Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

cigsel cim benim 2 gün geçmişti testte çıkmıştı ama geç yumurtlama diye bişey de oluyor oda olaiblir ama olmayabilirde iyi bir doktora git bence canım iyi bir muayne ol sonradan hiç birşey için geç kalınmasın oyüzden iyice araştır lütfen

bu arada ben olişe katılmıyorum kesinlikle mutlaka korun demiş ama bence mutlaka doktoruna sor korunmaman gereken bir durumda olabilir doktoruna danışmadan iş yapma

bu arada ben olişe katılmıyorum kesinlikle mutlaka korun demiş ama bence mutlaka doktoruna sor korunmaman gereken bir durumda olabilir doktoruna danışmadan iş yapma

ikinizede hak veriyorum tabiki benden daha tecrübelisiniz bazı şeylerde ben bu akşam bi test alıp test yapıcam bakalım

eğer bebek varsada ilaç almak bilmem ne bunlarda doğru diil bi tam kesin emin olsam bebek yok die tamam onada emin olamıyorumki, midem bulanıyo, parfüm vs.. gibi kokuları duyunca istifar edesim gelio, cildim kupkuru dökülüyo daha ne diyim bunlarda var psikojik hamilemiyim neyim

bunlar psikolojikte olabilir

ayyyyy bi de hamiş çıkıyomuşsun düşünsene çiğsell evlenim hemencik yapcem bebik arada büyür o şölee tontik tontik parmakları olsa göbiki olsa minnacık ayyy yerim onu ben yerr hadi kızlar haddiiii bebikler gelsiinn.çalışın birazzz

ayyyyyyyyyyyy bizim mali müşavirlikte bi adam var günde 100 kere arıyo.bıktım valla.işim sıkışık diyorum banane diyo.sürekli sitem ediyo.yok niye şöle yok niye böle.bende burdakilere sölüyorum adam şunu istiyo bunu istiyo diye.sallamıyolar.adam yine beni sıkıştırıyo bunaldım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…