- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #33.521
sağol canım
geldi naf ekleyecekti
sana naff gönderdi dimii canım güle ğükle kulan merakla bekliyorum
bnede ank ğündüz aşure yaptıkaslında sevgiler ğünü içinde böyle bii çekilş yapbliriz dimiii özge
ayy ben kararsızım çok kararsız kalıyorum ben katılmam bir daha çekilişe[
sensizo lurmu kızzz katılcan hem daha eglenceli oluuyor öylee kararsız kalıncaa hemde meraklanıyozz
ayy ben kararsızım çok kararsız kalıyorum ben katılmam bir daha çekilişe
ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar
naff özgee görüşürüzz kızlarrr byyBen acil çıkıyorum kızlar iyi akşamlar yarın görüşürüzhadi NaF kaçar
canım cevabım gecikti kusura bakma elektrikler gittide.güle güle giy hayatım üzerine olmasına sevindim.bende eşofman takımı ve tunik almak istiyorum.ve yünlü kalın külotlu çoraplardan bi kaçtane.kışık ben yatarken eşofman altına giyiyorum pambık gibi oluyorum sıcacık sıcacık.ne bilim ne bulursam alcam parama göre
dün kazagını giydimm yakıştıırengi ve bedeni tam olduuu kızzz
burda ayrancı pazarı var orda çok değişik şeyler oluyorr şal almışştımm ekrulii,,bide takım almıştım pijma sen ne alcann
bende katılmam sanırım ya :44:ayy ben kararsızım çok kararsız kalıyorum ben katılmam bir daha çekilişe
iyi akşamlar canımben çıkıyorum herkese iyi akşamlar
Ben acil çıkıyorum kızlar iyi akşamlar yarın görüşürüzhadi NaF kaçar
canım cevabım gecikti kusura bakma elektrikler gittide.güle güle giy hayatım üzerine olmasına sevindim.bende eşofman takımı ve tunik almak istiyorum.ve yünlü kalın külotlu çoraplardan bi kaçtane.kışık ben yatarken eşofman altına giyiyorum pambık gibi oluyorum sıcacık sıcacık.ne bilim ne bulursam alcam parama göre
olsun kzuzum burdayım daha ben zaten :)tam cuk diye oturdu rengide açtı benii ben kumralımolduu bide bogazıma şal taktımm yerim seni ben zaten banbık gibi elerin felann yün çorap iy olur sıcacık bende dışarı çıkınca giyerim ayakalr üşüyünce hastalanıyor insan tunuikleride kotla giyersin olmasa sana sevgiler günnde süprüz yaparızzz adresin varr
bende katılmam sanırım ya :44:
ozamn gelisnde bakalım katılım yoksa yapılmaz çekiliş hem daha konuşma aşmasında kızz
olsun kzuzum burdayım daha ben zaten :)tam cuk diye oturdu rengide açtı benii ben kumralımolduu bide bogazıma şal taktımm yerim seni ben zaten banbık gibi elerin felann yün çorap iy olur sıcacık bende dışarı çıkınca giyerim ayakalr üşüyünce hastalanıyor insan tunuikleride kotla giyersin olmasa sana sevgiler günnde süprüz yaparızzz adresin varr
bende katılmam sanırım ya :44:
ozamn gelisnde bakalım katılım yoksa yapılmaz çekiliş hem daha konuşma aşmasında kızz
canım yaa düşünmen yeter hayatım.evet tuniği kotlarla giyerim.tuniğim yok diye pantolondan mahrum kaldım.e kışında etek etek zor oluyo totom doniyihadi öptm seni canikom çıkıyorum ben iyi akşamlar meliscim.
