- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #34.921
tinkerbellcim hedefine ulaştın demek darısı en acilinden başımaslm kızlar inş. iyisinizdir Biz bu hafta hastanelerdeydik eşim rahatsızlandı ve acil apandisit ameliyatı oldu. Çarşamba günü çıktık hastaneden evde ona bakmaya çalışıyorum bende Bu hafta bildirimimi de yapamadım kusura bakma nafcımKoşuşturmadan,telaştan da sanırım verdim .e haliyle de hedefime çok yaklaşmışım 52.5 çıktım bu sabah Yine korumaya çabalıyım diyorum çok becerdim ya daha önce Annemde biraz rahatsız bu haftadan itibaren ikiye bölünücem gibi görünüyor Gelenimiz gidenimiz oldukça fazla ş u sıralar .Listeyi meşgul etmeyeyim Bende bir süre giremeyebilirim Kafam ve durumum rahatladımı kilomu koruma bahanesiyle :78: sizlerle muhabbet edebilmek için gelicem
Yeni yıl hepinize sağlık huzur mutluluk getirsinÖpüyorum hepinizi İyi bakın kendinize
yeni gelenlerde olmuş julya ve yengeç sizde hoşgeldiniz kızlar iyi paylaşımlar sağlıklı zayıflamalar dilerim sizlere
tinkerbellcim hedefine ulaştın demek darısı en acilinden başıma
evet yeni geldim cnm ben julia tanıştığıma da çok ama çok memnun oldum cnm
Bende cnm.Vermen gereken kilo çok mu
62.7 falanım cnm 55 hedefim boy da 170 ilk hedef 60 inş
Çok değilmişsin cnm boyuna göre. Yediklerini hergün paylaşmaya çalış biraz da hareket kısa sürede verirsin julia
paylaşıorum cnm ama çalıştığım için yürüyüş fln yapamıorum :97:
yeni gelenlerde olmuş julya ve yengeç sizde hoşgeldiniz kızlar iyi paylaşımlar sağlıklı zayıflamalar dilerim sizlere
kankamm selamm napıyosunn:)melisim
slm kızlar inş. iyisinizdir Biz bu hafta hastanelerdeydik eşim rahatsızlandı ve acil apandisit ameliyatı oldu. Çarşamba günü çıktık hastaneden evde ona bakmaya çalışıyorum bende Bu hafta bildirimimi de yapamadım kusura bakma nafcımKoşuşturmadan,telaştan da sanırım verdim .e haliyle de hedefime çok yaklaşmışım 52.5 çıktım bu sabah Yine korumaya çabalıyım diyorum çok becerdim ya daha önce Annemde biraz rahatsız bu haftadan itibaren ikiye bölünücem gibi görünüyor Gelenimiz gidenimiz oldukça fazla ş u sıralar .Listeyi meşgul etmeyeyim Bende bir süre giremeyebilirim Kafam ve durumum rahatladımı kilomu koruma bahanesiyle :78: sizlerle muhabbet edebilmek için gelicem
Yeni yıl hepinize sağlık huzur mutluluk getirsinÖpüyorum hepinizi İyi bakın kendinize
melis olalakızlar keşke girseniz hazır ben oturabilmişken bilg.
yaa bu akşam
kuuşmm çk ğeçmişş ollsunn cepten sana mesaj attımm aldınmı:26:senii çok özzledm bennnnben kaçtım hoşcakal cnm :80:
slm cnm.. tahmin ettim aslında bişiler olduğunu.. çok çok geçmiş olsunn sana da kolay gelsinnslm kızlar inş. iyisinizdir Biz bu hafta hastanelerdeydik eşim rahatsızlandı ve acil apandisit ameliyatı oldu. Çarşamba günü çıktık hastaneden evde ona bakmaya çalışıyorum bende Bu hafta bildirimimi de yapamadım kusura bakma nafcımKoşuşturmadan,telaştan da sanırım verdim .e haliyle de hedefime çok yaklaşmışım 52.5 çıktım bu sabah Yine korumaya çabalıyım diyorum çok becerdim ya daha önce Annemde biraz rahatsız bu haftadan itibaren ikiye bölünücem gibi görünüyor Gelenimiz gidenimiz oldukça fazla ş u sıralar .Listeyi meşgul etmeyeyim Bende bir süre giremeyebilirim Kafam ve durumum rahatladımı kilomu koruma bahanesiyle :78: sizlerle muhabbet edebilmek için gelicem
türk filmi falan izliyodum cnmmelis olalakızlar keşke girseniz hazır ben oturabilmişken bilg.
yaa bu akşam
slm kızlar inş. iyisinizdir Biz bu hafta hastanelerdeydik eşim rahatsızlandı ve acil apandisit ameliyatı oldu. Çarşamba günü çıktık hastaneden evde ona bakmaya çalışıyorum bende Bu hafta bildirimimi de yapamadım kusura bakma nafcımKoşuşturmadan,telaştan da sanırım verdim .e haliyle de hedefime çok yaklaşmışım 52.5 çıktım bu sabah Yine korumaya çabalıyım diyorum çok becerdim ya daha önce Annemde biraz rahatsız bu haftadan itibaren ikiye bölünücem gibi görünüyor Gelenimiz gidenimiz oldukça fazla ş u sıralar .Listeyi meşgul etmeyeyim Bende bir süre giremeyebilirim Kafam ve durumum rahatladımı kilomu koruma bahanesiyle :78: sizlerle muhabbet edebilmek için gelicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?