Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

slm kızlar inş. iyisinizdir Biz bu hafta hastanelerdeydik eşim rahatsızlandı ve acil apandisit ameliyatı oldu. Çarşamba günü çıktık hastaneden evde ona bakmaya çalışıyorum bende Bu hafta bildirimimi de yapamadım kusura bakma nafcım Koşuşturmadan,telaştan da sanırım verdim .e haliyle de hedefime çok yaklaşmışım 52.5 çıktım bu sabah Yine korumaya çabalıyım diyorum çok becerdim ya daha önce Annemde biraz rahatsız bu haftadan itibaren ikiye bölünücem gibi görünüyor Gelenimiz gidenimiz oldukça fazla ş u sıralar .Listeyi meşgul etmeyeyim Bende bir süre giremeyebilirim Kafam ve durumum rahatladımı kilomu koruma bahanesiyle :78: sizlerle muhabbet edebilmek için gelicem
Yeni yıl hepinize sağlık huzur mutluluk getirsin Öpüyorum hepinizi İyi bakın kendinize

tinkerbellcim hedefine ulaştın demek darısı en acilinden başıma

paylaşıorum cnm ama çalıştığım için yürüyüş fln yapamıorum :97:

Çalıştığın için spor yapman biraz zor cnm evet ben evde olduğum halde üşeniyordum yapamıyordum son zamanlarda.Özellikle havalar soğuyunca. leslie sansonla yürüyüşü indirip yapabilirsin belki fena değil o

kankamm selamm napıyosunn:)

melis olala kızlar keşke girseniz hazır ben oturabilmişken bilg.
yaa bu akşam

ben kaçtım hoşcakal cnm :80:
kuuşmm çk ğeçmişş ollsunn cepten sana mesaj attımm aldınmı:26:senii çok özzledm bennnn

gelmisisnn ama yetişemedimkii ben izzmirdeyim dün alsancakta emre aydının konseri vardıııı gitik azcıkk ama çok kalaabalıktıııı karkagaşa olur diye çıktıkkk ..

slm cnm.. tahmin ettim aslında bişiler olduğunu.. çok çok geçmiş olsunn sana da kolay gelsinn

melis olala kızlar keşke girseniz hazır ben oturabilmişken bilg.
yaa bu akşam
türk filmi falan izliyodum cnm anca uğrayabildim

sevdimm bu kedişii :82:

ama alıntı yaptıım yerde hareketliydii

Eklentiler

• $hay60.gif
    145,4 KB · Görüntüleme: 21
Son düzenleme:

tınkerbell cim çok geçmiş olsun canım
kendini fazla özletme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…