hmm anladımm ilahi naffAramıza hoşgeldin cnm
Gümüş kelebeğimm :78: bu sallanıp açılan bıçaklar varya şakır şukur onlardan işte canımbabam almıştı bana hediye ben korkutma amaçlı taşıyodum canım yoksa kullanacağımdan değil ahh ahh zamanında güzel çevirirdim şimdi paslanmışımdır
hiihii :103: alışverişi parası azıcık katladı onu ama iyi geldi vallaOlişşş süpersinngülegüle kullan canım hepsini benimde alışveriş dürtülerimi ortaya çıkarttın şuan (Hayır NaF hayırr )
Alışveriş parasının nerden geldiği belli olduiyi uykular canım
eski etiler perşembe pazarı sonunda ortaköyde kuruluyordu bakmak lazımmahh ahhh şöyleee geniişş zamann ve azıcıkda para olsada sosyete pazarına gitsem bi cumartesi.oralarda ortalık yıkılıyo kızlar
sağol meliscim[olişim hem geçmiş olsun dişlerin için:)hemde güel ğüle kulaan hediişlleriniiiii çok ğzülerrrrnafımda kesesine berakettt
5 milyona bi çanta almıştım o zamanlar mağazalarda 20ydi.annem 2 senedir kullanıyo valla.neyse işten çıkınca bigün giderim.yada doğum günümün oldugu hafta sonu cumartesi gelmem işe izin alırım giderim pazara.hee 2 hafta var 21 ime giriyorum kızlar
güle güle kullan cnm tinkerbell de nefti yeşili oje arıyoduözgecim düzleşmemei çıktıı geçmiş olsun cnaım fizizğe başlaaa
kızlariyakşmalr herkezee bende buğün alışvereşi yaptımm
sally marksaı olan 2 adet oje aldım mantar rengii nefti yeşil:119:
sonra yılbaşı süsleriiii top top şekleinde:103: bitane nar renginde elbisee diz üstüübide miinik gri hırka aldım ayın 29 izmirde olcam nasipse biletelrimi aldımm:78:tırkkelbe nerelerde gene yaaaa mnsden yazdım
Evet canım bekardımkelebeğim gümüş çok güzel hala saklıyorum evde
Hadi hayırlısı olsun mervecim
Bence kilon güzel canım ama illa kilo vericem diyosan 2-3 kilo daha ver sağlıklı bir şekilde sonra korumaya al cnm
Ne kadar zayıflarsan zayıfla vücut şeklin değişmez cnm basenlerin her zaman vücuduna göre büyük durur :82:
Az yemişsin kız
Ohh afiyet olsun yavrum
Sağol cnmnasılsın bu arada :97:
Çorbayla doydun mu balım ya :97:
iyiyim tatlım Sen bu gün yoğundun sanırım Amacına ulaştın cnmtarçınlı yeşil çayı beğendim ve akşam üzeri paket aldımm artık bundan içerim
Test amaçlı göndermiştim beğenmene sevindim canımamacıma ulaştım demek hepinizi yeşil çaycı yapıcem
İçinde anasonda var o yüzden beğenmemişsindir sen balım :97: sende bergamutlu içersin bebikim
Geçmiş olsun canım yaa bol bol c vitamini al
TAÇ ' ın internet sitesinden de bakabilirsin canım istediğin gibi birşey varmı bilmiyorum ama :97:
Bak taça bakmak aklıma gelmedibir kaç yere baktım hep 3 lü takımlar ve abuk subuk desenler Parıltılı simli Şöyle sade bişey arıyorum tek parça büyük
Merveeee msn :97:
slm cnmslm kızlarrrrrrrrr
merve noldu kız????
demekki sadece bi hoşlantıydım geçti gitti
vicdan azabı duymana gerek yok canım
Hoşgeldin Bende başladığımda yaklaşık olarak senin kilondaydım.Burda bizimle düzenli paylaşımını yaparsan ve yediklerine biraz dikkat edersen eski kilona dönmemen için sebep yok cnmmerahaba ben de aranıza yeni katıldım...
geçen yaz evlenirken 53-54 kilo idim. ama şimdi 65 kilo oldum. yaklaşık 10 kilo aldım. boyum 165 cm. ve eşim çok güzel ve kaslı bir fiziğe sahip... bense yanında salkım süklüm ve basenleri kocaman bir bayanım... çalışıyorum. işyerinde de kolayca uygulayabilceğim bir diyet yapmak istiyorum. bana da yardım ve biraz gaz lütfennnn
Güle güle kullan sen bugünlerde kendini bayağı bir alışverişe verdin gibi tatlım. Çok iyi yapıyorsunkızlaeriş cini vardı..
yeni yıl enerjisiyle bir kırmızı takım aldım parlak kırmızı.. ufak parıltılı taşları var..
benim aradığım popo büyüten nonlar çıkmış piyasaya.. s beden kalmamış talepten.. ayırttırdım..
collezionede sağlam indirim var.. bi kaç ürün gerçekten hoşuma gitti.. ekoseli ama tarz bi grili pembeli gömlekle baya uzun önü kapanmayan bi gri hırka aldırm.. bi de eşime hırka hediye olarak..
