Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

naf bari peynir ekmek yiyip bi bardak süt içseydin

kızlar ukalalık yapıcemmm ama çoğunuz yetersiz protein alıyorsunuzzzz vallaaa da billaaaa da
hatta bu aralar ben de öyleyimm
evet ya çok haklısın geçen hafta farkettim ben ön dişimin altı kırıldı durup durrken nasıl üzüldüm hep kalsiyum protein eksikliğinden saçlarımda çok dökülüyo

yok nafcım bulamadım.. eski bluzum dar geliyo diye beyaz bluz baktım hiiç beğenmedim gördüğüm bluzları.. erkek gömleği gibi hepsi.. kumaşları da beğenmedim..

siyah pantolon ceket takımımı giydim.. içine parlak bi kırık beyaz bluz tam göğüs altına oturan.. işte topuklu ayakkabı siyah önünde kurdelası vardı.. siyah çanta, at kuyruğu, hafif makyaj.. giyinince çok beğendim baya pro duruyodu..
siyah takımın içine dişi bi gömlek giymek lazım diye düşnüyorum yoksa erkek gibi oluyo insan.. ben de gömlek ve ayakkabıyla o havayı tutturmaya çalıştım..

Üzüldüm canım emeğine yazık olmuş oralara kadar yorulmuşsun
naf bari peynir ekmek yiyip bi bardak süt içseydin

kızlar ukalalık yapıcemmm ama çoğunuz yetersiz protein alıyorsunuzzzz vallaaa da billaaaa da
hatta bu aralar ben de öyleyimm
Ekmek yoktu ki işte :44: temizliğe daldım saatte geç olunca çıkmadım dışarı ben evvelki gün öğlen tavuk akşam kokoreç yedim hehee protein olayını üstüme alınmıyom olişim peynirli yımırta da yedim bugün

nihancım geçmiş olsun
çok gençsin pırıl pırıl atlatırsın merak etme sakın

hep vücudunu dinle cnm
en doğruyu o söyler hep yumuşak davran..
her hareketin varyasyonu var üstelik hafifletmek için
hareket yaparken hep yavaş yap nefes al ver turp gibi olursunn

Eminim çok güzel olmuşsundur

sağol canım önerilerin için ben hızlı hızlı yapıyorum sanki hemen eritçem gibi
dikkat ederim artık

naf kokoreç protein sınıfında mı kıssss sen kırmızıdan kaçınıyosun ama şekerr

temizlik deyince valla ben artık rahatım.. bırak dağınık kalsın diyorum.. onun yerine kendime vakit ayırıyorum, kendime bakıyorum.. evim de artık bal dök yala tadında değil.. hiç de batmıyo artık gözüme eskiden duramazdım..

nihancım 1 yıl olcak dikişlerde bişey olmaz o dediğin olay tamamen psikolojik
bu arada benim aşırı saçlarım dökülüyor ondan mı acaba

hızlı yapmma nihanımm tam da aksi aslında...

sağol nafımm.. evt bu sefer beğendim kendimi ne yalan söyliim.. kız da kıskandı heralde..
takım 7 yıllık mı ne bu arada ama maşallah hala şık hala pırıl pırıl.. yalnız azıcuk dar hiiihhiiii

-Hayvansal proteinler : Et, sakatat, şarküteri ürünleri, balık, midye, istiridye, yumurta, süt, süt ürünler ve peynirde bulunur.

-Bitkisel proteinler : Soya fasulyesi, su yosunu, badem, fındık, tahıl ürünleri ve sebzelerde bulunur.

Bunu netten görünce kokoreçte sakatat ya ondan öyle düşündüm olişim

Ya bende bazen salıyorum işi gücü ama içime sinmiyo :97:

nihancım 1 yıl olcak dikişlerde bişey olmaz o dediğin olay tamamen psikolojik
bu arada benim aşırı saçlarım dökülüyor ondan mı acaba
Benim kuaför mevsimsel demişti ama

Bende bir tane bile yok kumaş pantolonum bile yoktur benim ( bir iki tane vardı artık olmuyolar )

yani naf ısrrla ben protein alıyorum diyosun yani

bilmem ki cnm sonuçta cuma sonucunu yazıyoruz haliyle 53.2 olmalı heralde.. keşke bu kadar fark olmasaydı..

evt sakatatta protein olabilir ben bilmiyodum ki?? kokorece bayılırım bu arada..
ciğeri çok boşladım bugün alayım danaciğeri.. içinde bol demir varmış..
kıyma da alayım bugün.. az az da olsa koymaya çalışıyorum tüm yemeklere besleyici olsun diye..
bu arada benim de zaten başka kumaş pantolonum yok...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…