Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

basenlerim var canım biraz 64 kiladan 59 a düştüm ve devam etmek istiyorum basenlerim de azaldı daha vermem gerekiyo kilo ama kaç kiloya kadar inmelim fikrim yok

Kilolar yine verilir selcim eşinin iyileşmesine sevindim
boynumda ve belimde düzleşme varmış ameliyat derecesinde değilmiş ama ilerlemiş oyüzden fizik tedaviyle düzelme ihtimali varmış evdede 3 ay egzersiz yapacakmışım
sorduğun için sağol canım
Geçmiş olsun cnm varmıydı eskiden böyle sorun yenimi öğrebdin yoksa İyi bar,i ameliyata gerek kalmamasına sevindim Egzersizlerini ihmal etme cnm Allah şifa versin
Bugünlerde menülerimi yazmıyorum kızlar pek düzenli değil çünkü bu hafta iyiyim gribi atlattım gibi sesim filan düzeldi baya baya bir iki güne kadar başlarım yine düzenime
Aynen Benimde düzenim gitti
Güle güle kirlersin cnm Birde bana güç gelse bende yapsam kıyı köşe şöyle...
Güle güle kullan tatlım hediyelerini çok güzeller Nafın da kesesine bereket
Hepsi çok güzeller ama o kutunun içindeki pek bir şeker nasılda girmiş hemen o kutuya.
Kelebek mi Biber gazıylada da giremiyorsun alıyorlar
Hayırlı olsun cnm
arkadaşlar 169 boyunda 59 kilodayım 21 yaşındayım

mnkenler gibi çıtkırıldım olmak istiyorum sizce kaç kilo vermeliyim:26:
sporda yapıyorum diyette

Yaşın küçük cnm sıkı bir rejim yapmadan bir kaç kilo versen yeterli senin için

kızz sizin iş yerinde yemek verilmiyomu.niye eve gidiyon yemeğe

işyerinde yemek verilmiyor maaşla birlikte yemek parası veriliyor bende onu kullanıyorum maaşla 1 saat tatil öğle arası gidip gelme imkanım var çalıştığım yerde yakın ve güzel yemek yapan yer yok bitane vardı yakın onunda salatanın içinden ölü uğur böceği çıkınca evde yiyorum artık
burda kalmam gerektiğinde sipariş veriyorum şehir merkezinede uzak burası herkezde getirmiyor sipariş
bende arabayla eve gidip geliyorum

Kızlar slm Önce geçmişi okuyum dedim iyi fazla bişey yazılmamış
havayı güneşli görünce yürüyüşümü yaptım bende 45 dakikacık biraz önce girdim
yemek düzenim çok bozulmuştu son zamanlarda ara öğünleri hiç yapmamaya başlamıştım yapsamda abuk subuk şeyler yiyiyordum yada kahveyi koyuyordum ara öğün yerine Yeşilçayı da çıkardığımı farkettim hayatımdan bu gün alıcam yine. Bu arada Naf canım bana yolladığın tarçınlı çayı dün denedim çok beğendim Bulursam tarçınlı alıcam artıkın

anladım canım.en güzelini yapıyon valla.ben olsam bende öyle yapardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…