- 3 Haziran 2010
- 12.166
- 6
- 408
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #31.801
ben 3 aydır ilk kes pisiklete bindim bugünn
pamık şekeri gibi oldum :103: bisiklete binince hep oluyo
Şimdiki halleri bile bazen çekilmiyor bebimm :82:evet naf haklı dış görünüş belki önemli ama herzaman değil seviyorsa insan umursamıyor dikkat edilinmesi güzel bişey ama olduda kilo aldın ne olcak bu erkekler kendilerine hiç bakmazlar ya kendileri yaşlanınca resmen huysuz ihtiyar oluyorlarbiz onları o haliyle çekecez ama
Hakkında hayırlısı canımbilmiyorum naf'ım kafam karışıyo ..
susuyorum şimdilik ..
bana bu aşk biter gibi geliyor ..
ben kiloyu kendim için vermek istiyorum zaten banane ondan
Henüz yemedim canım kahvaltılık yapıcam birazdansağol tatlişkom sen yemedinmi daha
selam kızlar
çok şirin bu mandalina smiley
evt öyle oluyo ama onlar gibi takmayıp rahat olup kafanın dikine gidersen çıldırıyolar ben öyle yapıyorum artık
ha bi de stratejilerini çözüp aynen uyguluyorum aynı şekilkonuşmaya başladım yane
nafcımmadımak baharda çıkan yabani bi ot karadenizde.. baharlı bi tadı var.. kavurup sarımsaklı yoğurtla güzel oluyo.. neredeyse çemen eklemişsin gibi bi tadı var.. şifalı bi ot.. mevsimi geliyo bi kaç haftada hemen bitiyo.. ama buzluğa da atılabiliyomuş.. ben ilk bu bahar keşfettim..Teşekkürler olişim bilgiler için
nihancım çok geçmiş olsun cnm.. allah şifa versin.. bazı insanlar bencil yaradılışlı oluyo.. karakterleri öyle olabiliyo.. napsan da değişmeyebiliyolar.. veya gizli bi derdi de olabilir kardeşinin.. sen kendini paralama cnm.. herşeyi kontrol edemiyoruz ne yazık ki.. çek kenara konuş ama kendini de çok yıpratma..
herkesin yaradılışı farklı oluyo işte..
bence de tak yüzüğü rahatla de
saptamaların doğru sonuçta
şu an bile huysuz
ihtiyarlayınca iyice acaipleşiyolar
Sen geldin ben gideyim bi yemek yiyimben geldimmmmm
Anammm ufak olduğu için olabilir olişim :78: ben orta boy yazmamışmıyım tarife :78: bide kaymaklı mı yedin sade mi ? sade oldumu şekerli geliyor tadı çünkümhoşgeldinnn
nafcım yaptım ayva tatlısını güzel oldu ama şekerli geldi
su ve şekeri yarıyarıya azaltıcam bi dahakine
ayvalar ufaktı ondan da olabilir
boya eklemedim amarengi çok hoş oldu içinde bi kaç çekirdek kalmış ondan heralde
evt çok özlemişim hava da güzeldi soğuk değildi:89:
neşecim hoşgeldin..özge hamile smile koyduda yemekten geldikten sonrabunu yani :) bizde hamile misin diyoruz
anam karıştı ortalıkşuan asayiş berkemal kimse hamile diil şaka yaptık
evet bencedenafcım afiyet olsun cnm
bu arada madımak sivasın niye karadeniz aklıma geldi bilmiom
kızlar evde hem tulumba hem ayva tatlısı var hiç hayra alamet değil bu durumm
ayrılmam zatenayy kızlaarrr hamile kalınca ayrılmayın topikten ya
nasıl yani bilmiyomuydunhamile smıley i mi ben hiç bi anlam veremedim garip garip bakıyo diye koydum
dün akşam tulumba tatlısı da gelince kaymak almadım cnm ama hep dedim şöyle olsaydı mis gibi diyee..Anammm ufak olduğu için olabilir olişim :78: ben orta boy yazmamışmıyım tarife :78: bide kaymaklı mı yedin sade mi ? sade oldumu şekerli geliyor tadı çünküm
Ne güzellll bende hemen hemen hergün sürüyorum 30 dk kadar :97: ama uzun zamandır sahil turu yapmadım :97:
ilahi özgeeehamile smıley i mi ben hiç bi anlam veremedim garip garip bakıyo diye koydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?