- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #31.941
günaydın selence
burdan paylaşalım da kendisine gelmeyenler anlıcaklar kimin gönderceğini bu sefer heyecanı kalmıcak diye konuştuydyk ya dün benim için farketmez ama siz bilirsiniz.
atıyorum nihan sen nafa gönderdin
naf dicek nihan hediyen geldi
ben daha çok merak edeceğim geriye şu kaldı bu kaldı diye benceee
Anlaşılır zaten kızhe unutmadan ben dün gidemedim kargoya toplantım vardı kardeşimi gönderdim dolasılığıyla onun adına gelecek kargo ama zaten gönderdiğim kişi anlar bitek ben inegöllüyüm burda
Öyle diyosun da ben bana geldi şu gönderdi dersem sen öyle dersen kim kaldıysa sona süprizi kaçacak .. Atıyorum en sona hediyesini almayan sen kaldın mesela bide göndermeyen ben eee sonuç belli olmayacak mı ???bence herkes burda paylaşsın daha heyecanlı olur özelden yazmaya gerek yok
sonra tekrar burdamı yazacaklar gerek yok bence
ayy geldim nihayet. günaydınlar herkese. sabah sabah iş bastırdı yine. ama fırsat buldum valla. yaa kızım hasta sanki yaa.. gün içerisinde kakasını bi sulu bi katı yapıyor anlamadım gitti. bugün doktora götürcez umarım birşeyi yoktur. o yüzden canım sıkkın biraz. herkes iyidir umarım..
Tamam işte isteyen paylaşsın
Günaydın cnmGünaydınnn
Günaydın buketcimgunaydin kizlarrrrrr
dun biraz fazla kacirdim sanirim
ayy geldim nihayet. günaydınlar herkese. sabah sabah iş bastırdı yine. ama fırsat buldum valla. yaa kızım hasta sanki yaa.. gün içerisinde kakasını bi sulu bi katı yapıyor anlamadım gitti. bugün doktora götürcez umarım birşeyi yoktur. o yüzden canım sıkkın biraz. herkes iyidir umarım..
olur mu öyle ya isteyen paylaşsın isteyen paylaşmasın
burda hep birlikte bi karar verdikte katıldık hediye işine
iyide elinde sonunda çıkacak neden heyecanı gittikten sonra çıksın ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?