Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

günaydın selence

burdan paylaşalım da kendisine gelmeyenler anlıcaklar kimin gönderceğini bu sefer heyecanı kalmıcak diye konuştuydyk ya dün benim için farketmez ama siz bilirsiniz.

öyle tabi haklısın canım ama ya çok geç gönderen olursa dayanabilecekmisiniz şahsen ben organizasyonun içinde olmamama rağmen çatlarım:86:

he unutmadan ben dün gidemedim kargoya toplantım vardı kardeşimi gönderdim dolasılığıyla onun adına gelecek kargo ama zaten gönderdiğim kişi anlar bitek ben inegöllüyüm burda
Anlaşılır zaten kız
bence herkes burda paylaşsın daha heyecanlı olur özelden yazmaya gerek yok
sonra tekrar burdamı yazacaklar gerek yok bence
Öyle diyosun da ben bana geldi şu gönderdi dersem sen öyle dersen kim kaldıysa sona süprizi kaçacak .. Atıyorum en sona hediyesini almayan sen kaldın mesela bide göndermeyen ben eee sonuç belli olmayacak mı ???

OLSUN ne önemi olcak ki
özelden yazdıktan sonra hiç bir tadı olmaz bence
herkes birbiriyle mesajlaşacak zaten tekrar o taze duygularla buraya yazılmaz ki
direk heyecanımızı burda paylaşmalıyız bence

ayy geldim nihayet. günaydınlar herkese. sabah sabah iş bastırdı yine. ama fırsat buldum valla. yaa kızım hasta sanki yaa.. gün içerisinde kakasını bi sulu bi katı yapıyor anlamadım gitti. bugün doktora götürcez umarım birşeyi yoktur. o yüzden canım sıkkın biraz. herkes iyidir umarım..

inş.bişey yoktur cnm üzülme bizi de haberdar et

Günaydın cnm
gunaydin kizlarrrrrr
dun biraz fazla kacirdim sanirim
Günaydın buketcim olsun moralini bozma bugün toparlarsın

Geçmiş olsun neşe inşallah kısa zamanda düzelir bebişin

inşallah canım tamam haberdar ederim sizleride.saat üç gibi dedik ama kakasına bağlı tabii. işe dönemezsem yarın gelebilirim ancak. hediye muhabbeti almış başını gitmiş valla. resimleri paylaşın da bizde meraktan çatlamayalım.

olur mu öyle ya isteyen paylaşsın isteyen paylaşmasın
burda hep birlikte bi karar verdikte katıldık hediye işine

Hediye işine beraber karar verdik ama gönderim tarihine veremedik her kafadan bir ses çıktı :97: haliyle ben kime hediye alacağımın/ aldığımın açığa çıkmasını istemiyorum.

Son düzenleme:
Neyse benim eşşeğim kancık olmasın bu seferlik kendimi frenliyorum ve gidiyorum siz nasıl istiyosanız öyle olsun arkadaşlar

kızlar küçücük bişeyi niye büyütüyorsunuz güzel bişey yaptık hediyeleştik şimdi küçücük bişey için canımızı sıkmayalım çoğunluk ne derse o olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…