Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

nafcım nasısın bugün

oje sil'i nası kullanmalıyım? daha önce hep raflarda bakardım hoşuma giderdi ama denememiştim o ürünü bugüne kısmetmiş.. çilek kokuyoo :103:

Ben geldimmmmmmmmm geçmişi okuyup hemen geliyorum kızlar ay çok özledim sizi hee bugün hiç giremedim mali müşavirimiz şimdi çıktı hemen geldim

iyiyim nihancım sağoll

kahvaltıya dalmışım

yine dişçi randevum vaaaaar
Randevun inşallah güzel geçmiştir bebim
günaydın naf ve merve
naf kolay gelsin canım
Sağol nihanım sende görünmemişsin bugün hayırdır yafrum

ayy günaydın faslı bitne kadar öğlen oldu afiyet olsun faslıda akşam biter

Geçmiş olsun canım :97:
Hahaha kocamı görürsem söylerim mervemm
Ben söylüyorum sizi dikkate almıyolar de adama
merve kız bize söyleyeceğine kendin evlen de kendin doğur
Katılıyorum hahahaa
kızlar ben birazdan çıkıcam fiziğe gidicem
yarın görüşürüz kib
Yetişemedim sana balım akşama aramaya çalışıcam :97:
görüşürüz canım
nafişe selam
Aleyküm selam
nafcım nasısın bugün

oje sil'i nası kullanmalıyım? daha önce hep raflarda bakardım hoşuma giderdi ama denememiştim o ürünü bugüne kısmetmiş.. çilek kokuyoo :103:
İyiyim olişim gerçi karnımda gereksiz bir şişlik var ama iyiyim sen nasılsın canımm parmağını o süngerin içine sokuyosun sürekli sağa sola çeviriyosun bi bakmışsın çıkmış asetonu azaldımı ekleyebiliyosun bide kırmızı ojeyi sakın öyle çıkartma parmakların beter oluyo tecrübe ile sabittir
sakindi zaten epey
Ayy evet sessizmiş hakikaten
ayy canım hoşgeldin.sen olmayınca burası pek bi ıssız oluyo yaa.özge çıktı.sana selamı var.
Hoşbuldum sağol canım aleyküm selam geldim coşabilirizzz

hmm tmm cnm bilmiyodum aseton eklendiğini sitelerine de baktım bu ürünü koymamışlardı ama baya kokulu asetonları varmışş

kız öyle denk gelmiştir aşk olsun olur mu öyle şey
temam o zamann

çiğsel şu testi akşam yapsan olmuyo mu ben bile çatlıcam valla merak ettimm :97:

bugün kendimi miskin hissediyorum

belki hazımsızlık olmuştur ondan şiş hissetmişsindir nafcım

Son düzenleme:
Ay bilmiyorum olişim ama çok stresli bir gündü çok gerildim ondan da şişmiş olabilirim :97:

Haydi kop kopppp

olişim avonun bu ay ki katalogunu aldım bi yerden.hiç kampanyalı bişey yok yaa.ve çok fazla takı var.adam gibi maskara bulamadım biriki seçenek var sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…