Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

renkliler içini var bende kokusunu hiç beğenmedim ama persili falan çok beğenirim henkelin ürünü ikisi de.. bence işe yarıyodur..

günaydın kızlar.nasılsınız
Günaydın cnm iyi senden nbr
yani naf ısrrla ben protein alıyorum diyosun yani
Yok hayatım kesinlikle inatlaşmıyorum gördüğümü söyledim:78: bu hafta düzensiz beslendim farkındayım haftaya telafi edicem :82:
Ben ciğeri edirne tava ciğeri olarak lüpletebiliyorum sadece
kızlar oruçlu değilim ama kahvaltı yapasımda yok yaa
Olmaz öyle bişeyler yemelisin

beni aynı yaz nafcım...dün aynıydım da.bugün tartılamadım.yeni baskül alcam kızlar.dijital mi almalıyım yoksa klasik mi.
Kız noldu hafta içi benim birinci diyodun

kızlar oruçlu değilim ama kahvaltı yapasımda yok yaa
merve ben öyle günlerde dianın meyveli yulaf ezmesiyle kahvaltı ediyorum.. içine süt ve azcık bal ekliyorum.. çok lezzetli ve tok tutuyo.. içinde kuru muz, elma, incir parçaları ve keten tohumu ile ayçekirdeği de var..

Son düzenleme:
selam mervecim hoşgeldin

naf miden çok ağrıyo mu peki yoksa yanıyo mu??

İlk başlardaki gibi deli ağrımıyo canım dün mesela öğlen soğan yedim (salataya doğramıştık) midem çok yandı akşam bide çok sinirlendiğimde yanıyo aşırı derecede :44: demek ki geçmemiş yaralar :2: kudret narına devam :97:

kudret narı iyi seçim annemin midesini o bide bitane şifalı bitki var cihan perçemi miydi neydi o iyi etti

civan perçemi galiba

nafım sen detaylı düşünüyosun bi çok şeyi ve çok düzgün yapmaya gayret ediyosun herşeyi
ama insanların çoğunda ne o yetenek ne de sabır var kötü niyetlileri saymazsak
insan kendisi özenli olunca etraftan beklentisi artıyo.. bu da mide ağrılarına tuz biber olabilir cnm..

naf çok sinirlendiğin oluyo mu peki çok
Evet oluyo olişimm geçen foruma yazdığımda mesela inanılmaz sinirliydim zaten asabi bir yapım var :95: derin nefes al ver al ver ( sankim doğuma giriyomuş gibi) sonra su içerim bi bardak hala geçmiyosa vay etrafımdakilerin haline :97:
kudret narı iyi seçim annemin midesini o bide bitane şifalı bitki var cihan perçemi miydi neydi o iyi etti
İnşallah benide iyi eder nihancım kasım sonu doktor gel demişti ama gitmicem aralık sonu giderim belki bir süre daha içeyim ondan sonra :97:

kızlar ben ufaktan çıkıcam

bu sefer sağlıklı yaşam alışverişi yapayım bari süt, peynir, et falan alayım.. biraz da yürüyüş yaparım..

bi avakado aldım yumuşamaya bıraktım yarısını yemeyi (ilk kez yicem) yarısını da badem yağıyla karıştırıp saç maskesi yapmayı düşünüyorum.. bakalım nası olacak..

çok çok öpüyorummm sevgi pıtırcıı smiley

yetişemezsem hepinize iyi haftasonlarıııııı şimdidenn

doktor bana boyun fıtığı var dedi yüzmeye gitsen iyi olur dedi saçlarını erkek saçı gibi kestirmen lazım dedi boynunun açık kalması lazım dedi (mümkün değil)
boyun,sırt bel kalça bacak ağrısı yapar dedi sinirlendiğinde kasılır dedi
fizik tedavi görmen lazım belki geçer dedi geçmezse korse takman lazım dedi

ben açık havaya atıyorum kendimi imkan varsa.. yoksa cidden derin derin nefes alıp veriyorum ağzımı da sıkı sıkı kapatıyorum bağırmiim diyee hiihii.. genelde 15 dk sonra geçiyo ama sinirim..o an kimseleri kırıp dökmiim diye tutuyorum kendimi.. ama eskiye nazaran geniş bi şahsiyet oldum şaşıyorum kendime..

Aynen öyle olişim :97: huylu huyundan vazgeçmezmiş :97:

naf demekki yanlış bi hisse kapılmışım hayatım

dijital almim yani bulursam klasik alimm
Benimki dijital bazen saçmalıyo bigün tartıldım 64 gösterdi banyoda yok artık demişim kendi kendime sonra yerini değiştirip tartıldım baktım kilo arttı bu doğrudur dedim

özge niye erkek gibi kestirecekmişin saçmalamış bence neyse sonra konuşuruz merak ettim
sakın bozma ama moralini

geçmiş olsun cnm şimdi gerçekten gittim

Olişim avakadoyu beğenmezsen sakın atma (sadeyken pek bişeye benzemiyo) domates salatalık ile birlikte çoban salataya ekle bol limonlu çok güzel oluyor yada yapabilirsen içine karides kokteyl yap o da nefis (denemedim ama çok istiyorum bigün yapıcem) sağlıklı alışverişler şekerim :82: öptümmm

Kuşum saçlarını bone ile topladınmı zaten boynun açık kalır gerek yok yani öyle kestirmeye filan :94:
Bütün gün fanus gibi odanın içinde tıkılıp kalıyorum keşke hava almaya çıkabilsem öğle tatilim olsa :97: ayrıca bende kimseyi kırıp dökmemek için susarım üstüme gelinmesini istemem gelirse de acımam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…