- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #33.641
anladım cnm
güle güle özge şu fiziktedaviyle ilgili soru sorucam sana sonra olur mu
oliş bildiğim kadarıyla sabah ilk idrarla yapılan test daha doğruymuş
10 Dakikaya kadar çıkarım canım :97: annemlere gidicem babamın doğum günü bugünpasta alıcam ona :97: hediye almadım sorup neye ihtiyacı varsa onu almayı düşünüyorum :97:
Kızlarrr çıkıyorum ben kendinize dikkat edin öptüm çoközgem gelirse onuda öptüm
hayirli aksamlar kizlar.
nasilsiniz? uzun zamandir giremiyorum nete. sadece bildirimi yapabiliyorum. nasil gidiyor?
benim kilo vermem yavasladi. onceden haftada 1 verirken simdi gram gram gidiyor.acaba neden bir bilginiz varmi?
kızlar bende kılo vermek ıstıorum boyum 1,70 kılom 92 yasım 19 neapmalıyım mesala sımdılık makarna pılava ve cıps kola ve cıkolata kızartma beyaz ekmegı cıkardım gunde 20dk egzersız yapıorrum sızler neler yapıosunuz banada yardım edın :26:
mervecim benim bağlantım bazen zayıflıyo ve kopuyo.. jetle bağlanıyorum zemin kattan çekmeyebiliyo.. neyse yani selam vermeden kaybolduysam %99.9 bağlantım göçmüştür cnm.. altıyı geçe koptu mesela.. teknisyen olarak çalışıyo cnmoliişşş kaldık başbaşanapıyon bakeemm.kıızz senin eşin ne iş yapiyi
slm cnm.. bence önce doktora ve diyetisyene görün.. özellikle de uzun yıllar kiloluyduysan.. makarna ve pilavı azar azar yiyebilirsin cnm.. her öğün 2-3 kaşık falan..kızlar bende kılo vermek ıstıorum boyum 1,70 kılom 92 yasım 19 neapmalıyım mesala sımdılık makarna pılava ve cıps kola ve cıkolata kızartma beyaz ekmegı cıkardım gunde 20dk egzersız yapıorrum sızler neler yapıosunuz banada yardım edın :26:
çigelcim proklaktin hormınun yükselmesinin tipik belirtisiii gecikmş adet kanamsıdırrrrselam kızlarr bayadır yoktum nasılsınız. en son 11 kasım gibi adet görmüştüm bu ay tık yok olmadım ayın 15inde kan verdim bişe çıkmadı dr. hormon testi istedi verdim prolaktin 36 larda e bu bana adetsizlikmi yaparki anlamadım gebelik varsada nie görünmezki üstten baktılar ultrasonla yumurta tembelleşmiş dedi dr. e adet olamayınca tembelleşmezmi zaten düzenliydi hem benim adetlerim neden bu ay hasta olmadım bennn:2:
merveş ben başladım kız çalışmlaraa en kısa zmanda olursaaa bebeikkk teyze olursı-unz ayyyayyyyybi de hamiş çıkıyomuşsun düşünsene çiğsell evlenim hemencik yapcem bebik arada büyür o şölee tontik tontik parmakları olsa göbiki olsa minnacık ayyy yerim onu ben yerr hadi kızlar haddiiii bebikler gelsiinn.çalışın birazzz
olişim çantan çok hışmuş canım güle ğüle takk..rengiii ekoseli morlu gibi açıkcası bu renk çanta hiç yok evde
naff
oliş nihanım
merveş
kevser hepiniz iysiniz dimi kızlarrrr:80:
çigelcim proklaktin hormınun yükselmesinin tipik belirtisiii gecikmş adet kanamsıdırrrrbaşıma gelmişti ondan biliyorum geçmiş olsunn
merveş ben başladım kız çalışmlaraa en kısa zmanda olursaaa bebeikkk teyze olursı-unz ayyy
ooo hadi hayırlısı melisçim
geçmişi çok fazla okuyamdm valla yarım kaldı..alıntı yapmasını hala öğrenemedm..
menüme gelnce
sabah
klasik kahvaltı 1dilim kepek ekmekle
ara-meyve
öğle
ekmek arası peynir
2br çay
ara-çubuk kraker
akşam
1kase çorba
1dilim ekmek patates kızartma bikaç çatal
ara-yarım saat yürüyüş dışarı çıktım yemektn sonra.
kaç haftadr bi60 kilo olamadımya canm sıkılmaya başladı bu durumaofff naptımı hiç bilmiyorum:78:
kız kevser gecenin 3 ünde ne işin var burda
günaydın özge günaydın millet
kevsercim sen hiç gelmeyeye başladın gündüzz
sağol meliscim ben de iyiyim cnm hayırlısı olsunn
Ben bırak vermeyi hızla alıyorum hazalcım :18: :18:hayirli aksamlar kizlar.
nasilsiniz? uzun zamandir giremiyorum nete. sadece bildirimi yapabiliyorum. nasil gidiyor?
benim kilo vermem yavasladi. onceden haftada 1 verirken simdi gram gram gidiyor.acaba neden bir bilginiz varmi?
İyi bir başlangıç ama yaşın çok genç canım diyetisyene görünsen fena olmazkızlar bende kılo vermek ıstıorum boyum 1,70 kılom 92 yasım 19 neapmalıyım mesala sımdılık makarna pılava ve cıps kola ve cıkolata kızartma beyaz ekmegı cıkardım gunde 20dk egzersız yapıorrum sızler neler yapıosunuz banada yardım edın :26:
tabi ki sorabilirsin cnm
bravo
babişin doğum gününü kutla bana pastaaaaaaa
Kutladım balım sağol :97: ne vuruyon yaa ben senin yerinede yidim pastadanbi ısırık banaa bi ısırık özgeyee bi ısırık merveyee bi ısırık olişee baktım pasta bitmiş :44: sizin yüzünüzden bi ısırık yiyebildim
geldim cnm ama telleştik bile
İvitt
hepimizin ki yavaşladı hazalcım
Ohh afiyet olsun olişimnafcım şimdik celibonlarımı lüplüyorumm.. yatmadan önce de bergamutlu yeşil çay denicem
yarın hava bugünkü kadar güzel olursa bisiklete binmeyi düşünüyorumm
kaç gündür miskinlikten dökülüyorum.. tek alışveriş kalbimi hızlandırıyooo
İyiyim melis sen nasılsınnaff
oliş nihanım
merveş
kevser hepiniz iysiniz dimi kızlarrrr:80:
Merveeeee bak kevser alıntı yapmayı soruyogeçmişi çok fazla okuyamdm valla yarım kaldı..alıntı yapmasını hala öğrenemedm..
menüme gelnce
sabah
klasik kahvaltı 1dilim kepek ekmekle
ara-meyve
öğle
ekmek arası peynir
2br çay
ara-çubuk kraker
akşam
1kase çorba
1dilim ekmek patates kızartma bikaç çatal
ara-yarım saat yürüyüş dışarı çıktım yemektn sonra.
kaç haftadr bi60 kilo olamadımya canm sıkılmaya başladı bu durumaofff naptımı hiç bilmiyorum:78:
Günaydın aşkitomgünaydın kızlarrrrrrrrrrr :80:
Ben 2011 ' de dişçi korkumu atlatarak doktora gitmeyi planlıyorumiyiyim cnm sen nasısın
dolgularıma alışmaya çalışıyorum 4ü bitti 2si kaldı
iyiyim cnm sen nasısın
dolgularıma alışmaya çalışıyorum 4ü bitti 2si kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?