- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #33.621
ondandır o zaman ben azcık stres olsam 6 aylık oluyorumAy bilmiyorum olişim ama çok stresli bir gündü çok gerildim ondan da şişmiş olabilirim :97:
Haydi kop kopppp
orası öyle galiba ama çatlar insan yaaoliş bildiğim kadarıyla sabah ilk idrarla yapılan test daha doğruymuş
afiyet bal şeker olsun kuzumkocamaaannn bi kupa çay içiyorum ohhhhh
bu ayki mi ocak olmasın ocağın indirim kataloğunda iş var sadeceolişim avonun bu ay ki katalogunu aldım bi yerden.hiç kampanyalı bişey yok yaa.ve çok fazla takı var.adam gibi maskara bulamadım biriki seçenek var sadece.
bu seferki nispeten ufak sayılırnası modeli kız.ben büyük çanta hastasıyım
ya belki beğenmezsiniz :78: ama deri olmamasına rağmen diğer çin mallarından kaliteli duruyoEvet öyleymiş :97:
Bende soda içiyorum
Olişş cicinin resmini koysana bizde görelim :78:
Kız bende çanta istiyorum hem fikir olur bana ( kocam duymasınbu ayki mi ocak olmasın ocağın indirim kataloğunda iş var sadece
bu aykinde çok numara yok ama var indirimli ürünler maskara da olmalı tam hatırlamıyom
yalnız avonun maskaraları bende alerji yapıyo
uygun fiyatlı olsun diye golden rose denemiştim en son fena değildi 9.5 tlydi
beğendiğin bişi olursa alırım ben sana gelişine sipariş verdiğim aylar ama üstüne istanbul içi kargo eklenince yine pek bi fark kalmaz..
bu seferki nispeten ufak sayılır
ya belki beğenmezsiniz :78: ama deri olmamasına rağmen diğer çin mallarından kaliteli duruyo
işte bu
Eki Görüntüle 117820 [/B]
duymasın vallaKız bende çanta istiyorum hem fikir olur bana ( kocam duymasın)
Anammayhhh rengide çok güzelmiş gülegüle kullan canım bunu hangi ton kıyafet yada ayakkabı ile kullanmayı düşünüyosun :97: hiç bu renk çantam yok açıkçası :78:
Bende şutladım ama bi 20 tane var sanırım şuan :78:duymasın valla
bende sadece 4 çanta var
yalnız şöyle bi huyum var
sıkıldığım eşyaları direk şutlarım evden hiç acımam
yenilere yer açarımm
böylece hep az eşyam oluyo :86:
Olsun canım Allah içine sindirsin gülegüle güzel günlerde kullanben rengini çok beğenmiştim açıkcası uzun süredir peşindeydim bu renklerin ama bulamıyodum hiç bi yerde dün şans işte rastladım.. bi de 35 tlydi yani çok ucuz değil belki ama alınabilir bi fiyattı.. o yüzden sindi içime.. detayları da iyi taklit etmişlersağol cnm beğenmene gerçekten sevindimm[/B]
Anladım canım :98: değişikliklere açık olmak lazım aslında :97: bende benimkini kandırırsam alayım böyle bişey :97:temin yazmayı unutmuşum
resimden pek belli olmuyo ama sapları çok çok koyu kahve siyaha yakın
o yüzden pek çok şeyle uyuyo özellikle siyahla, kahveyle, koyu griyle, lacivertle, pembeyle
ama ekoseli bişiyle falan göz yoruyo
bi de tabi kırmızıyla felan olmaz heralde
naf sen birazdan çıkarsın güle güle tatlım
merve kayboldun sen de buçukta çıkıyodun di mi
seninki eskilerin hepsini aklında tutamıyodur eski bu dersinBende şutladım ama bi 20 tane var sanırım şuan :78:
Olsun canım Allah içine sindirsin gülegüle güzel günlerde kullan
Anladım canım :98: değişikliklere açık olmak lazım aslında :97: bende benimkini kandırırsam alayım böyle bişey :97:
aa ne güzell babacığının doğumgünü kutlu olsunn hediye yamuru devam ediyo desene10 Dakikaya kadar çıkarım canım :97: annemlere gidicem babamın doğum günü bugünpasta alıcam ona :97: hediye almadım sorup neye ihtiyacı varsa onu almayı düşünüyorum :97:
kolay gelsin mervecim.. sağol cnm :78:canım talimat hazırlıyodum.çantan çok güzel rengi modeli süper bence.güle güle kullan.yok ben buçukta değilde buçukla 7 arası en geç 7 de çıkıyorum
ben 32 diye hatırlıyorumnaf senin 20 çantan mı varrrkör olma emi
seninki eskilerin hepsini aklında tutamıyodur eski bu dersin
aa ne güzell babacığının doğumgünü kutlu olsunn hediye yamuru devam ediyo desenebulursun inş çok güzel bişi cnm..
kolay gelsin mervecim.. sağol cnm :78:
evt düşündüğümden daha geç çıkıyomuşsunn
ben 32 diye hatırlıyorum
kombin ayakkabıları çizmeleri düşünemiyorumm :86:
Aslında daha fazlaydı da verdimnaf senin 20 çantan mı varrrkör olma emi
Sağol canım benimm teşekkür ederimseninki eskilerin hepsini aklında tutamıyodur eski bu dersin
aa ne güzell babacığının doğumgünü kutlu olsunn hediye yamuru devam ediyo desenebulursun inş çok güzel bişi cnm..
kolay gelsin mervecim.. sağol cnm :78:
evt düşündüğümden daha geç çıkıyomuşsunn
Evet bebişkomm kaçıyorum ben yavaştan saat 6nafıımmmm aşkitooommmmmçıkış saatin geldi.iyi akşamlar yavru kuş :79:
Aynen öyle olişim 12 tanesini verdimben 32 diye hatırlıyorum
kombin ayakkabıları çizmeleri düşünemiyorumm :86:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?