- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #29.841
bir dahaki yıl mı yaniiii
biz sonraya kaldık çkolatacm bidakini hemen yapın he
Bu çekilişten memnun kalırsak (mennuniyet sözcüğü yanlış anlaşılmasın lütfen :96: problemsiz olursa inşallah)Sevgililer günü olabiler
Kevsercim sen vardın sonradan ben katılmıcam dedin kuşum :44:biz sonraya kaldık çkolatacm bidakini hemen yapın he
Noliyiiiii lennnnayhhhhhhhhh akşam olduuuımmm sevgili iş arkadaşımında işi bitti bitecek evde elma armut mandalina kivi getirdim ortalık sakinleşince süslü bi meyve tabağı yapcem :82:
istersen evlilik yıldönümlerindede yollayalımkız biz sevgili miyiz allah seni ne etmesin emi
Çikoo yılbaşı çekilişi yaptık canım senide eklemek isterdim ama forumda çok sık online arkadaşlar ile aramızda yaptık sizler olmayıncabir dahaki sefere inşallah canım :97:
öyle olsun bakalımnapalım :2:
kim kim yaptınız merak ettim fıstıkım?
biz sonraya kaldık çkolatacm bidakini hemen yapın he
son alıntıdan sonra alıntı ile cevapla kısmına tıkla canım
ayhhhhhhhhh akşam olduuuımmm sevgili iş arkadaşımında işi bitti bitecek evde elma armut mandalina kivi getirdim ortalık sakinleşince süslü bi meyve tabağı yapcem :82:
kızlar hepiciniz kendinize iyi bakın
merveeeeeeeeeeee dünyaya dönnnn
her şeyi severim ben ikizlerimmm :97:
1.60'ım minyonum, dolgun göğüslüyüm, 52.6 kg'yumm :82:
[ı]ben kapalıyım.çok ağır tarz giyinmem.çok sporda giyinmem.72-73 kilo falandım sanırım adetimden önce.1.68 boy.bu kadar kızlar.herşeyi severim.hediye hediyedir asla ayırmam[/ı]
bende kendimi tanıtayım
26 (kendini kandırma naf seneyi attınmı 27 diceksin) yaşındayım 1.72 boyunda 67 kiloyum :76:
Anacım profilimde resmimi gördünüz işte o hatun benim :92:
Küpe,yüzük,toka hastasıyım :82: Ojeleri çok seviyorumMakyaj yapmayı çok severim
Genelde spor giyinirim
Ev dekorasyon ürünlerini,mumları filan çok severim :81:
El emeğine çok önem veririm
En sevdiğim renkler siyah,gri,yeşil ve kırmızı (karşıyakamm benimmm biricik sevgilimmm söyle senden başka kimim var benimmm)
jelibon gibi abur cubura bayılırım
Bu kadar yeterli herhalde :97:
Yüksek maliyetli olmayan ufacık birşey beni memnun etmeye yeter bu aradaMaksat hatıra kalsın aramızda anı olsun :98:
kızlar bende 1,60 boyunda falanım renk falan ayırt etmem ama çok cırtlak renklerde giyinmem
yükseklerde gözüm yoktur bir çiçek bile beni mutlu eder
Hatıra hatıradır dimi
bu arada takı takmam hiç onu da belirteyim
[ı]kız özge bende kolye küpe takmam.ama sadece işaret parmagına iddalı yüzükler takıyolarya.onlara bayılıyorum ve sürekli takıyorum.hatta şu anda bile kocaman kareli kahverengi bi yüzük var :)[/ı]
[ı]bana miniminnacık bişey bile yeter kızlar.ben onu kullanmaya kıyamam.özgeninde dediği gibi maksat hatıra kalsın[/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?