- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #33.581
bu arada ben olişe katılmıyorum kesinlikle mutlaka korun demiş ama bence mutlaka doktoruna sor korunmaman gereken bir durumda olabilir doktoruna danışmadan iş yapma
ikinizede hak veriyorum tabiki benden daha tecrübelisiniz bazı şeylerde ben bu akşam bi test alıp test yapıcam bakalım
canım bence sen bu akşam testi al ama yarın sabah ilk idrarınla yap testi
çiğselcim ben bu işlerden anlamam canım ama önemli meseleler bunlar hayatım.kesinlikle doktora danışmadan bişey yapma.
öylemi... bak iyi oldu söylediğn akşam akşam yapcaktım yoksa iş yerine getiririm yoldayken yarım saatte geçmiş olur sonucu iş yerimde görürüm
kız sen evde çiş yapmıyon mu işe gitmeden sonuç hemen çıkıyo zaten
eğer bebek varsada ilaç almak bilmem ne bunlarda doğru diil bi tam kesin emin olsam bebek yok die tamam onada emin olamıyorumki, midem bulanıyo, parfüm vs.. gibi kokuları duyunca istifar edesim gelio, cildim kupkuru dökülüyo daha ne diyim bunlarda var psikojik hamilemiyim neyim
ayyyyyy çok tatlısın yaaaa evet yapıyorumda bekleniyo ya biraz o anlamda dedim ozaman hazırlanıp çıkana kadar belli olur dimi
bu arada ben olişe katılmıyorum kesinlikle mutlaka korun demiş ama bence mutlaka doktoruna sor korunmaman gereken bir durumda olabilir doktoruna danışmadan iş yapma
merve kız bize söyleyeceğine kendin evlen de kendin doğur
ben hapı spirali falan kasdetmedim ki cnm
korunmanın ne zararı olabilir ki yanlış mı biliyorum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?