Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

günaydın kızlar
kahvaltım 1 dilim ekmek zeytin peynir çay
1 saat yürüyüşş
kızlar bencede burda paylaşın kız çok hoş olur bizde görelim nevar..

Tamam kızlar hediyesi gelen bağrış çığrış gelsin topiğe Resim çekmeyi unutmayın kafanızı kırarım kutuda,pakette,açılmış halde her anını görelim resimlerden

keşke herkes aynı anda gönderebilseydi herkes burda sıcak samimi duygularını paylaşırdı bizde ona şahit olurduk

İlk çekiliş olmasından kaynaklanıyor sanırım netleşemedik bir türlü tarihlerde :97: olsun birdahakine daha planlı olur inşallah :97:

günaydın özge nbr

kızlar ben gönderdim kargoyu belki bugün ulaşır gelince bana bildirirsiniz kime gelirse artık
niihan kime aceeppp
Kızlar hediyesi gelenler özelden hediyesini gönderene geldi desinler ama buraya yazmasınlar :97: mervenin dediği gibi olsun hepimizin hediyeleri tamamlanınca fotoğrafları paylaşalım

Ben söylemicem burdan isteyen söyleyebilir :82:

[olabilirr aslındaa:82:

ğünaydınn kızlarr geçmişi okuudum hediye kargosu biraz germiş sinirlerimizi ,,ama şöyle yapalımmıı

kargo tarihi eherkzinkii degişik ben mesela salı ğönderdim,,,başkası başka ğün demi...ozamn açık anket yapalımm burdamı geldiğini yoksa özledenmii geldigi ni söyleyelim diye.................aslında özelden yazalım alan kişiyee sonrada 1ğün önceden herkeez tamamalanınca herkezin alımıı burda herkzee resimli paylasınn hadi kızlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…