- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #33.481
grip oldum yaa :26: kafamı kaldıorcak halim yok
geçmiş olsun canım
benimde eşim grip inş.bana ve çocuğa geçmez
dikkat ederseniz geçmez canım ya geçmiş olsungeçmiş olsun canım
benimde eşim grip inş.bana ve çocuğa geçmez
yaainşallah küçük yakışıklıya geçmez kızz çocuklar zor atlatır
dikkat ederseniz geçmez canım ya geçmiş olsun
canım bol bol portakal mandalina nar yiyin hem vücud diernç kazanır aynı havlu kullanmazsınız bideevet ya inş.geçmez
ya dikkat etmekle de olmuyo ki
sağol canım
canım bol bol portakal mandalina nar yiyin hem vücud diernç kazanır aynı havlu kullanmazsınız bide
tabi aynı evde olunca çok zor oluyor
niye ki sevmiyonuzmu ben bayılırımda ayıklamasıda zevkli geliyo bana sevdiğim içinya hiç te nar fln yemeyiz biz
canım en fazla 3 kilo daha ver illaki vermek istiyosan.ama daha fazlsı gereksiz bence tabi.çok zayıflıkta iyi deilki
Kilolar yine verilir selcim eşinin iyileşmesine sevindim
Geçmiş olsun cnm varmıydı eskiden böyle sorun yenimi öğrebdin yoksa İyi bar,i ameliyata gerek kalmamasına sevindim Egzersizlerini ihmal etme cnm Allah şifa versin
Aynen Benimde düzenim gitti
Güle güle kirlersin cnmBirde bana güç gelse bende yapsam kıyı köşe şöyle...
Güle güle kullan tatlım hediyelerini çok güzeller Nafın da kesesine bereket
Hepsi çok güzeller ama o kutunun içindeki pek bir şeker nasılda girmiş hemen o kutuya.
Kelebek miBiber gazıylada da giremiyorsun alıyorlar
Hayırlı olsun cnm
Yaşın küçük cnm sıkı bir rejim yapmadan bir kaç kilo versen yeterli senin için
kızlar bi derdim var
ya nası anlatsam nerden başlasam bilmiyorum...
şimdi ben yeni bi ilişkiye başladım biliyosunuz...çocuk acayip iyi biri.bu zamana kadar kötü bi hareketini lafını görmedim duymadım.çok iyi niyetli.çok temiz kalpli.ama gelin görünki ben duygularımdan emin değilim.yani onu gördüğümde kalbim pır pır atmıyo.ve bu aralar elimi bile tutarken kaçırıyorum.içimden yakınlaşmak gelmiyo.neden böyle oldu anlamadım.sadece iyi biri diye kıramıyorum.kırmaktan korkuyorum.üzmek bile istemiyorum.kafam karmakarışık.üzülüyorum ya vicdan azabı çekiyorum:26:
bilmiyom ki canım yok be ne nazarı :26: ya nası anlatsam bazı hareketleri batmaya başladı.3 senedir araplarla çalışıyo diye türkçe cümleleri yarım yamalak kuruyo.ilk başlarda bu bana şirin gelirken şimdilerde uyuz olmaya başladım.salak mı bu çocuk diyorum içimden.bazende bilerek mi yapıyo acaba diyorum.offff
slm cnm
sağolasınn
senden cevap mı beklemiştik? karıştırıyo da olabilirim
Evet canım bekardımkelebekmi:26:
bekarmıydın ozamanlar
güle güle canım kolaygelsin
Hadi hayırlısı olsun mervecimkızlarrr günaydın mı desem tünaydın mı bilemiyorumnasılsınız.dün öğlende çıktım işten.bankaya açıköğretim harcımı yatırdım.sonrada açıköğretim bürosuna gittim.kitaplarımı aldım.sonra bir iki açıköğretim dersanesiyle görüştüm ek kitaplarını inceledim.bitanesi aklıma yattı.7 kitap 56 tl.içinde tamamen geçmiş yıl soruları denemeler özetler beğendim yani.
