- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #29.961
Olala ve melis Geldim donattım ben kendi kendime siz yoksunuz Ne zamandır rahat rahat kuruldum bu gece bilgisayara halbu ki :126:
Efenim Ben cicili bicili şirin herbirşeyi severim
Ev, mutfak dekorasyon ürünlerini çok severimGiyim kuşamda severim sade ve spor genellikle tarzım. Öyle çok kokoş değilimdir Sadecee bende takı çok nadir kullanırım Kilom 54 boy 1.65 falanım
Eveet bu kadar yeter çok zormuş Hertürlü hediye benim için çok kıymetlidir Maksat eğlenceli bir anı olsun
sen kendin cicilisin zatennn
He he duyup geldin mi kuşum Sen asıl cicisin
negüzell yaşdaşızzz dimek:)))))))melis deniz yasitmisiz
ben de yarin elma diyeti yapicammmm
yanlış tehlikeli smileysütyenmişmiş kızz o
Tmm ne oldu kuşum peki Kan değerin aynı mı
:)))) onuda kaulnamıyorumm...salı ğünü götürcek kasayııı bi ayra çekilsin bilğisayraa.............
o aynııı yarın analatırımm...ben salı şu bilğisayarı yaptırımda..özelden glen adresimi okudum yolucam arkidişeenot aldım..girememsmm barii şimdi girmişken kaydetimm :)biz senle konuşuruz mnsden cnmm
seninkide bozuluyor galiba benimkide önce tekliyordu sonra hiç açılmadı tamamne gitti biliyorsun
evet olabilir cnm Benim ekran kartımbiliyorum buna turuva girdi virüs kardeşim izmirde bi ayraladı ama yok..çok şeyi eksik gitmesi lazım eşim götürcek olmuyor böyle yazı karekterlri bile bozuk şuanve fACEMİİ bile açamıyorumm
kuşum öptümm sefiyom seni:))))))))
selam kizlar nasilsiniz bu hafta birinci olmusum cok sevindim :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?