- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #30.161
karşıyaka uyar tatlım sen nerde oturuyodun hatırlayamadım?
akşam eşimle çıkabilirim ama yanlız çıkamam çok iyi bilmiyorum karşıyakayı,
mavişehir de egs park vardı galiba orayı biliyorum bi tek.
Hıııı bende izin vermez diye şeeettimmdi :78: tmm o zaman ne zaman buluşuyoruzyok izinle alakası yok şekerim,
ben oraları bilmediğim için eşim getirir diye düşünmüştüm,
gündüz olsa hiç problem değil bi şekilde bulur gelirim, akşam zor olur benim için,
o anlamda dedim eşimle gelirim diye,
o beni bırakır maç seyretmeye filan gider, bizi rahat bırakır kız kıza
bu akşama ne dersin?
Anammm o kadar çabuk mubu akşam olmaz :78: çünküm benim bi işim var kuaförde :78: yarın olsun mu ?
Çikoo okudun mu mesajlarımı :97:
okudum tatlım anlaştık,
site özel mesaja sık izin vermiyo 10 dakikada 1 atabilirsin diyo, onu bekliyodum ben de :)
senin çıkış saatin yaklaştı gülüm, ben de kaçayım artık,
bi aksilik olursa ben seni ararım
iyi akşamlar şekerparem görüşürüz, öptüm ben deTamam tatlım yarın görüşürüz inşallah :98: tamam bir problem çıkarsa ararsınçok öptüm iyi akşamlar
Naf tek farkları flormar413 tek kat yetiyo ama çok çabuk çıkıyo, pastel 75 aynı renk çift kat sürüyosun ama daha dayanıklı...Ayy senin yazını eklememişmiyim canım :78: görmüştüm oysa :78: kızlar 13-17 arası diyolar ama net değil canım
Oliş uçarsın kız çıkma sakın
Ben flormar 413 bulamadığım içinkıyaslama da yapamıyom çok sinir bir durum dimi :95:
dikkat et he bişey düşmesin
Bu arada oliş dikkat et yürüyüşe çıkarken :98:
aynı andamı yazmışıs kıs naf
tinkerbell beyaz ağaç moda bu sene :82:Benim kide küçüktü bende bakıcam büyük geçen hafta daha gelmemişti bir çok yere iyice şenlensin ortalık beyaz ağaç düşünüyorum bu sene ben
burasıda çok kötü balkonumdaki saklsılardan topraklar döküşlmüş devrilmiş dalları kırılmış çiçeklerimin
Yazık çokta şirin sessiz bir karısı varmış gbi gelirdi bana kendi halinde
iyiyim cnm bende özlemişim gündüz girmeyi
Neden cnm kalın mı çıktı yufkalar benim burda büyük dia var içinde kasap peynir falan satıyorlar günlük incecik yufka getiriyorlar onunla yaptım
slm çikoselam kızlar,
keyifler nasıl?
fazla kalamıcam, matematik çalışmam lazım şimdi geldim dersaneden
hava bahar gibi cnm tutabilir belkiyaa evet sardunyaydı. Çoğu kırılan ları tekrar ektim öyle tutuyor kök olmasına gerek yok ama bakalım bu mevsim tutar mı
naf sen alsana kuzum kendine bi tane havalı olurrr :82:İnşallah oyun oynayınca da kapanmaz canım :81:
Bende dün eşime söyledim kurban bayramından sonra laptop alıcam demiştin noldu diye :79: dur bakalım daha bayram yeni bitti dedi gıcık
ben karısıyla verdiği röportaja şaştım kaldım.. buraya da koydum okudunuz mu bilmem.. ben eşimle 17 yaşındayken tanıştım haliyle onu ben yetiştirdim hala da yetiştirmeye devam ediyorum falan demiş şaştım kaldımmacun gibi erkekler ben her boku yerim
evdeki haddini bilsin otursun kıçının üstünde modunda erkekler.
ve boğazlayasım geliyor.
bu adam bi tv programında okuyanları aşağılamıştı.
çok okuyolarda ne oluyo ben daha cok kazanıyorum tarzında.
bomboş bi adam ..
kıro bile diyemem
bildiğin kalas
tinkerbell kaç yaşında eşin bunların oyun çağı geçmiyor yavv :103:Keyfi geliceklerde alıcaklarBenimki de laptobunu bir kaç gece binbir ricayla getirttim ya çekmediği naz kalmadı yok taşıyamam şimdi yok toplayamam. Kendi oyun rahat oynamayıdığı için yaptırdı masaüstü bilgisayarını merak etme benim için değil yanii.
belki işine gelmiyodur naf+1
Konu maddiyat değil ama internete karşı yada teknolojiye karşı bir gıcığı var benimkinin :97: evet bebikim yaa kendi keyifleri oldumu hiç üşenmezler (her konuda) biz istedikmi ırın kırın :94:
Bende seniiii sefgülümmmm
çiko ne zaman buluşcaz bebikbak sen bana şu akşam müsaitim de ben ayarlarım bir şekil gelirim
aynen yemek yapmanın pazar tatili de yokkk ben de bıkıyommKızlar ben kaçtım geç yediğim için öğlen yemeğim saatim kaydı Yemeğimde yok ne yiyim bilmiyorumda bir bakiim belki hazır bişeyler yaparım kolay Bıktımm yemek yapmaktan da yaa...
Çikoo okudun mu mesajlarımı :97:
hmmm kıskandımmm ben siziiiiTamam tatlım yarın görüşürüz inşallah :98: tamam bir problem çıkarsa ararsınçok öptüm iyi akşamlar
hayırlısı şekerimkuzum güzel ama delirtiyo bazen ..
tamam haklısın diyorum yapmam bi daha diyorum
allahım hala üstüme geliyo
ben bu yaşıma kadar kimseye eyvallah etmedim
babam ve abim dahil
buna alttan aldıkca tepeme cıkıyor.
boguvercem sonunda
ama kıyamıyorum eşeğe seviyorum
evlendiğimizde ne olcak bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?