Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

mervecim naber

ben yine dişçiden döndüm ağzım yine uyuşuk ağrı kesiciler uyku yaptı felan
böyle olunca iştahım köreliyo

ben artık grafik çizsin diye hergün giriyorum kilomu çizelgeye graifkten takip etmek güzel oluyo uzun vadede performansı görmek açısından :82:

selam kızlarr bayadır yoktum nasılsınız. en son 11 kasım gibi adet görmüştüm bu ay tık yok olmadım ayın 15inde kan verdim bişe çıkmadı dr. hormon testi istedi verdim prolaktin 36 larda e bu bana adetsizlikmi yaparki anlamadım gebelik varsada nie görünmezki üstten baktılar ultrasonla yumurta tembelleşmiş dedi dr. e adet olamayınca tembelleşmezmi zaten düzenliydi hem benim adetlerim neden bu ay hasta olmadım bennn:2:

geçmiş olsun cnm bilmem ki hormonlarında bi düzensizlik olabilir hamile değilsen.. aşırı diyet bile yapabilir.. stres.. en iyi cevabı yine drun verir cnm

geçmiş olsun cnm bilmem ki hormonlarında bi düzensizlik olabilir hamile değilsen.. aşırı diyet bile yapabilir.. stres.. en iyi cevabı yine drun verir cnm

olabilir canım çok moralim bozuldu bu prolaktini streste tetiklermiş ama diyorum ya 15inde kan testi yaptım çıkmadı peki dün hormon testinde verdiğim kanda belli olurmuydu hamileysem ama sonuç kağıdında hormonlarımla ilgili değerler var genede bana hamilelikte var derlermiyidi, sonuçta kan verdinmi ne istiyosan onun sonucunu veriyolar

saol cnm olabilir canım çok moralim bozuldu bu prolaktini streste tetiklermiş ama diyorum ya 15inde kan testi yaptım çıkmadı peki dün hormon testinde verdiğim kanda belli olurmuydu hamileysem ama sonuç kağıdında hormonlarımla ilgili değerler var genede bana hamilelikte var derlermiyidi, sonuçta kan verdinmi ne istiyosan onun sonucunu veriyolar

geçmiş olsun canım

cnm drun önce en olası sebepleri gözönüne alarak test istemiştir.. onlardan cevap alamazsa başka test yaparlar zaten.. hamilelik için sen evde test yaptın mı? hamilelik olsa kan testinde direk çıkardı heralde zaten drun ilk bunu düşünmüştür..

canım bence iyi bir dr git tekrar gebelik testi yaptır eğer bişey çıkmazsa da korunmayı bırak bence (tabi korunuyorsan,)

saol hayatım, bi hafta daha geçsin idrar testi yaptırıcam korunmuyoduk ama düşünmüyodukta bebek ne biliyim ya offfffffff bide bu çıktı başıma

evet evde yaptım ama taaa 13 ünde 2 güün geçmişti yani çıkmadı bişe e şimdi 10 günü geçti bide bazen geç gelişebiliyomuş gebelik benim kız arkadasımda olmuştu dr alttan üsten baltı bişe yok en son boyun ameliyatı oldu ordan 10 gün sonra meğer 2 aylıkmış bebek düşün yani hiç bi testte çıkmamış

ben uyuşukluğu atmak için biraz dinlenicem

çiğselcim gönlünü ferah tut illa hamilelikten gecikmiş olmayabilir

adet düzensizliği de olabilir

ama bebek düşünmüyosanız mutlaka korunun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…