Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

hayirli aksamlar kizlar.
nasilsiniz? uzun zamandir giremiyorum nete. sadece bildirimi yapabiliyorum. nasil gidiyor?
benim kilo vermem yavasladi. onceden haftada 1 verirken simdi gram gram gidiyor.acaba neden bir bilginiz varmi?

kızlar bende kılo vermek ıstıorum boyum 1,70 kılom 92 yasım 19 neapmalıyım mesala sımdılık makarna pılava ve cıps kola ve cıkolata kızartma beyaz ekmegı cıkardım gunde 20dk egzersız yapıorrum sızler neler yapıosunuz banada yardım edın :26:

anladım cnm

güle güle özge şu fiziktedaviyle ilgili soru sorucam sana sonra olur mu

tabi ki sorabilirsin cnm

oliş bildiğim kadarıyla sabah ilk idrarla yapılan test daha doğruymuş

bravo

10 Dakikaya kadar çıkarım canım :97: annemlere gidicem babamın doğum günü bugün pasta alıcam ona :97: hediye almadım sorup neye ihtiyacı varsa onu almayı düşünüyorum :97:

babişin doğum gününü kutla bana pastaaaaaaa

Kızlarrr çıkıyorum ben kendinize dikkat edin öptüm çok özgem gelirse onuda öptüm

geldim cnm ama telleştik bile

hayirli aksamlar kizlar.
nasilsiniz? uzun zamandir giremiyorum nete. sadece bildirimi yapabiliyorum. nasil gidiyor?
benim kilo vermem yavasladi. onceden haftada 1 verirken simdi gram gram gidiyor.acaba neden bir bilginiz varmi?

hepimizin ki yavaşladı hazalcım

cnm hoşgeldin bence bunları kısmakla başlamış olman güzel spor da yaparsan çok çok iyi olur

oliişşş kaldık başbaşa napıyon bakeemm.kıızz senin eşin ne iş yapiyi
mervecim benim bağlantım bazen zayıflıyo ve kopuyo.. jetle bağlanıyorum zemin kattan çekmeyebiliyo.. neyse yani selam vermeden kaybolduysam %99.9 bağlantım göçmüştür cnm.. altıyı geçe koptu mesela.. teknisyen olarak çalışıyo cnm

slm cnm.. bence önce doktora ve diyetisyene görün.. özellikle de uzun yıllar kiloluyduysan.. makarna ve pilavı azar azar yiyebilirsin cnm.. her öğün 2-3 kaşık falan..

nafcım şimdik celibonlarımı lüplüyorumm.. yatmadan önce de bergamutlu yeşil çay denicem

yarın hava bugünkü kadar güzel olursa bisiklete binmeyi düşünüyorumm

kaç gündür miskinlikten dökülüyorum.. tek alışveriş kalbimi hızlandırıyooo

çigelcim proklaktin hormınun yükselmesinin tipik belirtisiii gecikmş adet kanamsıdırrrrbaşıma gelmişti ondan biliyorum geçmiş olsunn
merveş ben başladım kız çalışmlaraa en kısa zmanda olursaaa bebeikkk teyze olursı-unz ayyy

olişim çantan çok hışmuş canım güle ğüle takk..rengiii ekoseli morlu gibi açıkcası bu renk çanta hiç yok evdeama deişik olmuşş begendim
[

öenüm yazıyım 2ğündür hiç yazmamaşışım

sabah 1 yumurta peynir zeytin çay

ögeln ddomtes çorbası
akşam tavuk cigeri bulgur pilavıı

1tane metro çiko

geçmişi çok fazla okuyamdm valla yarım kaldı..alıntı yapmasını hala öğrenemedm..
menüme gelnce
sabah
klasik kahvaltı 1dilim kepek ekmekle
ara-meyve
öğle
ekmek arası peynir
2br çay
ara-çubuk kraker
akşam
1kase çorba
1dilim ekmek patates kızartma bikaç çatal
ara-yarım saat yürüyüş dışarı çıktım yemektn sonra.
kaç haftadr bi60 kilo olamadımya canm sıkılmaya başladı bu duruma offf naptımı hiç bilmiyorum:78:

günaydın özge günaydın millet

kevsercim sen hiç gelmeyeye başladın gündüzz

sağol meliscim ben de iyiyim cnm hayırlısı olsunn

hayirli aksamlar kizlar.
Ben bırak vermeyi hızla alıyorum hazalcım :18: :18:
İyi bir başlangıç ama yaşın çok genç canım diyetisyene görünsen fena olmaz

Ohh afiyet olsun olişim
naff
oliş nihanım
merveş
kevser hepiniz iysiniz dimi kızlarrrr:80:
İyiyim melis sen nasılsın bebiş çalışmaların hayırlı olsun
Merveeeee bak kevser alıntı yapmayı soruyo kevser kız nerelerdesşin kaç gündür
günaydın kızlarrrrrrrrrrr :80:
Günaydın aşkitom
iyiyim cnm sen nasısın

dolgularıma alışmaya çalışıyorum 4ü bitti 2si kaldı
Ben 2011 ' de dişçi korkumu atlatarak doktora gitmeyi planlıyorum eşim destek olucam ben sana dedi :97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…