- 5 Aralık 2009
- 3.154
- 81
- 318
- 37
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #31.761
aa o konuda çok ustalar canım haklıyken haksız durumuna düşürürler
günaydın kızlarr
kahvaltım 1 dilim ekmek
az peynir zeytin çay
artık daha az yemeye çalışacağım.çinkü 2 aydır burdayım vere vere 4 kilocuk verdim.
ayrıca 1 saatte yürüyüş yaptım..
omman,amaaan boşver aynı durum bendede oldu,neyapalım erkek milleti bu hep kendilerini haklı çıkarıp eşlerini suçlu durumuna düşürmeyi çok iyi beceriyolar..
Adı üstünde erkek şekerim takma boşvergünaydınnnnnnnnnn
dün akşam bi tabak çorba 4 kaşık falan madımanak yedim azcıkda yufka:))))
sabah 2 dilim ekmek bi yumurta
Madımanak ne kız :44:
kızlar ya acayip göbeğim var anlatamam
kıyafetlerim falan oluyo ama bu göbek beni çok sinirlerndiriyo
Göbek miiiçok severim hehe göbek fetişistimiyim neyim ben ya bi resmini koysana görelim
bugün rüyamda alışverişteyim ama seçtiğim her kıyafeti acaba göbeğim çıkarmıki diye düşünerek bakıyodum
rüya değil bi kabustu
bu arada dün gece eşimle tartıştım canım sıkkın biraz
ve ortada hiç bişi yokken
bazen bu erkekleri anlamıyorum her şeyi kendilerine çevirmeyi okadar iyi beceriyolarki anlatamam
Nazar değmiştiryaaa çorabım kaçmışşşşşşşş :84:
Yaa ben diyorum işte her kadının yanında en az bir ojee olmalıoje sürr.
yok kız arkadan boydan boya gitmiş
bide arkadaş söyledi öyle mi gezdim acaba
doğru nafcım erkek milleti benimki temelli o milletin başı
Gülegüle cnm görüşürüz :80:kızlar ben toplantıya gitcem hazırlanıp
hadi görüşürüz canlarım gelince
offfffffff ooooofffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Öncelikle geçmiş olsun canımya kızlar canım çok sıkıldı annem 3 yıldır kanser tedavisi görüyor Allahıma çok şükür atlattı ama sürekli kontrolleri var. ve bu hastalıktan dolıyıda çok alıgan herşeye üzülüyor. Kardeşimde çok asi ya napçaz bilmiyorum sürekli annemi azarlar bağırır şimdi telf konuştum kavga etmişler çıkmış gitmiş napçaz bu kızla bilmiyorum annem hasta idare et diyorum yok anlamıyor üzüntü sinir stres kesinlikle yasak anneme ama bu kız sağlam insanı bile çileden çıkarır ya sinirden ağlıyorum şuan
ya kızlar canım çok sıkıldı annem 3 yıldır kanser tedavisi görüyor Allahıma çok şükür atlattı ama sürekli kontrolleri var. ve bu hastalıktan dolıyıda çok alıgan herşeye üzülüyor. Kardeşimde çok asi ya napçaz bilmiyorum sürekli annemi azarlar bağırır şimdi telf konuştum kavga etmişler çıkmış gitmiş napçaz bu kızla bilmiyorum annem hasta idare et diyorum yok anlamıyor üzüntü sinir stres kesinlikle yasak anneme ama bu kız sağlam insanı bile çileden çıkarır ya sinirden ağlıyorum şuan
ya kızlar canım çok sıkıldı annem 3 yıldır kanser tedavisi görüyor Allahıma çok şükür atlattı ama sürekli kontrolleri var. ve bu hastalıktan dolıyıda çok alıgan herşeye üzülüyor. Kardeşimde çok asi ya napçaz bilmiyorum sürekli annemi azarlar bağırır şimdi telf konuştum kavga etmişler çıkmış gitmiş napçaz bu kızla bilmiyorum annem hasta idare et diyorum yok anlamıyor üzüntü sinir stres kesinlikle yasak anneme ama bu kız sağlam insanı bile çileden çıkarır ya sinirden ağlıyorum şuan
sıkma canını kız dünyanın sonu değil ya küserse küzsün boşver
saolun canlarım 20 yaşını doldurdu
Gülegüle cnm görüşürüz :80:
Öncelikle geçmiş olsun canımkardeşin kaç yaşında :44: ergenlik döneminde olur böyle şeyler çek konuş nihancım ağlama lütfen birde sen sıkma kendini anneni teselli et şuan onun sana özellikle de güzel yüzüne ihtiyacı var bebeim
sakin ol cnm maalesef böyle herkes bir olmuyor sonuçta evlat annende de derin izler bırakmıyordur sen üzülme kasma kendini kardeşinle de konuç istersen güzel güzel
İyi mervecim senden nbr :97:selam kızlar.kusura bakmayın giremedim sabahtan beri sevgilim yanımdaydıda.napıyosunuz.
Kişiden kişiye değişiyo gülüm her aileden böyle bir asi çıkıyor :97: Sen sabrını sükünetini koru bebeimmsaolun canlarım 20 yaşını doldurdu
sıkıya gelemiyo hiç hemen ağlama krizine giriyo kendimi öldürcem diyo çekip konuşmayı denedim yok hiç konuşturmuyo babama bile dikleniyo öyle canım gitçem öğle arası ona belli etmedim ağladığımı
ergenlik dönemide kaçyıldır bi çıkamadı kız 17li yaşlardan beri böyle insan biraz bari büyür kardeşimle aynı yaşta kuzenlerim var onlar böyle değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?