- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #29.901
Televizyonda görmüştüm bunları :82: 5.000 TL maaş alıyolar bide tatil yaptıkları için pehhhhhh :97:çok cici bi çift ve dünyayı gezmenin kısa bi yolu:
�te benim tatilim...
Tamam tatlımacunun zaten 2. karisiydi sanirim
yok kendimi kotu hissedersem aninda birakirim. zaten tansiyonum hep dusuktur benim
Ayy bende bisiklet sürmeyi çok seviyorum ama motordan korkuyorum birazkızlar ben motor da kullandım 2 sene
sonra çin malı motorum kendini intihar etti
çalışmadığımdan daha alamadım yenisini
ama çok özledim çok bisikletimi de motor kullanmayı da :97:
Hoşgeldin bebemselam kızlar.kahvaltıda yarımşar domates salatalık,2 zeytin yarım dilim beyaz ekmek ve bi çay kaşığı nutella yidim
normalde öğleden sonra çıkıyorum ben ama bugün bir iki saat geç çıkcam.mantı yapıyo çaycı ablayemeden gitmem
Bi an düşünmedim değil olişim internetten bir araştırayım bakim nasıl olur ne yapmak lazım açarsam resmini koyarım buraya damantımı açıcan nafff :92: son noktaaa derim ben bunaa
yok sandığımız kadar hoş bi iş değil röportajlarını okumuştum tatilden ziyade aşırı derecede çalışıyolar hergün çekim, kurgu vs... ama çift olarak çok şekerler az önce tvde izledim de.. ben jetle bağlandığımdan kotayı aşarım diye videolarını izleyemiyorumjm :84:
Ben hala fatura imzalıyorum arkadaş sağolsun hepsini önüme yığdımervecim ve nafcım iyi çalışmalar şekerler
dışarda baya bi rüzgar var uçmazsam eğerr fıttır fıttır gezmeye gidiyom bennnnn heyoooooo
görüşürüzzz öpüyommm iyi haftasonlarıııı :86:
yürüyüş de yaparım bugünn :82:
Hoşgeldin cnmherkese selam arkadaşlar...
6 ay önce doğum yaptım ve hamileliğimde 17 kg aldım
doğumdan sonra da 5 kilo aldım
şuan malesef 80kg yım ve zayıflamak istiyorum
ama emziriyorum bebeğim henüz ek qıdalara qeçmedi..
Aranızda bnim qibi olan varmı?
hem emzirip hemde zayıflamaya çalışan?
bana yardımcı olun zayıflayayım
Hoşgeldin cnmbebişini Allah bağışlasın hem emzirip hemde zayıflamaya çalışan yok diye biliyorum ben :44: ama hepimiz zayıflamaya çalışıyoruz orası kesin :82:
istersen gel sende bize katıl beraber zayıflayalım :97:
Cleopatracım hergün düzenli gel menülerini paylaş olur mu canım cuma günü de listeye alırız seni :94:Hoşbuldum saol cnm ...
Artık aranızdayım inşallah...
Sevsinler senikızlar muhasebecimiz geldi giremem daha öpüyorum
Seviomsev beni sev :92: daha mğdğrğn odasından çıkamadılarki yukarı bi türlü gelsede gitse bende eve gitsem
Heheheh ne güzel kız :98:yaaa muhasebeci istediği düzeni anşatcakmış.çok uzun sürmez.iyi olur benm içinde.adam gibi anlatsında sorun yaşamim sonraişten çıkana kadar yani
hee benimki bu sabah bana merveeeee dedi efendim dedimneyse yok bişey gelince konuşuruz dedi dışarda işleri vardıda
Afiyet olsun şimdidenhaşlanıyo şu andamuhasebeci gidince yerim
Benim dışımda kimse bilmiyo zaten merviş :97:kızlarr bana kim çıktı bilmiyom ama dobinin şişkonun tekiyim :18: sakın giyim almayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?