Bence kilon güzel canım ama illa kilo vericem diyosan 2-3 kilo daha ver sağlıklı bir şekilde sonra korumaya al cnmarkadaşlar 169 boyunda 59 kilodayım 21 yaşındayım
mnkenler gibi çıtkırıldım olmak istiyorum sizce kaç kilo vermeliyim:26:
sporda yapıyorum diyette
Ne kadar zayıflarsan zayıfla vücut şeklin değişmez cnm basenlerin her zaman vücuduna göre büyük durur :82:basenlerim var canım biraz 64 kiladan 59 a düştüm ve devam etmek istiyorum basenlerim de azaldı daha vermem gerekiyo kilo ama kaç kiloya kadar inmelim fikrim yok
Az yemişsin kızöğle yemeğim 1 kase çorba
1 dilim ekmek
3 tane minik gofret
Ohh afiyet olsun yavrumselam kızlarrr.yimemi yidim geldim.bi kase şehriya çorbası,bi tabak papates yimee,4-5 kaşık kıvırcık salatası.şimdide sıcak çokolata
Sağol cnmKilolar yine verilir selcim eşinin iyileşmesine sevindim
Geçmiş olsun cnm varmıydı eskiden böyle sorun yenimi öğrebdin yoksa İyi bar,i ameliyata gerek kalmamasına sevindim Egzersizlerini ihmal etme cnm Allah şifa versin
Aynen Benimde düzenim gitti
Güle güle kirlersin cnmBirde bana güç gelse bende yapsam kıyı köşe şöyle...
Güle güle kullan tatlım hediyelerini çok güzeller Nafın da kesesine bereket
Hepsi çok güzeller ama o kutunun içindeki pek bir şeker nasılda girmiş hemen o kutuya.
Kelebek miBiber gazıylada da giremiyorsun alıyorlar
Hayırlı olsun cnm
Yaşın küçük cnm sıkı bir rejim yapmadan bir kaç kilo versen yeterli senin için
Çorbayla doydun mu balım ya :97:bizde de hamsi buğulama vardı yemedim
mercimek çorbası içtim sadece
Test amaçlı göndermiştim beğenmene sevindim canımKızlar slmÖnce geçmişi okuyum dedim iyi fazla bişey yazılmamış
havayı güneşli görünce yürüyüşümü yaptım bende 45 dakikacık biraz önce girdim
yemek düzenim çok bozulmuştu son zamanlarda ara öğünleri hiç yapmamaya başlamıştım yapsamda abuk subuk şeyler yiyiyordum yada kahveyi koyuyordum ara öğün yerine Yeşilçayı da çıkardığımı farkettim hayatımdan bu gün alıcam yine. Bu arada Naf canım bana yolladığın tarçınlı çayı dün denedim çok beğendim Bulursam tarçınlı alıcam artıkın
İçinde anasonda var o yüzden beğenmemişsindir sen balım :97: sende bergamutlu içersin bebikimben tarçınlıyı beğenmedim
ben bergamutluyu beğendim
Geçmiş olsun canım yaa bol bol c vitamini algrip oldum yaa :26: kafamı kaldıorcak halim yok
TAÇ ' ın internet sitesinden de bakabilirsin canım istediğin gibi birşey varmı bilmiyorum ama :97:Kızlar ben buralardayım Tekli Banyo paspası arıyorum biraz internette bakııyiiim
. Füme arıyorum hangi mağazaya baksam bulamadım renk alternatifim az banyoma füme yada kırmızı gider Varsa bildiğiniz mağaza yada site sizde fikir verin
kızlar bi derdim var
ya nası anlatsam nerden başlasam bilmiyorum...
şimdi ben yeni bi ilişkiye başladım biliyosunuz...çocuk acayip iyi biri.bu zamana kadar kötü bi hareketini lafını görmedim duymadım.çok iyi niyetli.çok temiz kalpli.ama gelin görünki ben duygularımdan emin değilim.yani onu gördüğümde kalbim pır pır atmıyo.ve bu aralar elimi bile tutarken kaçırıyorum.içimden yakınlaşmak gelmiyo.neden böyle oldu anlamadım.sadece iyi biri diye kıramıyorum.kırmaktan korkuyorum.üzmek bile istemiyorum.kafam karmakarışık.üzülüyorum ya vicdan azabı çekiyorum:26:
bilmiyom ki canım yok be ne nazarı :26: ya nası anlatsam bazı hareketleri batmaya başladı.3 senedir araplarla çalışıyo diye türkçe cümleleri yarım yamalak kuruyo.ilk başlarda bu bana şirin gelirken şimdilerde uyuz olmaya başladım.salak mı bu çocuk diyorum içimden.bazende bilerek mi yapıyo acaba diyorum.offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?