- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #33.601
görüşürüz canım
nafişe selam
anladım cnmya hani ne olur ne olmaz korunmasın diyorum ben
allah korusun bişey çıkarsa da bari bi bebeği olsun diye
anladın mı
güle güle özge şu fiziktedaviyle ilgili soru sorucam sana sonra olur mukızlar ben birazdan çıkıcam fiziğe gidicem
yarın görüşürüz kib
Ben geldimmmmmmmmm geçmişi okuyup hemen geliyorum kızlaray çok özledim sizi hee bugün hiç giremedim mali müşavirimiz şimdi çıktı hemen geldim
Randevun inşallah güzel geçmiştir bebimiyiyim nihancım sağoll
kahvaltıya dalmışım
yine dişçi randevum vaaaaar
Sağol nihanım sende görünmemişsin bugün hayırdır yafrumgünaydın naf ve merve
naf kolay gelsin canım
ayy günaydın faslı bitne kadar öğlen olduafiyet olsun faslıda akşam biter
Geçmiş olsun canım :97:selam kızlarr bayadır yoktum nasılsınız. en son 11 kasım gibi adet görmüştüm bu ay tık yok olmadım ayın 15inde kan verdim bişe çıkmadı dr. hormon testi istedi verdim prolaktin 36 larda e bu bana adetsizlikmi yaparki anlamadım gebelik varsada nie görünmezki üstten baktılar ultrasonla yumurta tembelleşmiş dedi dr. e adet olamayınca tembelleşmezmi zaten düzenliydi hem benim adetlerim neden bu ay hasta olmadım bennn:2:
Hahaha kocamı görürsem söylerim mervemmayyyyybi de hamiş çıkıyomuşsun düşünsene çiğsell evlenim hemencik yapcem bebik arada büyür o şölee tontik tontik parmakları olsa göbiki olsa minnacık ayyy yerim onu ben yerr hadi kızlar haddiiii bebikler gelsiinn.çalışın birazzz
Ben söylüyorum sizi dikkate almıyolar de adamaayyyyyyyyyyyybizim mali müşavirlikte bi adam var günde 100 kere arıyo.bıktım valla.işim sıkışık diyorum banane diyo.sürekli sitem ediyo.yok niye şöle yok niye böle.bende burdakilere sölüyorum adam şunu istiyo bunu istiyo diye.sallamıyolar.adam yine beni sıkıştırıyo bunaldım ya
Katılıyorum hahahaamerve kız bize söyleyeceğine kendin evlen de kendin doğur
Yetişemedim sana balımkızlar ben birazdan çıkıcam fiziğe gidicem
yarın görüşürüz kib
Aleyküm selamgörüşürüz canım
nafişe selam
İyiyim olişim gerçi karnımda gereksiz bir şişlik var ama iyiyimnafcım nasısın bugün
oje sil'i nası kullanmalıyım? daha önce hep raflarda bakardım hoşuma giderdi ama denememiştim o ürünü bugüne kısmetmiş.. çilek kokuyoo :103:
Ayy evet sessizmiş hakikatensakindi zaten epey
Hoşbuldum sağol canım aleyküm selamayy canım hoşgeldin.sen olmayınca burası pek bi ıssız oluyo yaa.özge çıktı.sana selamı var.
ayy canım hoşgeldin.sen olmayınca burası pek bi ıssız oluyo yaa.özge çıktı.sana selamı var.
benimle de fazla konuşmuyorsun kuzucum :82:
hmm tmm cnm bilmiyodum aseton eklendiğini sitelerine de baktım bu ürünü koymamışlardı ama baya kokulu asetonları varmışşRandevun inşallah güzel geçmiştir bebim
Sağol nihanım sende görünmemişsin bugün hayırdır yafrum
Geçmiş olsun canım :97:
Hahaha kocamı görürsem söylerim mervemm
Ben söylüyorum sizi dikkate almıyolar de adama
Katılıyorum hahahaa
Yetişemedim sana balımakşama aramaya çalışıcam :97:
Aleyküm selam
İyiyim olişim gerçi karnımda gereksiz bir şişlik var ama iyiyimsen nasılsın canımm parmağını o süngerin içine sokuyosun sürekli sağa sola çeviriyosun bi bakmışsın çıkmış asetonu azaldımı ekleyebiliyosun bide kırmızı ojeyi sakın öyle çıkartma parmakların beter oluyo tecrübe ile sabittir
Ayy evet sessizmiş hakikaten
Hoşbuldum sağol canım aleyküm selamgeldim coşabilirizzz
temam o zamannkız öyle denk gelmiştir aşk olsun olur mu öyle şey
bugün yeni çantamla hep bakışıyoruz aşk yaşıyoruz
Evet öyleymiş :97:oliş bildiğim kadarıyla sabah ilk idrarla yapılan test daha doğruymuş
Bende soda içiyorumkocamaaannn bi kupa çay içiyorum ohhhhh
bugün yeni çantamla hep bakışıyoruz aşk yaşıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?