Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Kızlar ben buralardayım Tekli Banyo paspası arıyorum biraz internette bakııyiiim
. Füme arıyorum hangi mağazaya baksam bulamadım renk alternatifim az banyoma füme yada kırmızı gider Varsa bildiğiniz mağaza yada site sizde fikir verin

kızlar bi derdim var

ya nası anlatsam nerden başlasam bilmiyorum...

şimdi ben yeni bi ilişkiye başladım biliyosunuz...çocuk acayip iyi biri.bu zamana kadar kötü bi hareketini lafını görmedim duymadım.çok iyi niyetli.çok temiz kalpli.ama gelin görünki ben duygularımdan emin değilim.yani onu gördüğümde kalbim pır pır atmıyo.ve bu aralar elimi bile tutarken kaçırıyorum.içimden yakınlaşmak gelmiyo.neden böyle oldu anlamadım.sadece iyi biri diye kıramıyorum.kırmaktan korkuyorum.üzmek bile istemiyorum.kafam karmakarışık.üzülüyorum ya vicdan azabı çekiyorum :26:

canım en fazla 3 kilo daha ver illaki vermek istiyosan.ama daha fazlsı gereksiz bence tabi.çok zayıflıkta iyi deilki

saol canım teşekkür ederim

teşekkürler canım

anammmm nazar mı değdirdik kızz sanaaa

bilmiyom ki canım yok be ne nazarı :26: ya nası anlatsam bazı hareketleri batmaya başladı.3 senedir araplarla çalışıyo diye türkçe cümleleri yarım yamalak kuruyo.ilk başlarda bu bana şirin gelirken şimdilerde uyuz olmaya başladım.salak mı bu çocuk diyorum içimden.bazende bilerek mi yapıyo acaba diyorum.offff

yavaş yavaş uzaklaş ozaman sen ondan bence

kelebekmi:26:
bekarmıydın ozamanlar

güle güle canım kolaygelsin
Evet canım bekardım kelebeğim gümüş çok güzel hala saklıyorum evde

Hadi hayırlısı olsun mervecim
arkadaşlar 169 boyunda 59 kilodayım 21 yaşındayım

mnkenler gibi çıtkırıldım olmak istiyorum sizce kaç kilo vermeliyim:26:
sporda yapıyorum diyette
Bence kilon güzel canım ama illa kilo vericem diyosan 2-3 kilo daha ver sağlıklı bir şekilde sonra korumaya al cnm

basenlerim var canım biraz 64 kiladan 59 a düştüm ve devam etmek istiyorum basenlerim de azaldı daha vermem gerekiyo kilo ama kaç kiloya kadar inmelim fikrim yok
Ne kadar zayıflarsan zayıfla vücut şeklin değişmez cnm basenlerin her zaman vücuduna göre büyük durur :82:

öğle yemeğim 1 kase çorba
1 dilim ekmek
3 tane minik gofret
Az yemişsin kız

selam kızlarrr.yimemi yidim geldim.bi kase şehriya çorbası,bi tabak papates yimee,4-5 kaşık kıvırcık salatası.şimdide sıcak çokolata
Ohh afiyet olsun yavrum

Sağol cnm nasılsın bu arada :97:
bizde de hamsi buğulama vardı yemedim
mercimek çorbası içtim sadece
Çorbayla doydun mu balım ya :97:

Test amaçlı göndermiştim beğenmene sevindim canım amacıma ulaştım demek hepinizi yeşil çaycı yapıcem
ben tarçınlıyı beğenmedim
ben bergamutluyu beğendim
İçinde anasonda var o yüzden beğenmemişsindir sen balım :97: sende bergamutlu içersin bebikim

grip oldum yaa :26: kafamı kaldıorcak halim yok
Geçmiş olsun canım yaa bol bol c vitamini al

TAÇ ' ın internet sitesinden de bakabilirsin canım istediğin gibi birşey varmı bilmiyorum ama :97:

Merveeee msn :97:

slm kızlarrrrrrrrr
merve noldu kız????
demekki sadece bi hoşlantıydım geçti gitti
vicdan azabı duymana gerek yok canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…