Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

evet nafcım süper olurdu valla ya hem sen bana bağırmazdında.bağırsanda rezil edecek duruma sokmazdın :26: seviyom seni

bende mantı yemeye iniyorum.sonrada çıkarım ufaktan tüyerim.annem patates salatası yapmış eve

merhaba kızlar nasılsınız?
bizde de telaş vardı giremedim fazla
eşimi ankaraya gönderdim
kızımı da uyuttum ancak oturabildim
bugünki menümü yazayım
sabah 1 bardak tek şekerli çay
2-3 parça sucuk
2 dilim ekmek
öğlen hiç birşey yemedim daha

Kız ben bakma agresif sinirliyim ama öyle bağırdığım görülmemiştir ( en azından muhasebede kızlara bağırmıyom ) Afiyet olsun benim yerime de götür

bi kepçe yayla çorbası içtim.bi tabakda mantı yidim ohhhh şimdide toparlanıp çıkıyorum.öptüm sizi kızlar.iyi haftasonları
Gülegüle canım iyi tatiller :92:

Selam tatlım kendi adıma iyiyim sen nasılsın :97:
Allah kavuştursun canım :98:

Öğle menüm
3 yk etli nohut
2 yk tavuklu mantar sote
yoğurt
1 dilim kıymalı pide

vallahi canım ben seni görmedim ama yorumlardan senin pek ihtiyacın olmadığı anlaşılıyor
sen iyisi vereceğim deme de kilomu koruyacağım de :))

vallahi canım ben seni görmedim ama yorumlardan senin pek ihtiyacın olmadığı anlaşılıyor
sen iyisi vereceğim deme de kilomu koruyacağım de :))
Anamm kız herkes gördü beni burda profilimde var resmim :97: bana göre vermem lazım kızlar sağolsunlar şımartıyolar beni :98:

bi de kaç kilo ve ne kadar zamanda verdin çok merak ettim naf ?

73 kiloydum şuan 67 kiloyum 6 kilo verdim ne kadar zaman dersen tam bilmiyorum canım ama haziranda başladım sanırım yani 6 ayda 6 kilo gibi olmuş :97: tüm gün oturuyorum bu yüzden çabuk gitmedi benden kilolar şimdi hedefim 64 olmak 3 kilo daha vereyim korumaya alıcam

maşallah diyim sana o zaman yavaş yavaş ama kalıcı vermişsin ne güzel
boyun uzun kilon normal fıstık bir hatunsun desene :))
dur bakim görebilecekmiyim seni

selamlar herkese kocamın diyetine kenimi adamış duurmdayım ve yardımlarınızı bekliyorum diyetisyen her çğlene sebze yemeği yazdı hergün ben ne yapıcamona ya akşlıma birşey gelmiyo
haftada 2 gün tavuk 2 gün et 1 gün tonbalığı(balık sevmiyoda) 2 gün kuru baklagil yazdı
önerilerinizi bekliyorum
kzıımdan çok da takip edemiyorum ama herkesşn ne yediğini yazdığı farklı bir topic varmı

maşallah diyim sana o zaman yavaş yavaş ama kalıcı vermişsin ne güzel
boyun uzun kilon normal fıstık bir hatunsun desene :))
dur bakim görebilecekmiyim seni

İnşallah hamilelik dışında geri gelmez kilocuklar :78: sağol canım benim o senin güzelliğin :98:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…