Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

sağol canım benim

sağol abatuşum
yok kız nie kızalım haklısın bazen öyle bi geçiyo içimden çarpmak ama yok olmuyo
aynen bende o yaşlardan geçtim her insan farklı biraz merhamet olcak insanda

ben öğle arasında bari gideyim annemin yanına kızlar öğleden sonra görüşürüz hepiniz çok seviyorum

Hoşgeldinnnnn aşk böcüğümmm bende o potansiyel var kodum mu oturturum yapmadım hiç o ayrı
ben yemeğe gidiyorum kızlarrrr
Afiyet olsun cnm
Git gör anacığını öp ellerinden mis miss

görüşürüz tatlışım ..
Hoşgeldinnnnn aşk böcüğümmm bende o potansiyel var kodum mu oturturum yapmadım hiç o ayrı

Afiyet olsun cnm

Git gör anacığını öp ellerinden mis miss

aşk böcüüü değilde aşık ve katil olucam ..
her gün kıskanclık sınırlarını genişletiyo ..
benim daha deli damarımı görmedi..
bi cırlıcam kaçacak ..
ulen tehdit cümlesi kurmak ne haddiine senin ..
erkeklerle cok samimi olmayaymışım .. bi gün tersine gelirmiş fena olurmuş ..
en son atıcak tepem tak yüzüğü rahatla dicem..
fe süpnallah ya ..

bu aşk beni sıkmaya başladı ..:95::95:

Söyle bakalım o zaman napıcak canım :97: tamam insan sevdiğini sahiplenir de mokunuda çıkartmaz :95: hiçbirşeyin ölçüsü yok bu erkek milletinde :95:

iyim canım sağoll teşekkürler
ben yemeğe gidiyorum kızlarrrr
afiyet olsun hayatımmm

bende böyleydim ve sonuç...şu anda başkasıyla beraberim

Söyle bakalım o zaman napıcak canım :97: tamam insan sevdiğini sahiplenir de mokunuda çıkartmaz :95: hiçbirşeyin ölçüsü yok bu erkek milletinde :95:

sorma naf'ım ya ..
kilolu kadın sevmem ben diyo , bende sevmem ..
ama zayıflayıncada kıskanıyo
aslında artık ilişkimi sorgulamaya başladım ..
aşk tek başına hiçbirşeye yetmiyor

kızlar bugün içim daralıyo.günden güne dahada geriliyorum.benimkine söledim açık açık.çıkcam dedim.ne zamana kadar durmayı düşünüyosun burda dedi.en fazla ocak sonu dedim.tmm ben sana bulurum iş dedi

selam kızlar ben geldim
abatu sıkma canını ya gittiği yere kadar
evet madem bu kadar karışıyo taksın yüzüğü dediğin gibi sölesene sinirli bi anında

öğle yemeğim
akşamdan kalan tas kebabı yarım tabak
2 yk makarna birazda yoğurt

sorma naf'ım ya ..
kilolu kadın sevmem ben diyo , bende sevmem ..
ama zayıflayıncada kıskanıyo
aslında artık ilişkimi sorgulamaya başladım ..
aşk tek başına hiçbirşeye yetmiyor
Yarın öbürgün Allah nasip ederde hamile kalırsan sevmeyecek mi yani seni ? çok saçma aşk'ın sevginin kilo ile alakası yok ki :44:
Hayırlısı olsun mervecim

Afiyet olsun bebimm

Yarın öbürgün Allah nasip ederde hamile kalırsan sevmeyecek mi yani seni ? çok saçma aşk'ın sevginin kilo ile alakası yok ki :44:

Hayırlısı olsun mervecim
evet naf haklı dış görünüş belki önemli ama herzaman değil seviyorsa insan umursamıyor dikkat edilinmesi güzel bişey ama olduda kilo aldın ne olcak bu erkekler kendilerine hiç bakmazlar ya kendileri yaşlanınca resmen huysuz ihtiyar oluyorlar biz onları o haliyle çekecez ama

bilmiyorum naf'ım kafam karışıyo ..
susuyorum şimdilik ..
bana bu aşk biter gibi geliyor ..
ben kiloyu kendim için vermek istiyorum zaten banane ondan

selam kızlar

afiyet olsun nafçım
bende mandalinamı yiyorum
çok şirin bu mandalina smiley

evt öyle oluyo ama onlar gibi takmayıp rahat olup kafanın dikine gidersen çıldırıyolar ben öyle yapıyorum artık
ha bi de stratejilerini çözüp aynen uyguluyorum aynı şekilkonuşmaya başladım yane

yok kız arkadan boydan boya gitmiş
bide arkadaş söyledi öyle mi gezdim acaba

Adı üstünde erkek şekerim takma boşver

Nazar değmiştir

Yaa ben diyorum işte her kadının yanında en az bir ojee olmalı
nafcımmadımak baharda çıkan yabani bi ot karadenizde.. baharlı bi tadı var.. kavurup sarımsaklı yoğurtla güzel oluyo.. neredeyse çemen eklemişsin gibi bi tadı var.. şifalı bi ot.. mevsimi geliyo bi kaç haftada hemen bitiyo.. ama buzluğa da atılabiliyomuş.. ben ilk bu bahar keşfettim..

nihancım çok geçmiş olsun cnm.. allah şifa versin.. bazı insanlar bencil yaradılışlı oluyo.. karakterleri öyle olabiliyo.. napsan da değişmeyebiliyolar.. veya gizli bi derdi de olabilir kardeşinin.. sen kendini paralama cnm.. herşeyi kontrol edemiyoruz ne yazık ki.. çek kenara konuş ama kendini de çok yıpratma..

herkesin yaradılışı farklı oluyo işte..

bence de tak yüzüğü rahatla de
saptamaların doğru sonuçta

şu an bile huysuz
ihtiyarlayınca iyice acaipleşiyolar

hoşgeldinnn

nafcım yaptım ayva tatlısını güzel oldu ama şekerli geldi
su ve şekeri yarıyarıya azaltıcam bi dahakine
ayvalar ufaktı ondan da olabilir
boya eklemedim amarengi çok hoş oldu içinde bi kaç çekirdek kalmış ondan heralde

evet ya aynen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…