- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #29.861
görüşürüz özgecim iyi tatiller iyi akşamlar.her nerede yaşanıyor ve yaşatılıyorsa bizden ayrılmayın (öfff saçmaladım biri beni durdursun)
melis
tinkerbell
özge
naf
abatu
merve
olala
nihan
canım :98: ağlama ama üzülürüm benbi sonrakine sende katılırsın hem işin gücünde hafiflemiş olur tatlım :97:
merve canmcım iim tatlım ben giriorumda sennle karşılaşamıyorz
nafcm biliyorum evet dün akşam yolculuk vardı benm yarın için yani burda olmucaktım bisüreliğine oyüzden çımıştım 15dk önce ipta olduoyüzden kaçırmış oldum..sevgililer günnde güzel olur he şimdiden varım ben
Ciddiyim kız :92: Bana uyar ama şu çekilişi atlatalımda hayırlısıyla :87:cidden mi nafhımmm o zaman herkes çekilişte çıkan arkadaşına sevgilisi gibi hediyemi yollicak kırmızı kırmızı :92:
Gülegüle bebikkızlar ben kaçıyorum yavaş yavaş kendinize iyi bakın görüşürüz
Noliyii demiştim ben ama meyve tabakları filangörüşürüz özgecim iyi tatiller iyi akşamlar.her nerede yaşanıyor ve yaşatılıyorsa bizden ayrılmayın (öfff saçmaladım biri beni durdursun)
Hıhhhyok be sevgililer gününe ben katılmam ne alaka
Üzüldüm şimdi sağlık olsun canım ne diyim :97:merve canmcım iim tatlım ben giriorumda sennle karşılaşamıyorz
nafcm biliyorum evet dün akşam yolculuk vardı benm yarın için yani burda olmucaktım bisüreliğine oyüzden çımıştım 15dk önce ipta olduoyüzden kaçırmış oldum..sevgililer günnde güzel olur he şimdiden varım ben
hatırlatma için teşekkürler
Rica ederim bebikler :97:saol canım bi araya toparlaman iyi olmuş
Duy özge duy şimdiden ben dahil 4 kişi varım dedi bilemevet bi sonrakinde ben ekonomik özgürlüğü olan bir kadrolu öğretmen olarak katılırım süper olur, belki anne bilem olurum o zamana kadar oooyyy ooyyy... efkarlandım yine
ben de varım hehe :82:
kız yalnız yemek gelmiyo içimden
kız yalnız yemek gelmiyo içimden
kızlar çıkış saatiniz geldi.iyi akşamlar hepinize öpüyorum.naaff yarın görüşürüz bacımm
çikolatamm inşallah yaaa.inşallah anne olursunda sana bebek hediyesi göndeririz
Kızlar ben kaçıyorum mesaim bitti servis beklemesin çok öptüm sizi yarın görüşürüz :87: hadi behlül kaçar
deme öyle deme darılır
ay kızlar öldürdünz beni gülmekten
Ve sonunda çekilişi yaptım :98: yalnız kızlar çok stresli bir olaymış :78: birazdan kim kime çıktı hepinize mesaj atıcam adres bilgileriyle beraber
Yalnız lütfen burada paylaşmayın ben sana hediye alıcam filan diyesüprizi bozulmasın
Çekilişi yapan arkadaşıma burdan da teşekkürlerimi sunarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?