Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Ben acil çıkıyorum kızlar iyi akşamlar yarın görüşürüz hadi NaF kaçar

canım cevabım gecikti kusura bakma elektrikler gittide.güle güle giy hayatım üzerine olmasına sevindim.bende eşofman takımı ve tunik almak istiyorum.ve yünlü kalın külotlu çoraplardan bi kaçtane.kışık ben yatarken eşofman altına giyiyorum pambık gibi oluyorum sıcacık sıcacık.ne bilim ne bulursam alcam parama göre
ayy ben kararsızım çok kararsız kalıyorum ben katılmam bir daha çekilişe
bende katılmam sanırım ya :44:
ben çıkıyorum herkese iyi akşamlar
iyi akşamlar canım
Ben acil çıkıyorum kızlar iyi akşamlar yarın görüşürüz hadi NaF kaçar

görüşürüz nafcım iyi akşaamlar

hmm anladımm ilahi naff parlıyomuş gümüş bulaşık deterjanıyla silince ama hiç denemedim

hiihii :103: alışverişi parası azıcık katladı onu ama iyi geldi valla
ama aldıklarımın yarısına çok ihtiyacım vardı bu da bi avuntu
bi de ben bişi aradım mı bulamıyorum.. aramadım mı buluyorum

bu arada nafcım benim kedi ben her alışverişten döndüğümde aynı şeyi yapıyo
market alışverişine bile alıştık artık

ahh ahhh şöyleee geniişş zamann ve azıcıkda para olsada sosyete pazarına gitsem bi cumartesi.oralarda ortalık yıkılıyo kızlar
eski etiler perşembe pazarı sonunda ortaköyde kuruluyordu bakmak lazımm

[olişim hem geçmiş olsun dişlerin için:)hemde güel ğüle kulaan hediişlleriniiiii çok ğzülerrrrnafımda kesesine berakettt
sağol meliscim

güle güle kullan cnm tinkerbell de nefti yeşili oje arıyodu

slm kızlarrrrrrrrr
merve noldu kız????
demekki sadece bi hoşlantıydım geçti gitti
vicdan azabı duymana gerek yok canım
slm cnm
Hoşgeldin Bende başladığımda yaklaşık olarak senin kilondaydım.Burda bizimle düzenli paylaşımını yaparsan ve yediklerine biraz dikkat edersen eski kilona dönmemen için sebep yok cnm
Güle güle kullan sen bugünlerde kendini bayağı bir alışverişe verdin gibi tatlım. Çok iyi yapıyorsun

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…