Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Ay bilmiyorum olişim ama çok stresli bir gündü çok gerildim ondan da şişmiş olabilirim :97:

Haydi kop kopppp
ondandır o zaman ben azcık stres olsam 6 aylık oluyorum

kopalımmmm

oliş bildiğim kadarıyla sabah ilk idrarla yapılan test daha doğruymuş
orası öyle galiba ama çatlar insan yaa

kocamaaannn bi kupa çay içiyorum ohhhhh
afiyet bal şeker olsun kuzum

olişim avonun bu ay ki katalogunu aldım bi yerden.hiç kampanyalı bişey yok yaa.ve çok fazla takı var.adam gibi maskara bulamadım biriki seçenek var sadece.
bu ayki mi ocak olmasın ocağın indirim kataloğunda iş var sadece

bu aykinde çok numara yok ama var indirimli ürünler maskara da olmalı tam hatırlamıyom

yalnız avonun maskaraları bende alerji yapıyo

uygun fiyatlı olsun diye golden rose denemiştim en son fena değildi 9.5 tlydi

beğendiğin bişi olursa alırım ben sana gelişine sipariş verdiğim aylar ama üstüne istanbul içi kargo eklenince yine pek bi fark kalmaz..

nası modeli kız.ben büyük çanta hastasıyım
bu seferki nispeten ufak sayılır

Evet öyleymiş :97:

Bende soda içiyorum

Olişş cicinin resmini koysana bizde görelim :78:
ya belki beğenmezsiniz :78: ama deri olmamasına rağmen diğer çin mallarından kaliteli duruyo

Kız bende çanta istiyorum hem fikir olur bana ( kocam duymasın )

Anamm ayhhh rengide çok güzelmiş gülegüle kullan canım bunu hangi ton kıyafet yada ayakkabı ile kullanmayı düşünüyosun :97: hiç bu renk çantam yok açıkçası :78:

ben rengini çok beğenmiştim açıkcası uzun süredir peşindeydim bu renklerin ama bulamıyodum hiç bi yerde dün şans işte rastladım.. bi de 35 tlydi yani çok ucuz değil belki ama alınabilir bi fiyattı.. o yüzden sindi içime.. detayları da iyi taklit etmişler sağol cnm beğenmene gerçekten sevindimm[/B]

temin yazmayı unutmuşum

resimden pek belli olmuyo ama sapları çok çok koyu kahve siyaha yakın

o yüzden pek çok şeyle uyuyo özellikle siyahla, kahveyle, koyu griyle, lacivertle, pembeyle

ama ekoseli bişiyle falan göz yoruyo
bi de tabi kırmızıyla felan olmaz heralde

duymasın valla

bende sadece 4 çanta var

yalnız şöyle bi huyum var
sıkıldığım eşyaları direk şutlarım evden hiç acımam
yenilere yer açarımm
böylece hep az eşyam oluyo :86:
Bende şutladım ama bi 20 tane var sanırım şuan :78:
Olsun canım Allah içine sindirsin gülegüle güzel günlerde kullan
Anladım canım :98: değişikliklere açık olmak lazım aslında :97: bende benimkini kandırırsam alayım böyle bişey :97:

naf sen birazdan çıkarsın güle güle tatlım

merve kayboldun sen de buçukta çıkıyodun di mi

10 Dakikaya kadar çıkarım canım :97: annemlere gidicem babamın doğum günü bugün pasta alıcam ona :97: hediye almadım sorup neye ihtiyacı varsa onu almayı düşünüyorum :97:

canım talimat hazırlıyodum.çantan çok güzel rengi modeli süper bence.güle güle kullan.yok ben buçukta değilde buçukla 7 arası en geç 7 de çıkıyorum

seninki eskilerin hepsini aklında tutamıyodur eski bu dersin

10 Dakikaya kadar çıkarım canım :97: annemlere gidicem babamın doğum günü bugün pasta alıcam ona :97: hediye almadım sorup neye ihtiyacı varsa onu almayı düşünüyorum :97:
aa ne güzell babacığının doğumgünü kutlu olsunn hediye yamuru devam ediyo desene bulursun inş çok güzel bişi cnm..

canım talimat hazırlıyodum.çantan çok güzel rengi modeli süper bence.güle güle kullan.yok ben buçukta değilde buçukla 7 arası en geç 7 de çıkıyorum
kolay gelsin mervecim.. sağol cnm :78:
evt düşündüğümden daha geç çıkıyomuşsunn

evet canım eve varmam 8i buluyo ya

naf senin 20 çantan mı varrr kör olma emi
Aslında daha fazlaydı da verdim

Sağol canım benimm teşekkür ederim
nafıımmmm aşkitooommmmm çıkış saatin geldi.iyi akşamlar yavru kuş :79:
Evet bebişkomm kaçıyorum ben yavaştan saat 6
ben 32 diye hatırlıyorum

kombin ayakkabıları çizmeleri düşünemiyorumm :86:
Aynen öyle olişim 12 tanesini verdim öhömm öhömm çizme mii

Kızlarrr çıkıyorum ben kendinize dikkat edin öptüm çok özgem gelirse onuda öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…