- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #33.501
slm kızlarrrrrrrrr
merve noldu kız????
demekki sadece bi hoşlantıydım geçti gitti
vicdan azabı duymana gerek yok canım[/QUOTE
kızlar muhasebe müdürü gelcek yanıma kapatıyorum ben sonra gelirim
merahaba ben de aranıza yeni katıldım...
geçen yaz evlenirken 53-54 kilo idim. ama şimdi 65 kilo oldum. yaklaşık 10 kilo aldım. boyum 165 cm. ve eşim çok güzel ve kaslı bir fiziğe sahip... bense yanında salkım süklüm ve basenleri kocaman bir bayanım... çalışıyorum. işyerinde de kolayca uygulayabilceğim bir diyet yapmak istiyorum. bana da yardım ve biraz gaz lütfennnn
ooo o bana da çok oldu burdakiler de tam haydutevet ya belediyeye bağlı özel halk otobüsleri oluyor ya onlar ama şikayet edilince belediye ilgileniyor
baya baya kavga ettik canım
o bana laf yetiştiriyoı ben ona
salon kadını çizgimden dışarı çıkardı beni
evt çok beğendim cnm kolyeyi taktım bugün hoş oldu oje sürecektim ama vakit bulamadım..Günaydın balım
Günaydın olişimm hediyelerini beğenmene çok sevindim gülegüle kullan canım benimmdeodorantı da baharat kokulu istedim tek o varmış sanırım beğenmene çok sevindim canım
Sanırım o dönemde sen girmiyodun foruma tatlım :97:
Geçmiş olsun canım dikkat et kendine
Günaydın nihancımsabah sabah koptum yaa iyi adamın kafaya çantayı geçirmemişsin
Gülegüle şekerim akşama görüşürüs inşallah
Salon kadını tavrını yirim senin :89:
abatu hani çıkmıştınGünaydın kızlar
özgecim çok geçmiş olsun tatlım ..
ben bugün biraz daha iyiyim en azından daha bas ağrım başlamadı
ama güne gene aç başladım
uyumusum arabada uyandıgımda işyerindeydik ..
çevrede poaca alabilcem yerde yok
öğlen telafi ederim artık
öyleaç mı kaldın canım ya
evet canım aynen ya deli ediyorlar bide üste çıkıyorlar
kelebek ne yav hani dövüş sporlarında kullanılan sallanılan acaip şey mi naf napıyodun onla kızzBenimde almam lazım :97: bende kelebek vardı alışveriş merkezine girerken güvenlik yakalayıp tutanak tutmuştu :78: o günden beri taşımıyorumhatta 2 erkek 2 kız gitmiştik çocukların yüzleri değişmişti görünce
Hımmm anladım canım Allahtan benim pek işim olmuyo dolmuşla , otobüsleben zaten tahammül edemiyorum asabi oluyorum öyle yerlerde :97:
o ne öyle neşe bi aç kalıp bi deli gibi yiyo musungünaydııın. bugün diyette ikinci günüm çok şükür açlık hissetmiyorum diyetin kuralı kusana kadar yemek olduğu için sanırım. dün akşam üzeri regl oldum. bakalım cumaya sonuç ne olacak. biraz işim var öğleden sonra uğrarım ancak. öpüyorum herkesi. özgecim bu arada dün yazamadım geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın canım. ameliyat olmak çok daha zor olurdu eminim. tedavini aksatmada bir an önce toparlan.
bence gayet iyisin.. sıkılaşmak için pilates tarzı sporlar yap.. kalçanı, üst bacağını çalıştır.. tabi genetik şifreni kıramazsın iskelet olmadıkçaa :86: enn fazla 2 kilo daha ver ama çok yavaş..arkadaşlar 169 boyunda 59 kilodayım 21 yaşındayım
mnkenler gibi çıtkırıldım olmak istiyorum sizce kaç kilo vermeliyim:26:
sporda yapıyorum diyette
dışardan ciciler gelip de ona bişi alınmamışsa tavır yapıyo hemenKilolar yine verilir selcim eşinin iyileşmesine sevindim
Geçmiş olsun cnm varmıydı eskiden böyle sorun yenimi öğrebdin yoksa İyi bar,i ameliyata gerek kalmamasına sevindim Egzersizlerini ihmal etme cnm Allah şifa versin
Aynen Benimde düzenim gitti
Güle güle kirlersin cnmBirde bana güç gelse bende yapsam kıyı köşe şöyle...
