- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #31.781
sağol canım benimİyi mervecim senden nbr :97:
Kişiden kişiye değişiyo gülüm her aileden böyle bir asi çıkıyor :97: Sen sabrını sükünetini koru bebeimm
Bu arada gülegüle aygüncüm gördüm de yazamadım
miribaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nihanım geçmiş olsun kuzum ..
kızmayın ama sözle anlamıyosa çarpıcan iki tane
bizde geçirdik ergen dönemler ..
kardeşnini yaşındayken ben eve tek basıma bakıyodum ..
işin stresi,kiralar,fatura .. depresyonlu bi anne ..
Hoşgeldinnnnn aşk böcüğümmm
miribaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nihanım geçmiş olsun kuzum ..
kızmayın ama sözle anlamıyosa çarpıcan iki tane
bizde geçirdik ergen dönemler ..
kardeşnini yaşındayken ben eve tek basıma bakıyodum ..
işin stresi,kiralar,fatura .. depresyonlu bi anne ..
Afiyet olsun cnmben yemeğe gidiyorum kızlarrrr
Git gör anacığını öp ellerinden mis misssağol canım benim
sağol abatuşum
yok kız nie kızalım haklısın bazen öyle bi geçiyo içimden çarpmak ama yok olmuyo
aynen bende o yaşlardan geçtim her insan farklı biraz merhamet olcak insanda
ben öğle arasında bari gideyim annemin yanına kızlar öğleden sonra görüşürüz hepiniz çok seviyorum
görüşürüz tatlışım ..sağol canım benim
sağol abatuşum
yok kız nie kızalım haklısın bazen öyle bi geçiyo içimden çarpmak ama yok olmuyo
aynen bende o yaşlardan geçtim her insan farklı biraz merhamet olcak insanda
ben öğle arasında bari gideyim annemin yanına kızlar öğleden sonra görüşürüz hepiniz çok seviyorum
Hoşgeldinnnnn aşk böcüğümmmbende o potansiyel var kodum mu oturturum yapmadım hiç o ayrı
Afiyet olsun cnm
Git gör anacığını öp ellerinden mis miss
görüşürüz tatlışım ..
aşk böcüüü değilde aşık ve katil olucam ..
her gün kıskanclık sınırlarını genişletiyo ..
benim daha deli damarımı görmedi..
bi cırlıcam kaçacak ..
ulen tehdit cümlesi kurmak ne haddiine senin ..
erkeklerle cok samimi olmayaymışım .. bi gün tersine gelirmiş fena olurmuş ..
en son atıcak tepem tak yüzüğü rahatla dicem..
fe süpnallah ya ..
bu aşk beni sıkmaya başladı ..:95::95:
iyim canım sağoll teşekkürlerİyi mervecim senden nbr :97:
Kişiden kişiye değişiyo gülüm her aileden böyle bir asi çıkıyor :97: Sen sabrını sükünetini koru bebeimm
Bu arada gülegüle aygüncüm gördüm de yazamadım
afiyet olsun hayatımmmben yemeğe gidiyorum kızlarrrr
görüşürüz tatlışım ..
bi cırlıcam kaçacak ..
fe süpnallah ya ..
Söyle bakalım o zaman napıcak canım :97: tamam insan sevdiğini sahiplenir de mokunuda çıkartmaz :95: hiçbirşeyin ölçüsü yok bu erkek milletinde :95:
Yarın öbürgün Allah nasip ederde hamile kalırsan sevmeyecek mi yani seni ? çok saçma aşk'ın sevginin kilo ile alakası yok ki :44:sorma naf'ım ya ..
kilolu kadın sevmem ben diyo , bende sevmem ..
ama zayıflayıncada kıskanıyo
aslında artık ilişkimi sorgulamaya başladım ..
