapın he

evet hemen yapın hemen gelsin 2012

son alıntıdan sonra alıntı ile cevapla kısmına tıkla canım

anladım fıstıkım

ayhhhhhhhhh akşam olduuu ımmm sevgili iş arkadaşımında işi bitti bitecek evde elma armut mandalina kivi getirdim ortalık sakinleşince süslü bi meyve tabağı yapcem :82:

afiyet bal şeker olsun mervem

kızlar hepiciniz kendinize iyi bakın

sen de iyi bak kendine şekerparem :80:

her şeyi severim ben ikizlerimmm :97:

1.60'ım minyonum, dolgun göğüslüyüm, 52.6 kg'yumm :82:

[ı]ben kapalıyım.çok ağır tarz giyinmem.çok sporda giyinmem.72-73 kilo falandım sanırım adetimden önce.1.68 boy.bu kadar kızlar.herşeyi severim.hediye hediyedir asla ayırmam[/ı]

[ı]kız özge bende kolye küpe takmam.ama sadece işaret parmagına iddalı yüzükler takıyolarya.onlara bayılıyorum ve sürekli takıyorum.hatta şu anda bile kocaman kareli kahverengi bi yüzük var :)[/ı]

[ı]bana miniminnacık bişey bile yeter kızlar.ben onu kullanmaya kıyamam.özgeninde dediği gibi maksat hatıra kalsın[/ı]

bilgi hatırlatma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…