Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

görüşürüz özgecim iyi tatiller iyi akşamlar.her nerede yaşanıyor ve yaşatılıyorsa bizden ayrılmayın (öfff saçmaladım biri beni durdursun)

dur canım dur sakin ol geçti

melis
tinkerbell
özge
naf
abatu
merve
olala
nihan

canım :98: ağlama ama üzülürüm ben bi sonrakine sende katılırsın hem işin gücünde hafiflemiş olur tatlım :97:

evet bi sonrakinde ben ekonomik özgürlüğü olan bir kadrolu öğretmen olarak katılırım süper olur, belki anne bilem olurum o zamana kadar oooyyy ooyyy... efkarlandım yine

ben de varım hehe :82:

cidden mi naf hımmm o zaman herkes çekilişte çıkan arkadaşına sevgilisi gibi hediyemi yollicak kırmızı kırmızı :92:
Ciddiyim kız :92: Bana uyar ama şu çekilişi atlatalımda hayırlısıyla :87:

kızlar ben kaçıyorum yavaş yavaş kendinize iyi bakın görüşürüz
Gülegüle bebik

görüşürüz özgecim iyi tatiller iyi akşamlar.her nerede yaşanıyor ve yaşatılıyorsa bizden ayrılmayın (öfff saçmaladım biri beni durdursun)
Noliyii demiştim ben ama meyve tabakları filan

yok be sevgililer gününe ben katılmam ne alaka
Hıhhh

Üzüldüm şimdi sağlık olsun canım ne diyim :97:

kızlar çıkış saatiniz geldi.iyi akşamlar hepinize öpüyorum.naaff yarın görüşürüz bacımm
çikolatamm inşallah yaaa.inşallah anne olursunda sana bebek hediyesi göndeririz

Kızlar ben kaçıyorum mesaim bitti servis beklemesin çok öptüm sizi yarın görüşürüz :87: hadi behlül kaçar

kızlar çıkış saatiniz geldi.iyi akşamlar hepinize öpüyorum.naaff yarın görüşürüz bacımm
çikolatamm inşallah yaaa.inşallah anne olursunda sana bebek hediyesi göndeririz

düşünmen yeter bi tanem sağol, inşallah hayırlı zamanda hayırlısıyla olur, Allah canı gönülden isteyen herkese versin inşallah...

Kızlar ben kaçıyorum mesaim bitti servis beklemesin çok öptüm sizi yarın görüşürüz :87: hadi behlül kaçar

tamam şekerparem iyi bak kendine p.tesi görüşürüz inşallah...

deme öyle deme darılır

hehe...

canlarım ben çıkıyorum, kocacım gelcek birazdan, yimek filan yer dinleniriz,
ben artık yavaştan yavaştan başlıyım 2011 kpss sınavına çalışmaya, anca toparlarım. haftaya dersane başlıyo zati, Allah bana kolaylık versin,
gülmeyin ama bu 4. hazırlanışım çok fena hırs yaptım illede kazanıcam zaten son şansım seneye sistem değişiyo oldu oldu, olmadı kadroyu unut.

ayy çenem düştü gene

hadi ben kaçtım,
çok öptüm hepinizi,
baybay

ay kızlar öldürdünz beni gülmekten

tam gidiyodum döndürdün beni geri,
bak aklıma ne geldi,
şimdi biz kocacımla balayı tatilindeyddik,
çok güldürüyodu beni espirileriyle filan işte bi gün,
bigün gülmekten aralık bulup dedim ki ona,
ilahi aşkım sen var ya öldürmekten güldürcen beni bi gün...
o günden beri bu laf aklıma geldikçe tebessüm etmekten kendimi alamıyorum

kilo bildirimi saati olduğunu bilmiodum kaçırdım çok üzüldüm yinede söyleyim 84,5 bu arada 5 günde 1,5 kilo gitti bu normalmi son 2 kilo son zamanda gelmişti ondanmıdır yoksa
kızlar geçmişi okuyorum ve çok imrendim sizlere yavaş yavaş bende alışacam topiğin kurallarına çok öptüm sizleri

Çekilişimiz olmuş :81: Hayırlı uğurlu olsun arkadaşlar Naf teşekkür ederiz cnm onca işinin arasında bununlada ilgilendiğin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…