Güle güle kullan tatlım hediyelerini çok güzeller Nafın da kesesine bereket
Hepsi çok güzeller ama o kutunun içindeki pek bir şeker nasılda girmiş hemen o kutuya.
Kelebek miBiber gazıylada da giremiyorsun alıyorlar
Hayırlı olsun cnm
Yaşın küçük cnm sıkı bir rejim yapmadan bir kaç kilo versen yeterli senin için
en güzeliişyerinde yemek verilmiyor maaşla birlikte yemek parası veriliyor bende onu kullanıyorum maaşla 1 saat tatil öğle aragidip gelme imkanım var çalıştığım yerde yakın ve güzel yemek yapan yer yok bitane vardı yakın onunda salatanın içinden ölü uğur böceği çıkınca evde yiyorum artık
burda kalmam gerektiğinde sipariş veriyorum şehir merkezinede uzak burası herkezde getirmiyor sipariş
bende arabayla eve gidip geliyorum
geçmiş olsun mervegrip oldum yaa :26: kafamı kaldıorcak halim yok
okKızlar ben buralardayım Tekli Banyo paspası arıyorum biraz internette bakııyiiim
. Füme arıyorum hangi mağazaya baksam bulamadım renk alternatifim az banyoma füme yada kırmızı gider Varsa bildiğiniz mağaza yada site sizde fikir verin
gümüş kelebek miii fantazi yapmışısın naff ne kadar ki ağırlığı nerden buldun? işe yarar mı ki ters tepmesin..Evet canım bekardımkelebeğim gümüş çok güzel hala saklıyorum evde
Hadi hayırlısı olsun mervecim
Bence kilon güzel canım ama illa kilo vericem diyosan 2-3 kilo daha ver sağlıklı bir şekilde sonra korumaya al cnm
Ne kadar zayıflarsan zayıfla vücut şeklin değişmez cnm basenlerin her zaman vücuduna göre büyük durur :82:
Az yemişsin kız
Ohh afiyet olsun yavrum
Sağol cnmnasılsın bu arada :97:
Çorbayla doydun mu balım ya :97:
Test amaçlı göndermiştim beğenmene sevindim canımamacıma ulaştım demek hepinizi yeşil çaycı yapıcem
İçinde anasonda var o yüzden beğenmemişsindir sen balım :97: sende bergamutlu içersin bebikim
Geçmiş olsun canım yaa bol bol c vitamini al
TAÇ ' ın internet sitesinden de bakabilirsin canım istediğin gibi birşey varmı bilmiyorum ama :97:
Merveeee msn :97:
Aramıza hoşgeldin cnmmerahaba ben de aranıza yeni katıldım...
geçen yaz evlenirken 53-54 kilo idim. ama şimdi 65 kilo oldum. yaklaşık 10 kilo aldım. boyum 165 cm. ve eşim çok güzel ve kaslı bir fiziğe sahip... bense yanında salkım süklüm ve basenleri kocaman bir bayanım... çalışıyorum. işyerinde de kolayca uygulayabilceğim bir diyet yapmak istiyorum. bana da yardım ve biraz gaz lütfennnn
slm kızlar
evt çok beğendim cnm kolyeyi taktım bugün hoş oldu oje sürecektim ama vakit bulamadım..
tarçınlı yeşil çayı içtim.. yeşil çayı sevmem ama onu içebildiğime göre gelişme var bende
Çok sevindim canım alışın alışın hep beraber içelim yağları eritelim
kelebek ne yav hani dövüş sporlarında kullanılan sallanılan acaip şey mi naf napıyodun onla kızz
Yok o değil :78:
dışardan ciciler gelip de ona bişi alınmamışsa tavır yapıyo hemen
Ayy kıyamam ben onaa :93: bidahakine ona da alırım bişicikler :78:
gümüş kelebek miii fantazi yapmışısın naff ne kadar ki ağırlığı nerden buldun? işe yarar mı ki ters tepmesin..
