- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #31.041
Angus eti nasıl acabakızlar teminki konuşmadan sonra bol kıymalı bi taze fasulye pişirdim proteinli proteinli
almanyada halis et 10 tl bizde b.n kıyma 25 tl..
Dal gitsin yavrum yabebik az sonra hazırlanıp cıkcam randevusuz dalıCAM odaya
Yine vermişsin bunada şükür canım :82:istediğim kadar kilo verememişim ..
demek ki sabah kahvaltıılarımı poçayla yapmamılıyım ve yürüyüşlere başlamalıyım ..
500 gramda iyidir :2:
bi kahve yapam daha uyanamadım .. sonrada çıkıyım arkadasa ugrayıp kitap alcam.
sonra ordan yürüyerek hastane ..
hastaneden yürüyerek ev ve derslerle ilgili son rütuşlar ..
Benimde çok sayılmaz :78: tamam canım haftasonu bende fırsat bulursam deniycem inşallah :87: teşekkürlerbenim az saçım var cnm seninkiler daha gürdür
oda sıcaklığında bi avakadonun içini saf zeytinyağına veya tatlı bademyağına yedirmeyi düşünüyorum kıvamını ayarlarız krem kıvamına gelecek şekilde..
sonra bunu nemli saçıma hafif masaj yaparak yediricem boylara ve uçlara özellikle.. 3-4 saat tutmayı planlıyorum ama vakit yoksa daha kısa da olur tabi..
bone takınca daha iyi oluyo hem etraf kirlenmiyo hem daha sıcak ve nemli kalıyo saçlar maske daha iyi işliyo..
angus mu bilmem ama migros etleri bulgaristandan getiriyomuş..Angus eti nasıl acababenimki almamda yememde dedi nedense :44: afiyetle yiyin olişim
Dal gitsin yavrum ya
Yine vermişsin bunada şükür canım :82:
Benimde çok sayılmaz :78: tamam canım haftasonu bende fırsat bulursam deniycem inşallah :87: teşekkürler
Ismarlarım bebişkom bi yemekten mi korkucam sana feda olsun
Afiyet olsun canımm
sağol olişimafiyet olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?