aşk tek başına hiçbirşeye yetmiyor
Hayırlısı olsun mervecimkızlar bugün içim daralıyo.günden güne dahada geriliyorum.benimkine söledim açık açık.çıkcam dedim.ne zamana kadar durmayı düşünüyosun burda dedi.en fazla ocak sonu dedim.tmm ben sana bulurum iş dedi
selam kızlar ben geldim
abatu sıkma canını ya gittiği yere kadar
evet madem bu kadar karışıyo taksın yüzüğü dediğin gibi sölesene sinirli bi anında
öğle yemeğim
akşamdan kalan tas kebabı yarım tabak
2 yk makarna birazda yoğurt
evet naf haklı dış görünüş belki önemli ama herzaman değil seviyorsa insan umursamıyor dikkat edilinmesi güzel bişey ama olduda kilo aldın ne olcak bu erkekler kendilerine hiç bakmazlar ya kendileri yaşlanınca resmen huysuz ihtiyar oluyorlarYarın öbürgün Allah nasip ederde hamile kalırsan sevmeyecek mi yani seni ? çok saçma aşk'ın sevginin kilo ile alakası yok ki :44:
Hayırlısı olsun mervecim
Afiyet olsun bebimm
çok şirin bu mandalina smileyafiyet olsun nafçım
bende mandalinamı yiyorum
evt öyle oluyo ama onlar gibi takmayıp rahat olup kafanın dikine gidersen çıldırıyolar ben öyle yapıyorum artıkgünaydınnnnnnnnnn
dün akşam bi tabak çorba 4 kaşık falan madımanak yedim azcıkda yufka:))))
sabah 2 dilim ekmek bi yumurta
kızlar ya acayip göbeğim var anlatamam
kıyafetlerim falan oluyo ama bu göbek beni çok sinirlerndiriyo
bugün rüyamda alışverişteyim ama seçtiğim her kıyafeti acaba göbeğim çıkarmıki diye düşünerek bakıyodum
rüya değil bi kabustu
bu arada dün gece eşimle tartıştım canım sıkkın biraz
ve ortada hiç bişi yokken
bazen bu erkekleri anlamıyorum her şeyi kendilerine çevirmeyi okadar iyi beceriyolarki anlatamam
yok kız arkadan boydan boya gitmiş
bide arkadaş söyledi öyle mi gezdim acaba
nafcımmadımak baharda çıkan yabani bi ot karadenizde.. baharlı bi tadı var.. kavurup sarımsaklı yoğurtla güzel oluyo.. neredeyse çemen eklemişsin gibi bi tadı var.. şifalı bi ot.. mevsimi geliyo bi kaç haftada hemen bitiyo.. ama buzluğa da atılabiliyomuş.. ben ilk bu bahar keşfettim..Adı üstünde erkek şekerim takma boşver
Nazar değmiştir
Yaa ben diyorum işte her kadının yanında en az bir ojee olmalı
nihancım çok geçmiş olsun cnm.. allah şifa versin.. bazı insanlar bencil yaradılışlı oluyo.. karakterleri öyle olabiliyo.. napsan da değişmeyebiliyolar.. veya gizli bi derdi de olabilir kardeşinin.. sen kendini paralama cnm.. herşeyi kontrol edemiyoruz ne yazık ki.. çek kenara konuş ama kendini de çok yıpratma..ya kızlar canım çok sıkıldı annem 3 yıldır kanser tedavisi görüyor Allahıma çok şükür atlattı ama sürekli kontrolleri var. ve bu hastalıktan dolıyıda çok alıgan herşeye üzülüyor. Kardeşimde çok asi ya napçaz bilmiyorum sürekli annemi azarlar bağırır şimdi telf konuştum kavga etmişler çıkmış gitmiş napçaz bu kızla bilmiyorum annem hasta idare et diyorum yok anlamıyor üzüntü sinir stres kesinlikle yasak anneme ama bu kız sağlam insanı bile çileden çıkarır ya sinirden ağlıyorum şuan
herkesin yaradılışı farklı oluyo işte..saolun canlarım 20 yaşını doldurdu
sıkıya gelemiyo hiç hemen ağlama krizine giriyo kendimi öldürcem diyo çekip konuşmayı denedim yok hiç konuşturmuyo babama bile dikleniyo öyle canım gitçem öğle arası ona belli etmedim ağladığımı
ergenlik dönemide kaçyıldır bi çıkamadı kız 17li yaşlardan beri böyle insan biraz bari büyür kardeşimle aynı yaşta kuzenlerim var onlar böyle değil
bence de tak yüzüğü rahatla degörüşürüz tatlışım ..
bi cırlıcam kaçacak ..
fe süpnallah ya ..
şu an bile huysuzevet naf haklı dış görünüş belki önemli ama herzaman değil seviyorsa insan umursamıyor dikkat edilinmesi güzel bişey ama olduda kilo aldın ne olcak bu erkekler kendilerine hiç bakmazlar ya kendileri yaşlanınca resmen huysuz ihtiyar oluyorlarbiz onları o haliyle çekecez ama
selam kızlar
çok şirin bu mandalina smiley
evet bende çok seviyorum
evt öyle oluyo ama onlar gibi takmayıp rahat olup kafanın dikine gidersen çıldırıyolar ben öyle yapıyorum artık
ha bi de stratejilerini çözüp aynen uyguluyorum aynı şekilkonuşmaya başladım yane
nafcımmadımak baharda çıkan yabani bi ot karadenizde.. baharlı bi tadı var.. kavurup sarımsaklı yoğurtla güzel oluyo.. neredeyse çemen eklemişsin gibi bi tadı var.. şifalı bi ot.. mevsimi geliyo bi kaç haftada hemen bitiyo.. ama buzluğa da atılabiliyomuş.. ben ilk bu bahar keşfettim..
nihancım çok geçmiş olsun cnm.. allah şifa versin.. bazı insanlar bencil yaradılışlı oluyo.. karakterleri öyle olabiliyo.. napsan da değişmeyebiliyolar.. veya gizli bi derdi de olabilir kardeşinin.. sen kendini paralama cnm.. herşeyi kontrol edemiyoruz ne yazık ki.. çek kenara konuş ama kendini de çok yıpratma..
sağol canım Allah razı olsun
haklısın öğlen konuşayım dedim yok olmuyo kendini haklı görüyo
bıraktım bende annemede dedim üzme kendini bu kız böyle
herkesin yaradılışı farklı oluyo işte..
bence de tak yüzüğü rahatla de
saptamaların doğru sonuçta
şu an bile huysuz
ihtiyarlayınca iyice acaipleşiyolar
ben de aynı şeyi düşünmüştüm:78:hoş geldin kız ne o hamilemisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?