- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #33.461
basenlerim var canım biraz 64 kiladan 59 a düştüm ve devam etmek istiyorum basenlerim de azaldı daha vermem gerekiyo kilo ama kaç kiloya kadar inmelim fikrim yok
öğle yemeğim 1 kase çorba
1 dilim ekmek
3 tane minik gofret
evdeki yemek bittiydi akşam akşamda yapamadım rahatsızdımkızz niye sadece çorba içtin
Kilolar yine verilir selcim eşinin iyileşmesine sevindimÇok teşekkür ederim canım. Eşim iyi şükür hala raporlu çarşamba kontrolu var işte ona göre işe başlıcak.
Bu arada ben kiloları geri aldım. 62 yim
Sağol mervem şimdi durumu iyi şükür
Geçmiş olsun cnm varmıydı eskiden böyle sorun yenimi öğrebdin yoksa İyi bar,i ameliyata gerek kalmamasına sevindim Egzersizlerini ihmal etme cnm Allah şifa versinboynumda ve belimde düzleşme varmış ameliyat derecesinde değilmiş ama ilerlemiş oyüzden fizik tedaviyle düzelme ihtimali varmış evdede 3 ay egzersiz yapacakmışım
sorduğun için sağol canım
Aynen Benimde düzenim gittiBugünlerde menülerimi yazmıyorum kızlar pek düzenli değil çünkü bu hafta iyiyim gribi atlattım gibisesim filan düzeldi baya baya bir iki güne kadar başlarım yine düzenime
Güle güle kirlersin cnmselammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
nasılsınız kızlar bugün giremedim çünkü akşama kadar temizlik yaptım ve haşadım çıktı
offf offffffffffffff ne kadar yoruldum anlatamam
kesin 1 kilo garanti vermişimdir:81:
ama acayip acıktım 2 kilo yemezsem tabi:84:
Güle güle kullan tatlım hediyelerini çok güzeller Nafın da kesesine bereketnafffffımmmmm tatlımmmmm kargom ve ben kavuştukkkk birbirimizeeee
seni tanıdığım için çok mutluyum cnm
birbirinden güzel, hepsi ayrı ayrı paketlenip nazar boncuklarıyla kurdelalanmış hediyelerin için çook teşekkür ederimm :78: çok naziksinn
allah da hep gönlüne göre verir inş cnm
şimdik resimleri buraya eklemeye çalışıcam inş beceririmm :82:
Hepsi çok güzeller ama o kutunun içindeki pek bir şeker nasılda girmiş hemen o kutuya.
veeee kargooommmmmm
Eki Görüntüle 117003
acabaa neler neler var içindee
Eki Görüntüle 117004
kedicim kıskandıı galibaa :81:
Eki Görüntüle 117005
vee içindee nafımın hediyelerii
Eki Görüntüle 117006
kırmızıı sıcacık battaniyemmve balımın sıcacık mektubu
Eki Görüntüle 117008
Kelebek miBenimde almam lazım :97: bende kelebek vardı alışveriş merkezine girerken güvenlik yakalayıp tutanak tutmuştu :78: o günden beri taşımıyorumhatta 2 erkek 2 kız gitmiştik çocukların yüzleri değişmişti görünce
Hımmm anladım canım Allahtan benim pek işim olmuyo dolmuşla , otobüsleben zaten tahammül edemiyorum asabi oluyorum öyle yerlerde :97:
Hayırlı olsun cnmkızlarrr günaydın mı desem tünaydın mı bilemiyorumnasılsınız.dün öğlende çıktım işten.bankaya açıköğretim harcımı yatırdım.sonrada açıköğretim bürosuna gittim.kitaplarımı aldım.sonra bir iki açıköğretim dersanesiyle görüştüm ek kitaplarını inceledim.bitanesi aklıma yattı.7 kitap 56 tl.içinde tamamen geçmiş yıl soruları denemeler özetler beğendim yani.
arkadaşlar 169 boyunda 59 kilodayım 21 yaşındayım
mnkenler gibi çıtkırıldım olmak istiyorum sizce kaç kilo vermeliyim:26:
sporda yapıyorum diyette
evdeki yemek bittiydi akşam akşamda yapamadım rahatsızdım
bi çorba içip geldim bakalım belki acıkmam
toswt yapayım dedim evde oda çok fazla gelcek diye düşündüm
kızz sizin iş yerinde yemek verilmiyomu.niye eve gidiyon yemeğe
ben tarçınlıyı beğenmedim
ben bergamutluyu beğendim
Ben çok beğendim belkide tarçını sevdiğim içindir Bergamutluyuda deneyim hiç haberim yok bak bergamutludan ben limonluyla naneliyle işgence çekiyordum
işyerinde yemek verilmiyor maaşla birlikte yemek parası veriliyor bende onu kullanıyorum maaşla 1 saat tatil öğle arası gidip gelme imkanım var çalıştığım yerde yakın ve güzel yemek yapan yer yok bitane vardı yakın onunda salatanın içinden ölü uğur böceği çıkınca evde yiyorum artık
burda kalmam gerektiğinde sipariş veriyorum şehir merkezinede uzak burası herkezde getirmiyor sipariş
bende arabayla eve gidip geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?