ayy dayanamadım bi de çanta aldım.. şu taklit vittonlar! gibi ama pembeli pastel fuşya gri ve siyahlı..
galiba başka bişi almadım verimli bi gündü :103: insan uzun bacaklı olunca ne giyse yakışıyomuş
naf kolyen aldığım herşeye yakıştı
Aramıza hoşgeldin cnm
Bende çok istiyorum valla buraya taşındığımdan beri gitmiyorumahh ahhh şöyleee geniişş zamann ve azıcıkda para olsada sosyete pazarına gitsem bi cumartesi.oralarda ortalık yıkılıyo kızlar
Bazen kalitelisine de denk gelebiliyorsun cnm şans biraz gezmeye de bağlıtamamm cnmm görüşrüzzz ozamnnn:87:
merveenaber canımm bu sosoyetempazarları çok ğzüwl olyorrr çok degişik şeyler geliiyorr ,ucuz ama çok kalitelii deilll ben yazın bii tayt almıştım çektii:95:
Ohh iyi alışveriş yapmışsın kuşum güle güle kullan hepsini Geldim gündüz girebildim birde anca şimdi oturabildimözgecim düzleşmemei çıktıı geçmiş olsun cnaım fizizğe başlaaa
kızlariyakşmalr herkezee bende buğün alışvereşi yaptımm
sally marksaı olan 2 adet oje aldım mantar rengii nefti yeşil:119:
sonra yılbaşı süsleriiii top top şekleinde:103: bitane nar renginde elbisee diz üstüübide miinik gri hırka aldım ayın 29 izmirde olcam nasipse biletelrimi aldımm:78:tırkkelbe nerelerde gene yaaaa mnsden yazdım
dün kazagını giydimm yakıştıırengi ve bedeni tam olduuu kızzz
Yakışır tabiii :)
burda ayrancı pazarı var orda çok değişik şeyler oluyorr şal almışştımm ekrulii,,bide takım almıştım pijma sen ne alcann
kuşummmmm partiklerede varr cnm
kuşum buğün gelmsin banyo paspası için
pratiklerde ve carfusaya baksanaa çeşit var ordaa çokk
Önce dedim internetten bakıım sonra giderim alırım daha da güzelini görürsem internette bozulurum çünküDays ın colours da tekli büyük kırmızı buldum ama fümesi yokmuş 3 renk çalışılmış sadece olmazsa kırmızı alırım Desensiz sade bulmak zor Bu hafda annemlerle carrefura gidicez aslında biraz daha bekliyim sağol kuşum
öyle bi geçer zaman ki'yi izliyorum
meteyi oynayan çocuk al pacino gibi maşallah
canım yaa düşünmen yeter hayatım.evet tuniği kotlarla giyerim.tuniğim yok diye pantolondan mahrum kaldım.e kışında etek etek zor oluyo totom doniyihadi öptm seni canikom çıkıyorum ben iyi akşamlar meliscim.
slm cnm
Hoşgeldin Bende başladığımda yaklaşık olarak senin kilondaydım.Burda bizimle düzenli paylaşımını yaparsan ve yediklerine biraz dikkat edersen eski kilona dönmemen için sebep yok cnm
Güle güle kullan sen bugünlerde kendini bayağı bir alışverişe verdin gibi tatlım. Çok iyi yapıyorsun
Aramıza hoşgeldin cnm
Bende çok istiyorum valla buraya taşındığımdan beri gitmiyorum
Bazen kalitelisine de denk gelebiliyorsun cnm şans biraz gezmeye de bağlı
Ohh iyi alışveriş yapmışsın kuşum güle güle kullan hepsini Geldim gündüz girebildim birde anca şimdi oturabildim
Önce dedim internetten bakıım sonra giderim alırım daha da güzelini görürsem internette bozulurum çünküDays ın colours da tekli büyük kırmızı buldum ama fümesi yokmuş 3 renk çalışılmış sadece olmazsa kırmızı alırım Desensiz sade bulmak zor Bu hafda annemlerle carrefura gidicez aslında biraz daha bekliyim sağol kuşum
olişim saol cnmm ,,merve görüşürüz canım kuşumm anladım o renkmi düşücen
Bunun biraz büyüğü gibi daha kalın bişey meliscim
tıkleblcim bide tiftik gibi olanı varr makarna gibii bu rengimi olcak
Bunun biraz büyüğü gibi daha kalın bişey meliscim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?