Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

aa o konuda çok ustalar canım haklıyken haksız durumuna düşürürler

aynen canım ya sinir oldum
zaten bir sürü sorunum var bide onunla uğraşamam açıkcası
gece sarılıyo sabah yine küs delimi divanemi anlamadım
ben ona hediye bulmak için
mutlu etmek için parçalanıyom o kalbimi 1 dakikada parçalıyo

ay ne güzel ya yürüşüyüş yapabiliyosun ben vakit bulamıyorum
dün tv.karşısında eccik spor yaptım haşadım çıktı:)))

ecet dediğin gibi erkek milleti işte
kendisi orda çalışıyo unutuyo ben akşama kadar kendimi parçalıyom
gelirken yine aklına düşüyo yine küsüyo:)))):76:

Adı üstünde erkek şekerim takma boşver
yaaa çorabım kaçmışşşşşşşş :84:
Nazar değmiştir
Yaa ben diyorum işte her kadının yanında en az bir ojee olmalı

kızlar ben toplantıya gitcem hazırlanıp
hadi görüşürüz canlarım gelince
offfffffff ooooofffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

ya kızlar canım çok sıkıldı annem 3 yıldır kanser tedavisi görüyor Allahıma çok şükür atlattı ama sürekli kontrolleri var. ve bu hastalıktan dolıyıda çok alıgan herşeye üzülüyor. Kardeşimde çok asi ya napçaz bilmiyorum sürekli annemi azarlar bağırır şimdi telf konuştum kavga etmişler çıkmış gitmiş napçaz bu kızla bilmiyorum annem hasta idare et diyorum yok anlamıyor üzüntü sinir stres kesinlikle yasak anneme ama bu kız sağlam insanı bile çileden çıkarır ya sinirden ağlıyorum şuan

doğru nafcım erkek milleti benimki temelli o milletin başı

kızlar ben toplantıya gitcem hazırlanıp
hadi görüşürüz canlarım gelince
offfffffff ooooofffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
Gülegüle cnm görüşürüz :80:

Öncelikle geçmiş olsun canım kardeşin kaç yaşında :44: ergenlik döneminde olur böyle şeyler çek konuş nihancım ağlama lütfen birde sen sıkma kendini anneni teselli et şuan onun sana özellikle de güzel yüzüne ihtiyacı var bebeim

sakin ol cnm maalesef böyle herkes bir olmuyor sonuçta evlat annende de derin izler bırakmıyordur sen üzülme kasma kendini kardeşinle de konuç istersen güzel güzel

sakin ol cnm maalesef böyle herkes bir olmuyor sonuçta evlat annende de derin izler bırakmıyordur sen üzülme kasma kendini kardeşinle de konuç istersen güzel güzel annecine de çok geçmiş olsun

sıkma canını kız dünyanın sonu değil ya küserse küzsün boşver

saolun canlarım 20 yaşını doldurdu
sıkıya gelemiyo hiç hemen ağlama krizine giriyo kendimi öldürcem diyo çekip konuşmayı denedim yok hiç konuşturmuyo babama bile dikleniyo öyle canım gitçem öğle arası ona belli etmedim ağladığımı
ergenlik dönemide kaçyıldır bi çıkamadı kız 17li yaşlardan beri böyle insan biraz bari büyür kardeşimle aynı yaşta kuzenlerim var onlar böyle değil

selam kızlar.kusura bakmayın giremedim sabahtan beri sevgilim yanımdaydıda.napıyosunuz.
İyi mervecim senden nbr :97:
Kişiden kişiye değişiyo gülüm her aileden böyle bir asi çıkıyor :97: Sen sabrını sükünetini koru bebeimm

Bu arada gülegüle aygüncüm gördüm de yazamadım

miribaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nihanım geçmiş olsun kuzum ..
kızmayın ama sözle anlamıyosa çarpıcan iki tane
bizde geçirdik ergen dönemler ..
kardeşnini yaşındayken ben eve tek basıma bakıyodum ..
işin stresi,kiralar,fatura .. depresyonlu bi anne ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…