- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #29.941
selamlar herkese kocamın diyetine kenimi adamış duurmdayım ve yardımlarınızı bekliyorum diyetisyen her çğlene sebze yemeği yazdı hergün ben ne yapıcamona ya akşlıma birşey gelmiyo
haftada 2 gün tavuk 2 gün et 1 gün tonbalığı(balık sevmiyoda) 2 gün kuru baklagil yazdı
önerilerinizi bekliyorum
kzıımdan çok da takip edemiyorum ama herkesşn ne yediğini yazdığı farklı bir topic varmı
inanmıyorum naf sanaaaaa :84:
arkadaşlar doğru söylüyormuş senin zayıflamaya ne ihtiyacın var manken gibisin maşallah
Canımm benim sağol bebekimsenin koca totonu sevsinler demiştim ..
tabi ki vermek istiyosan kilo ver ..
önemli olan insanın rahat ettiği kiloda olması emme sen bu halinlede züpersin nafım
Ben bir alıntı yapıp toparlayayım yine tanıtımlarımızı :92:bende annatıyım kendimi ..
takılarla pek alakam yoktur.. severim o ayrı mesele
makkaja bayılırım, 1,60 boyum 60 kilom diyelimcuma günü öyle olcam çünkü :82:
renk ayırt etmem. oliş gibim dolgun göğülüyüm
şal hastasıyım
her şeyi severim ben ikizlerimmm :97:
1.60'ım minyonum, dolgun göğüslüyüm, 52.6 kg'yumm :82:
[ı]ben kapalıyım.çok ağır tarz giyinmem.çok sporda giyinmem.72-73 kilo falandım sanırım adetimden önce.1.68 boy.bu kadar kızlar.herşeyi severim.hediye hediyedir asla ayırmam[/ı]
bende kendimi tanıtayım
26 (kendini kandırma naf seneyi attınmı 27 diceksin) yaşındayım 1.72 boyunda 67 kiloyum :76:
Anacım profilimde resmimi gördünüz işte o hatun benim :92:
Küpe,yüzük,toka hastasıyım :82: Ojeleri çok seviyorumMakyaj yapmayı çok severim
Genelde spor giyinirim
Ev dekorasyon ürünlerini,mumları filan çok severim :81:
El emeğine çok önem veririm
En sevdiğim renkler siyah,gri,yeşil ve kırmızı (karşıyakamm benimmm biricik sevgilimmm söyle senden başka kimim var benimmm)
jelibon gibi abur cubura bayılırım
Bu kadar yeterli herhalde :97:
Yüksek maliyetli olmayan ufacık birşey beni memnun etmeye yeter bu aradaMaksat hatıra kalsın aramızda anı olsun :98:
kızlar bende 1,60 boyunda falanım renk falan ayırt etmem ama çok cırtlak renklerde giyinmem
yükseklerde gözüm yoktur bir çiçek bile beni mutlu eder
Hatıra hatıradır dimi
bu arada takı takmam hiç onu da belirteyim
[ı]kız özge bende kolye küpe takmam.ama sadece işaret parmagına iddalı yüzükler takıyolarya.onlara bayılıyorum ve sürekli takıyorum.hatta şu anda bile kocaman kareli kahverengi bi yüzük var :)[/ı]
[ı]bana miniminnacık bişey bile yeter kızlar.ben onu kullanmaya kıyamam.özgeninde dediği gibi maksat hatıra kalsın[/ı]
bende 29 yaşındayım 171 boy 62 kiolm...
sevdgim renkler.yeşil mor siyah gri.mavi.......
mumlar parfüm iç çamaşırı makyaj çok severek alırım,bide buluz çok dar olmayan kesimlerini tercih ederimmm
takı sevmiyorum....mercü
bilgi hatırlatmabende annatıyım kendimi ..
takılarla pek alakam yoktur.. severim o ayrı mesele
makkaja bayılırım, 1,60 boyum 60 kilom diyelimcuma günü öyle olcam çünkü :82:
renk ayırt etmem. oliş gibim dolgun göğülüyüm
şal hastasıyım
kahvemi içiyom .. oh misss ..
sonra dışarı çıkcam bişiler alcam ..
sonra yürüyüş yaparak döncem eve ..
sonra mı ders calıscam :2:
Allah kavuştursun cnmmerhaba kızlar nasılsınız?
bizde de telaş vardı giremedim fazla
eşimi ankaraya gönderdim
kızımı da uyuttum ancak oturabildim
bugünki menümü yazayım
sabah 1 bardak tek şekerli çay
2-3 parça sucuk
2 dilim ekmek
öğlen hiç birşey yemedim daha
Ne güzellll Bende bir ara çok istemiştim vespalara bayılıyordumkızlar ben motor da kullandım 2 sene
sonra çin malı motorum kendini intihar etti
çalışmadığımdan daha alamadım yenisini
ama çok özledim çok bisikletimi de motor kullanmayı da :97:
Yaparsın bence sennHoşgeldin bebemmantıyı çok severim yaa ama nohut yaptım neyse yarın yaparım bende :97: ( el açması yapabilirmiyim acaba )
Merveee, yeni işin Eğlenceli olmaya başlamışş Maşallah maşallahyaaa muhasebeci istediği düzeni anşatcakmış.çok uzun sürmez.iyi olur benm içinde.adam gibi anlatsında sorun yaşamim sonraişten çıkana kadar yani
hee benimki bu sabah bana merveeeee dedi efendim dedimneyse yok bişey gelince konuşuruz dedi dışarda işleri vardıda
Nihan ve tinkerbell kızlar sizde kendiniz hakkında tüyolar verirseniz sevinirim hediye alacak olan arkadaşlara fikir olsun :92:
Allah kavuştursun cnm
Efenim Ben cicili bicili şirin herbirşeyi severim
Ev, mutfak dekorasyon ürünlerini çok severimGiyim kuşamda severim sade ve spor genellikle tarzım. Öyle çok kokoş değilimdir Sadecee bende takı çok nadir kullanırım Kilom 54 boy 1.65 falanım
Eveet bu kadar yeter çok zormuş Hertürlü hediye benim için çok kıymetlidir Maksat eğlenceli bir anı olsun
sen kendin cicilisin zatennn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?