Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

merahaba ben de aranıza yeni katıldım...
geçen yaz evlenirken 53-54 kilo idim. ama şimdi 65 kilo oldum. yaklaşık 10 kilo aldım. boyum 165 cm. ve eşim çok güzel ve kaslı bir fiziğe sahip... bense yanında salkım süklüm ve basenleri kocaman bir bayanım... çalışıyorum. işyerinde de kolayca uygulayabilceğim bir diyet yapmak istiyorum. bana da yardım ve biraz gaz lütfennnn

mrb canım hoşgeldin.10 kilo muu ayy 10 kilo ne ki kıızzz ben 28 kilo verdim.vermeye dewam ediyorum edicemde sakın böyle ufak tefek şeylerle gözünü korkutma hayatım.bize takıl gaza gel.sohbetlerimize katıl mutlaka.düzenli yediklerini içtiklerini paylaş.sadece düzenli beslen.katı diyetler uygulama.3 ana 2 ara öğünü uygula.sık sık az az ye.

slm kızlar

ooo o bana da çok oldu burdakiler de tam haydut

evt çok beğendim cnm kolyeyi taktım bugün hoş oldu oje sürecektim ama vakit bulamadım..
tarçınlı yeşil çayı içtim.. yeşil çayı sevmem ama onu içebildiğime göre gelişme var bende

abatu hani çıkmıştın

aç mı kaldın canım ya

evet canım aynen ya deli ediyorlar bide üste çıkıyorlar
öyle

kelebek ne yav hani dövüş sporlarında kullanılan sallanılan acaip şey mi naf napıyodun onla kızz

o ne öyle neşe bi aç kalıp bi deli gibi yiyo musun

arkadaşlar 169 boyunda 59 kilodayım 21 yaşındayım

mnkenler gibi çıtkırıldım olmak istiyorum sizce kaç kilo vermeliyim:26:
sporda yapıyorum diyette
bence gayet iyisin.. sıkılaşmak için pilates tarzı sporlar yap.. kalçanı, üst bacağını çalıştır.. tabi genetik şifreni kıramazsın iskelet olmadıkçaa :86: enn fazla 2 kilo daha ver ama çok yavaş..

dışardan ciciler gelip de ona bişi alınmamışsa tavır yapıyo hemen

en güzeli

grip oldum yaa :26: kafamı kaldıorcak halim yok
geçmiş olsun merve

ok

gümüş kelebek miii fantazi yapmışısın naff ne kadar ki ağırlığı nerden buldun? işe yarar mı ki ters tepmesin..

mervecim ilgisine ihtiyacın varmış demek ki

kızlar bugün içimde alışveriş cini vardı..

yeni yıl enerjisiyle bir kırmızı takım aldım parlak kırmızı.. ufak parıltılı taşları var..

benim aradığım popo büyüten nonlar çıkmış piyasaya.. s beden kalmamış talepten.. ayırttırdım..

collezionede sağlam indirim var.. bi kaç ürün gerçekten hoşuma gitti.. ekoseli ama tarz bi grili pembeli gömlekle baya uzun önü kapanmayan bi gri hırka aldırm.. bi de eşime hırka hediye olarak..

ayy dayanamadım bi de çanta aldım.. şu taklit vittonlar! gibi ama pembeli pastel fuşya gri ve siyahlı..

galiba başka bişi almadım verimli bi gündü :103: insan uzun bacaklı olunca ne giyse yakışıyomuş

naf kolyen aldığım herşeye yakıştı

özge sende sadece düzleşme mi varmış?

kızlar benim uykum var gece 3de anca uyumuştum 8de kalkmıştım.. alışveriş, topuklular falan içim geçmiş.. uyucam..

bu arada kpss agrubu kitaplarımın bi kısmını sattım bugün 70 tlye.. mutlu oldum boşa gitmediğine.. alan da memnun oldu uygun aldığına.. iyi oldu :103:

Aramıza hoşgeldin cnm

Gümüş kelebeğimm :78: bu sallanıp açılan bıçaklar varya şakır şukur onlardan işte canım babam almıştı bana hediye ben korkutma amaçlı taşıyodum canım yoksa kullanacağımdan değil ahh ahh zamanında güzel çevirirdim şimdi paslanmışımdır

Olişşş süpersinn gülegüle kullan canım hepsini benimde alışveriş dürtülerimi ortaya çıkarttın şuan (Hayır NaF hayırr )

Alışveriş parasının nerden geldiği belli oldu iyi uykular canım

[olişim hem geçmiş olsun dişlerin için:)hemde güel ğüle kulaan hediişlleriniiiii çok ğzülerrrrnafımda kesesine berakettt

ahh ahhh şöyleee geniişş zamann ve azıcıkda para olsada sosyete pazarına gitsem bi cumartesi.oralarda ortalık yıkılıyo kızlar
Hakketten hee bende bayadır gidemiyorum öyle yerlere işten güçten :97:
[olişim hem geçmiş olsun dişlerin için:)hemde güel ğüle kulaan hediişlleriniiiii çok ğzülerrrrnafımda kesesine berakettt

Sağol canım

Kızlar ben kaçıyorum dosyayı işleyeyim çıkmadan uğramaya çalışırım

5 milyona bi çanta almıştım o zamanlar mağazalarda 20ydi.annem 2 senedir kullanıyo valla.neyse işten çıkınca bigün giderim.yada doğum günümün oldugu hafta sonu cumartesi gelmem işe izin alırım giderim pazara.hee 2 hafta var 21 ime giriyorum kızlar

nafffffımmmmm tatlımmmmm kargom ve ben kavuştukkkk birbirimizeeee

Sağol canım

Kızlar ben kaçıyorum dosyayı işleyeyim çıkmadan uğramaya çalışırım
tamamm cnmm görüşrüzzz ozamnnn:87:

merveenaber canımm bu sosoyetempazarları çok ğzüwl olyorrr çok degişik şeyler geliiyorr ,ucuz ama çok kalitelii deilll ben yazın bii tayt almıştım çektii:95:

özgecim düzleşmemei çıktıı geçmiş olsun cnaım fizizğe başlaaa

kızlariyakşmalr herkezee bende buğün alışvereşi yaptımm

sally marksaı olan 2 adet oje aldım mantar rengii nefti yeşil:119:

sonra yılbaşı süsleriiii top top şekleinde:103: bitane nar renginde elbisee diz üstüü bide miinik gri hırka aldım ayın 29 izmirde olcam nasipse biletelrimi aldımm:78:tırkkelbe nerelerde gene yaaaa mnsden yazdım

tabi kaliteli şeyler de oluyo kalitesizde.şans artık denk gelirse canım.hee bu arada iyiyim çok şükür allaha

dün kazagını giydimm yakıştıırengi ve bedeni tam olduuu kızzz

burda ayrancı pazarı var orda çok değişik şeyler oluyorr şal almışştımm ekrulii,,bide takım almıştım pijma sen ne alcann

kuşummmmm partiklerede varr cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…