- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #31.001
meliscm nereye gittin ya:84:
benim eski erkek arkadaşım babasına arattırmış beni mal mı bu ya.babası dil döküyo yazık adam bilmiyoki oğlunun neler ettiğini.bana sormayın oğşunuza sorun dedim.anlatmıyo diyo.o zaman bende anlatmam banane o anlatmıyosa ben neyin oluyorumki anlatim dedim.düşün taşın falan diyo bana.benim kararım kesin istemiyorum dedim.sevgilim var diyemedim.başkası için bıraktım sanar diye.salak bu çocuk ya off sinirlerim bozuldu
sağol melisçim yok kesmem boyunluk varda takan yok
iyi gezmeler sana
selam melis selam buket :)
canım niye ayrıldınız bilmediğim için soruyorum. özelse eğer görmezden gel sorumu..
[.
melisçim benim içinde gez malum ben işten çıkınca hava kararmış oluyo gündüz gündüz gez ne güzel
faceye resim koydum diye msn den camda boynuna bıçak dayadı ya sil ya keserim falan psikopata bağladı.neyse o konu kapandı bu defa bi tartışmamızda babası ne ki kızı ne olsun dedi bana (babam küfürlü konuşur ve alttan üstten konuşur hangi ortam olursa olsun bu da onu biliyodu kızınca anlatıyodum salak gibi)
neyse ben şeymişim.ben 10 kişiylede yatıp kalkarmışım ne alakaysa.bunları söledi bana.hayır biz bişiler yaşamış olsaK konuşuyoo dicem.boş adam boş konuşuyo işte.sonra ben bitirncede anasına babasına arattırıyo
Bende bazen öyle yatıyorum ama çok sakıncalı :82:ya ben hiç saçımı kuruttuğumu bilmem vede öyle uyurum
Sağol canım sanada hayırlı cumalar :94: tmm not ettimğünaydın kızlarr hayırlı cumalarr olsun
nafcım kilo bildirimimi yapımm 61..:))))))))))))))))
Hangi yüzle arıyolar hala ya :95:benim eski erkek arkadaşım babasına arattırmış beni mal mı bu ya.babası dil döküyo yazık adam bilmiyoki oğlunun neler ettiğini.bana sormayın oğşunuza sorun dedim.anlatmıyo diyo.o zaman bende anlatmam banane o anlatmıyosa ben neyin oluyorumki anlatim dedim.düşün taşın falan diyo bana.benim kararım kesin istemiyorum dedim.sevgilim var diyemedim.başkası için bıraktım sanar diye.salak bu çocuk ya off sinirlerim bozuldu
Selam tatlım tamam not ettim :82:gunaydin hatin gizlarrrr
kilom 71.8 1 ileri 2 geriiii
69 lari goremicem sanirim
Sağol tatlımolişimm saol buğünde verdim az önce eve geldim son testmiş...kanda bakalım.
özgfecim çok geçmiş olsun boyunluk al bi ara dinlendiriyor şaçalrınında kesme sakınn..............
naf sanada geçmiş olsun hemşimm miden agrıyormu hala acı yeme.............kızlarr öglen gezmeye gidicem cuma ya biraz magazalra bakınacam...öpüyorummm:))
Aynen benim yerime de gez melis :97:özge geçmiş olsun. ıslak saçla yatmakta tehlikeli bencede saçını kestirme canım.
melisçim benim içinde gez malum ben işten çıkınca hava kararmış oluyo gündüz gündüz gez ne güzel
faceye resim koydum diye msn den camda boynuna bıçak dayadı ya sil ya keserim falan psikopata bağladı.neyse o konu kapandı bu defa bi tartışmamızda babası ne ki kızı ne olsun dedi bana (babam küfürlü konuşur ve alttan üstten konuşur hangi ortam olursa olsun bu da onu biliyodu kızınca anlatıyodum salak gibi)
neyse ben şeymişim.ben 10 kişiylede yatıp kalkarmışım ne alakaysa.bunları söledi bana.hayır biz bişiler yaşamış olsaK konuşuyoo dicem.boş adam boş konuşuyo işte.sonra ben bitirncede anasına babasına arattırıyo
çalışıyosusn dimi sen nihan muhasebemi seninde,kolay gle cnm ya.....
gezim hava biraz garip buğün bi çaıyor bi kararıyorr:)))...sende hafat sonu eşinle gez cnm
Bende bazen öyle yatıyorum ama çok sakıncalı :82:
Sağol canım sanada hayırlı cumalar :94: tmm not ettim
Hangi yüzle arıyolar hala ya :95:
Selam tatlım tamam not ettim :82:
Sağol tatlımEvet ağrıyo canım yememeye çalışıyorum :97:
Aynen benim yerime de gez melis :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?