Olişşş süpersinnkızlar bugün içimde alışveriş cini vardı..
yeni yıl enerjisiyle bir kırmızı takım aldım parlak kırmızı.. ufak parıltılı taşları var..
benim aradığım popo büyüten nonlar çıkmış piyasaya.. s beden kalmamış talepten.. ayırttırdım..
collezionede sağlam indirim var.. bi kaç ürün gerçekten hoşuma gitti.. ekoseli ama tarz bi grili pembeli gömlekle baya uzun önü kapanmayan bi gri hırka aldırm.. bi de eşime hırka hediye olarak..
ayy dayanamadım bi de çanta aldım.. şu taklit vittonlar! gibi ama pembeli pastel fuşya gri ve siyahlı..
galiba başka bişi almadım verimli bi gündü :103: insan uzun bacaklı olunca ne giyse yakışıyomuş
naf kolyen aldığım herşeye yakıştı
özge sende sadece düzleşme mi varmış?
kızlar benim uykum var gece 3de anca uyumuştum 8de kalkmıştım.. alışveriş, topuklular falan içim geçmiş.. uyucam..
bu arada kpss agrubu kitaplarımın bi kısmını sattım bugün 70 tlye.. mutlu oldum boşa gitmediğine.. alan da memnun oldu uygun aldığına.. iyi oldu :103:
nafffffımmmmm tatlımmmmm kargom ve ben kavuştukkkk birbirimizeeee
seni tanıdığım için çok mutluyum cnm
birbirinden güzel, hepsi ayrı ayrı paketlenip nazar boncuklarıyla kurdelalanmış hediyelerin için çook teşekkür ederimm :78: çok naziksinn
allah da hep gönlüne göre verir inş cnm
şimdik resimleri buraya eklemeye çalışıcam inş beceririmm :82:
Hakketten hee bende bayadır gidemiyorum öyle yerlere işten güçten :97:ahh ahhh şöyleee geniişş zamann ve azıcıkda para olsada sosyete pazarına gitsem bi cumartesi.oralarda ortalık yıkılıyo kızlar
[olişim hem geçmiş olsun dişlerin için:)hemde güel ğüle kulaan hediişlleriniiiii çok ğzülerrrrnafımda kesesine berakettt
tamamm cnmm görüşrüzzz ozamnnn:87:nafffffımmmmm tatlımmmmm kargom ve ben kavuştukkkk birbirimizeeee
Sağol canım
Kızlar ben kaçıyorum dosyayı işleyeyim çıkmadan uğramaya çalışırım
merveenaber canımm bu sosoyetempazarları çok ğzüwl olyorrr çok degişik şeyler geliiyorr ,ucuz ama çok kalitelii deilll ben yazın bii tayt almıştım çektii:95:5 milyona bi çanta almıştım o zamanlar mağazalarda 20ydi.annem 2 senedir kullanıyo valla.neyse işten çıkınca bigün giderim.yada doğum günümün oldugu hafta sonu cumartesi gelmem işe izin alırım giderim pazara.hee 2 hafta var 21 ime giriyorum kızlar
tabi kaliteli şeyler de oluyo kalitesizde.şans artık denk gelirse canım.hee bu arada iyiyim çok şükür allaha
kuşummmmm partiklerede varr cnmKızlar ben buralardayım Tekli Banyo paspası arıyorum biraz internette bakııyiiim
. Füme arıyorum hangi mağazaya baksam bulamadım renk alternatifim az banyoma füme yada kırmızı gider Varsa bildiğiniz mağaza yada site sizde fikir verin
dore mumlarımm
Eki Görüntüle 117078 Eki Görüntüle 117068
mis kokulu tealightlarımm
Eki Görüntüle 117079 Eki Görüntüle 117069
seksi kokulu deodorantımm
Eki Görüntüle 117080 Eki Görüntüle 117066
çilek kokulu oje çıkarıcım
Eki Görüntüle 117077
ojelerimm
Eki Görüntüle 117072
kolyelerim, küpelerim ve bilekliğimm
Eki Görüntüle 117059 Eki Görüntüle 117081
KK sonra ekleyeceğim resimleri de kafasına göre alta ekleyiveriyor editleyemiyorum daaaaa
neysee
şans nonumm, çizme çorabımm , bozuk para çantam, çikom, yeşil çaylarım, sıcak çikolatam, kahvem, milkshakeim ve bonbonlarımm, ve tümü birliktee aşağıda KK tarafından eklenmiştirr :103:
nafcım tüm hediyelerin çok zevkli ve severek kullanacağım eşyalar cnm..tekrar teşekkürler..
çok begendimm çokkk çok zevklisinn nafım emmek verilmişşşş paketlerinee emmek verilmişş ayy olişim sende ğüle ğüle kulanana
geçmiş olsun cnmevet düzleşme çıktı kızlar
fiziğe başladım 2 seası gördüm
geçmiş olsun cnm
dikaa et özge,,senin hedişlerin geldimi olişin gelmişş seninkini göremedimkii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?