- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #33.561
özge şimdi yemeğe giderafiyet olsun kız
afiyet olsun cnm sağol.. sen de gribi atlattın galiba..iyiyim canım sağol geçmiş olsun.yemeğe incem bende şimdi.acıktım ya
geçmiş olsun cnm bilmem ki hormonlarında bi düzensizlik olabilir hamile değilsen.. aşırı diyet bile yapabilir.. stres.. en iyi cevabı yine drun verir cnmselam kızlarr bayadır yoktum nasılsınız. en son 11 kasım gibi adet görmüştüm bu ay tık yok olmadım ayın 15inde kan verdim bişe çıkmadı dr. hormon testi istedi verdim prolaktin 36 larda e bu bana adetsizlikmi yaparki anlamadım gebelik varsada nie görünmezki üstten baktılar ultrasonla yumurta tembelleşmiş dedi dr. e adet olamayınca tembelleşmezmi zaten düzenliydi hem benim adetlerim neden bu ay hasta olmadım bennn:2:
geçmiş olsun cnm bilmem ki hormonlarında bi düzensizlik olabilir hamile değilsen.. aşırı diyet bile yapabilir.. stres.. en iyi cevabı yine drun verir cnm
geçmiş olsun cnm bilmem ki hormonlarında bi düzensizlik olabilir hamile değilsen.. aşırı diyet bile yapabilir.. stres.. en iyi cevabı yine drun verir cnm
selam kızlarr bayadır yoktum nasılsınız. en son 11 kasım gibi adet görmüştüm bu ay tık yok olmadım ayın 15inde kan verdim bişe çıkmadı dr. hormon testi istedi verdim prolaktin 36 larda e bu bana adetsizlikmi yaparki anlamadım gebelik varsada nie görünmezki üstten baktılar ultrasonla yumurta tembelleşmiş dedi dr. e adet olamayınca tembelleşmezmi zaten düzenliydi hem benim adetlerim neden bu ay hasta olmadım bennn:2:
cnm drun önce en olası sebepleri gözönüne alarak test istemiştir.. onlardan cevap alamazsa başka test yaparlar zaten.. hamilelik için sen evde test yaptın mı? hamilelik olsa kan testinde direk çıkardı heralde zaten drun ilk bunu düşünmüştür..saol cnm olabilir canım çok moralim bozuldu bu prolaktini streste tetiklermiş ama diyorum ya 15inde kan testi yaptım çıkmadı peki dün hormon testinde verdiğim kanda belli olurmuydu hamileysem ama sonuç kağıdında hormonlarımla ilgili değerler var genede bana hamilelikte var derlermiyidi, sonuçta kan verdinmi ne istiyosan onun sonucunu veriyolar
canım bence iyi bir dr git tekrar gebelik testi yaptır eğer bişey çıkmazsa da korunmayı bırak bence (tabi korunuyorsan,)
cnm drun önce en olası sebepleri gözönüne alarak test istemiştir.. onlardan cevap alamazsa başka test yaparlar zaten.. hamilelik için sen evde test yaptın mı? hamilelik olsa kan testinde direk çıkardı heralde zaten drun ilk bunu düşünmüştür..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?