- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #31.021
nebilimm fana deil bunda çok şükür ya cnmevet canım çalışıyorum kamuda görevliyim ama memur değilim. artık hafta sonu gezcez napalım
sen iyimisin canım
öpüyorum kızlarr hepinizi azcık bişler yiyimdee...sonra az biraz hava aılmm
Uyku bastı fena halde ne yapsam kahve mi içsem acaba
Var canım :97: yemekten sonra içeyim olmazsa bi tanebende esneyip duruyorum yarım saatim kaldı
türk kahvesi içme imkanın varmı
Gülegüle tatlımKızlar ben çıkıyorum bim e gitçem arkadaşla görüşürüz
Hoşgeldin canım hayırlı cumalar :98: kendi adıma iyiyim sen nasılsın :93:günyadınlaarr cumanız mübarek olsun kızlar sabah kalktım kahvaltımı yaptım ama akşam listeyele birlikte yazacağım şimdi tek tek yazsam olmaz nasılsınız
Var canım :97: yemekten sonra içeyim olmazsa bi tanegel beraber hüpürdetelim
Gülegüle tatlım
Hoşgeldin canım hayırlı cumalar :98: kendi adıma iyiyim sen nasılsın :93:
aman geleyim ne olcakki içelim valla şimdi çıksam yola
akşam iş çıkışına yetişirim artık yemek ısmarlarsın
Afiyet olsun canımmben kaçtım yemeğe
Var canım :97: yemekten sonra içeyim olmazsa bi tanegel beraber hüpürdetelim
Gülegüle tatlım
Hoşgeldin canım hayırlı cumalar :98: kendi adıma iyiyim sen nasılsın :93:
naf içimi okumuşsun kestim heyecanla tadına baktım bi lokmayı zorla yuttummOlişim avakadoyu beğenmezsen sakın atma (sadeyken pek bişeye benzemiyo) domates salatalık ile birlikte çoban salataya ekle bol limonlu çok güzel oluyoryada yapabilirsen içine karides kokteyl yap o da nefis (denemedim ama çok istiyorum bigün yapıcem) sağlıklı alışverişler şekerim :82: öptümmm
Kuşum saçlarını bone ile topladınmı zaten boynun açık kalır gerek yok yani öyle kestirmeye filan :94:
Bütün gün fanus gibi odanın içinde tıkılıp kalıyorum keşke hava almaya çıkabilsem öğle tatilim olsa :97: ayrıca bende kimseyi kırıp dökmemek için susarım üstüme gelinmesini istemem gelirse de acımam
özge kızdım bak sana hem kurutmuyosun hem boyunluk takmıyosun hadi boynunda problem olmasa neyseeeya ben hiç saçımı kuruttuğumu bilmem vede öyle uyurum
meliscim hoşgeldnğünaydın kızlarr hayırlı cumalarr olsun
nafcım kilo bildirimimi yapımm 61..:))))))))))))))))
bela seziyorum bu çocukta aman senden uzak dursunbenim eski erkek arkadaşım babasına arattırmış beni mal mı bu ya.babası dil döküyo yazık adam bilmiyoki oğlunun neler ettiğini.bana sormayın oğşunuza sorun dedim.anlatmıyo diyo.o zaman bende anlatmam banane o anlatmıyosa ben neyin oluyorumki anlatim dedim.düşün taşın falan diyo bana.benim kararım kesin istemiyorum dedim.sevgilim var diyemedim.başkası için bıraktım sanar diye.salak bu çocuk ya off sinirlerim bozuldu
faceye resim koydum diye msn den camda boynuna bıçak dayadı ya sil ya keserim falan psikopata bağladı.neyse o konu kapandı bu defa bi tartışmamızda babası ne ki kızı ne olsun dedi bana (babam küfürlü konuşur ve alttan üstten konuşur hangi ortam olursa olsun bu da onu biliyodu kızınca anlatıyodum salak gibi)
neyse ben şeymişim.ben 10 kişiylede yatıp kalkarmışım ne alakaysa.bunları söledi bana.hayır biz bişiler yaşamış olsaK konuşuyoo dicem.boş adam boş konuşuyo işte.sonra ben bitirncede anasına babasına arattırıyo
afiyet olsun cnmben kaçtım yemeğe
Tamam canım not ettimslm kızlar bildrm yapıp çıkıcm şimdi sonra yine girerm işlerim var biraz.benim kilo yine aynı:84:
Anammben geldim
doktor randevum kaçtı uyumuşum
kilomu bildirem
60,900 gram
Ohh yarasınbende iyiyim nafcım kahvaltımı yaptım yeşil çayımı da içtim bi tane kahve içsem hiç fena olmaz bide cigara telleseemm:))
naf içimi okumuşsun kestim heyecanla tadına baktım bi lokmayı zorla yuttumm
sonra kıyamadım atmaya (saçıma sürecektim ya) poşede alıp buzdolabına koydum
ama çok zengin besin değeri varmış senin dediğin gibi salataya koyarım
valla söylemesen hiç aklıma gelmezdi cnm sağol..
karides olayı zor ama başka avakadolu tariflere bakarım..
saça da süper gelir bence ama yarısı yeter de artar bile...
Bende ilk yediğimde bir halta benzetememiştimeşim birde salatasını yap güzel oluyor dedi de atılmadı meyvecik bide maskeyi nasıl yapıcaksın kuzum banada söylermisin dolapta var iki tane bende deneyeyim
özge kızdım bak sana hem kurutmuyosun hem boyunluk takmıyosun hadi boynunda problem olmasa neyseee
bundan sonra özen göster bari daha genciz yaşlanınca ne ağrılar çekeriz sonra
meliscim hoşgeldn
bela seziyorum bu çocukta aman senden uzak dursun
afiyet olsun cnm
Kişiliksiz adam napıcaksınevet kızlar ondan kurtuldugum için o kadar mutluyumki anlatamam.annesine babasına arattırıyo.adamlar telefonda ağlıyo.üzülüyorum onların bi günahı yok.ama oğullarının yediği haltlardan haberleri yok.ayrılış sebebini annesine babasına anlatmıyo benm üstüme salıyo.bana ettiği lafları koskoca insanlara anlatmakda ayıp yani.oğlunuz anlatsın diyorum.hayır istemiyorum diye üstüne basa basa söledim.ama nedense yediremedi kendine salak.annesine babasına aratınca barışcam sanki.adamada dedim.aramayın beni lütfen sizi kırmak üzmek istemiyorum dedim.sizinle bi alakası yok bu meselenin.aramanızın bi manası yok dedim.bu iş kesinlikle bitti geri dönüşüm yok olmicakta dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?