Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Merhaba canım kış sebze anlamında bence çok bereketli
Pırasa,
kereviz,
karnıbahar,
brokoli,
kabak yemekleri yapabilirsin
baklagil olarak nohut yada kuru fasulye yada mercimek yapabilirsin
Tavuğu mantar ile sote şeklinde yapabilirsin, yada haşlama yada tavuklu salata şeklinde yapabilirsin

senin koca totonu sevsinler demiştim ..
tabi ki vermek istiyosan kilo ver ..
önemli olan insanın rahat ettiği kiloda olması emme sen bu halinlede züpersin nafım

bende annatıyım kendimi ..
takılarla pek alakam yoktur.. severim o ayrı mesele
makkaja bayılırım, 1,60 boyum 60 kilom diyelim cuma günü öyle olcam çünkü :82:
renk ayırt etmem. oliş gibim dolgun göğülüyüm
şal hastasıyım

senin koca totonu sevsinler demiştim ..
tabi ki vermek istiyosan kilo ver ..
önemli olan insanın rahat ettiği kiloda olması emme sen bu halinlede züpersin nafım
Canımm benim sağol bebekim kendimi birkaç kilo daha verince iyi hissedicem o yüzden biraz çabalamam lazım :97:

Ben bir alıntı yapıp toparlayayım yine tanıtımlarımızı :92:

her şeyi severim ben ikizlerimmm :97:

1.60'ım minyonum, dolgun göğüslüyüm, 52.6 kg'yumm :82:

[ı]ben kapalıyım.çok ağır tarz giyinmem.çok sporda giyinmem.72-73 kilo falandım sanırım adetimden önce.1.68 boy.bu kadar kızlar.herşeyi severim.hediye hediyedir asla ayırmam[/ı]

[ı]kız özge bende kolye küpe takmam.ama sadece işaret parmagına iddalı yüzükler takıyolarya.onlara bayılıyorum ve sürekli takıyorum.hatta şu anda bile kocaman kareli kahverengi bi yüzük var :)[/ı]

[ı]bana miniminnacık bişey bile yeter kızlar.ben onu kullanmaya kıyamam.özgeninde dediği gibi maksat hatıra kalsın[/ı]

bilgi hatırlatma

Nihan ve tinkerbell kızlar sizde kendiniz hakkında tüyolar verirseniz sevinirim hediye alacak olan arkadaşlara fikir olsun :92:

kahvemi içiyom .. oh misss ..
sonra dışarı çıkcam bişiler alcam ..
sonra yürüyüş yaparak döncem eve ..
sonra mı ders calıscam :2:

Çalış çalış nereye kadar kuşum :44: benimde mesaim bitti gidiyorum :82: bugün listeyi düzenlicektim ama hiç fırsatım olmadı haftaya cuma daha düzgün yayınlamam lazım pazartesi işe koyulayım :97:

slm kızlar nasılsınız Nezamandır yediklerimi yazmıyorum :78: artık düzenime dönüyorum yoksa geri alıcam
Sabah kepek ekmeğiyle beyaz peynirli tost şekersiz çay
Ara sütlü sade kahve
öğlen köfte patates yemeği... 3 dilim patates yedim, 3 köfte 1 k. kase yogurt, 1 dilim k.ekmek
( Doymadım tabi midemi büyütmüşüm çünkü Üzümlü kek yedimmm 2 ince dilim )
Ara mandalina
Akşam ızgara tavuk, 2 kaşık pilav, yeşil Salata

Allah kavuştursun cnm
kızlar ben motor da kullandım 2 sene
sonra çin malı motorum kendini intihar etti
çalışmadığımdan daha alamadım yenisini
ama çok özledim çok bisikletimi de motor kullanmayı da :97:
Ne güzellll Bende bir ara çok istemiştim vespalara bayılıyordum Çok şeker renk renk cesaret edemedim tabii sonra
Hoşgeldin bebem mantıyı çok severim yaa ama nohut yaptım neyse yarın yaparım bende :97: ( el açması yapabilirmiyim acaba )
Yaparsın bence senn Gizli hamarat gibi geliyorsun bana
Merveee, yeni işin Eğlenceli olmaya başlamışş Maşallah maşallah
Nihan ve tinkerbell kızlar sizde kendiniz hakkında tüyolar verirseniz sevinirim hediye alacak olan arkadaşlara fikir olsun :92:

Tmm cnm ancak bu gece uzun durabildim bilgisyar başında İliştiriverriirim bende şimdi

Efenim Ben cicili bicili şirin herbirşeyi severim
Ev, mutfak dekorasyon ürünlerini çok severim Giyim kuşamda severim sade ve spor genellikle tarzım. Öyle çok kokoş değilimdir Sadecee bende takı çok nadir kullanırım Kilom 54 boy 1.65 falanım
Eveet bu kadar yeter çok zormuş Hertürlü hediye benim için çok kıymetlidir Maksat eğlenceli bir anı olsun
dır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…