- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #34.941
melisim cnm kankam özledim seni be
selamm balımmm,,,,bende özledimm pazarlarıı pek kimseler olmazz ıısısz buralar geneldeeslm kızlarrr :79:
Çok geçmiş olsun canım Allah şifalar versin...slm kızlar inş. iyisinizdir Biz bu hafta hastanelerdeydik eşim rahatsızlandı ve acil apandisit ameliyatı oldu. Çarşamba günü çıktık hastaneden evde ona bakmaya çalışıyorum bende Bu hafta bildirimimi de yapamadım kusura bakma nafcımKoşuşturmadan,telaştan da sanırım verdim .e haliyle de hedefime çok yaklaşmışım 52.5 çıktım bu sabah Yine korumaya çabalıyım diyorum çok becerdim ya daha önce Annemde biraz rahatsız bu haftadan itibaren ikiye bölünücem gibi görünüyor Gelenimiz gidenimiz oldukça fazla ş u sıralar .Listeyi meşgul etmeyeyim Bende bir süre giremeyebilirim Kafam ve durumum rahatladımı kilomu koruma bahanesiyle :78: sizlerle muhabbet edebilmek için gelicem
Yeni yıl hepinize sağlık huzur mutluluk getirsinÖpüyorum hepinizi İyi bakın kendinize
merhaba kızlar
hatırladığım kadarıyla menülerim
ctesi
sabah
yumurta, 1 t.k zeytin yağı, 2 ince dilim çavdar ekmeği, 3 siyah zeytin, kk peynir, şekersiz çay
ara
az şekerli sütlü neskafe
1 ufak kurabiye (memleketten geldi kurabiyeo yüzden yiyorumm)
dışarı çıktım öğünlerim karıştı
2 günkurusu kayısı
5 çiğ badem
işkembe çorbası (çok büyüktü tabak)
akşam
5-6 ufak parça bonfile
4 ince dilim çavdar ekmeği
yatmadan önce
az şekerli sütlü neskafe
1 ufak kurabiye
pazar
sabah
yumurta, 1 t.k zeytin yağı, 2 ince dilim çavdar ekmeği, 3 siyah zeytin, kk peynir, şekersiz çay
ara
2 kepçe peynir rendeli köy tarhanası
öğle
bir bçk kepçe kurufasulye
1 dilim ekmek
turşu
yarım porsiyon yulaf ezmeli keşkül
ara
portakal
akşam
3 ufak parça bonfile
3 y.k pilav
bol karışık salata
vee yatmadan önce
az şekerli sütlü neskafe
1 ufak kurabiye
ve dee antibiyotik almadan önce (gece taa 12de)
1 dilim ekmek
yarım kk peynir
2 zeytin
şekersiz çay
hala tam iyileşmediğimden spor yok..
yediklerimle umarım kilo almam :78:
merhaba kızlar hepinize günaydın bugün karbonhidret diyetine başladım
merhaba hayırlı olsun
Sağol seninde yeni yılın kutlu olsuncanlarım herkesin yeni yılı kutlu mutlu olsun
istediğiniz herşey olsun inşallahhhhhhhhhhhh
dün gelemdim kilo bildirimine çok özür dilerim
çünkü evde değildim hberde veremedim kusura bakmayın(
slm kızlar inş. iyisinizdir Biz bu hafta hastanelerdeydik eşim rahatsızlandı ve acil apandisit ameliyatı oldu. Çarşamba günü çıktık hastaneden evde ona bakmaya çalışıyorum bende Bu hafta bildirimimi de yapamadım kusura bakma nafcımKoşuşturmadan,telaştan da sanırım verdim .e haliyle de hedefime çok yaklaşmışım 52.5 çıktım bu sabah Yine korumaya çabalıyım diyorum çok becerdim ya daha önce Annemde biraz rahatsız bu haftadan itibaren ikiye bölünücem gibi görünüyor Gelenimiz gidenimiz oldukça fazla ş u sıralar .Listeyi meşgul etmeyeyim Bende bir süre giremeyebilirim Kafam ve durumum rahatladımı kilomu koruma bahanesiyle :78: sizlerle muhabbet edebilmek için gelicem
Yeni yıl hepinize sağlık huzur mutluluk getirsinÖpüyorum hepinizi İyi bakın kendinize
Günaydın balımbizim bilgi işlem her siteye bloke koymuş girilmiyor
rica ettim sağolsunlar kk yı açtılar ama msn de yokum bundan sonra
Günaydın cnm :80:merhaba kızlar hepinize günaydın bugün karbonhidret diyetine başladım
günaydınn nihannÇok geçmiş olsun canım Allah şifalar versin...
evet özletme kendini
afiyet olsun olişim
nasılsın
günaydınn özgeegünaydın kızlar
cumartesi günü arkadaşımın düğünü vardı 3 te yattım
dünde mado da kahvaltı yaptık maraş usulu beğendim haberiniz olsun
bu sabahta simit yedim şekersiz çay içtim
bugünden itibaren tam gaz devam edeceğim
Günaydınlaaar. julia bende karbonhidrat diyetindeyim canım. hafta sonu yine cozuttum ama olsun o kadar olcak... bu arada verdiğim kiloyu az bulan arkadaşım olmuş ben buna şükrediyorum yaa.. hem emzirip hem kilo vermek maalesef zor oluyor. neyse önümüzdeki haftalara bakalım. az olsun öz olsun inşallah kurtulcam bu kilolarımdan. bu arada sabah yarım simit ve peynir yedim. yani şu an 12 karbonhidrat aldım..
hadi bakalım istediğin kiloya gelirsin inş culyacım
Günaydın cnm :80:
acayip dikkat ediorum cumartesiden beri cnm yaaa inş kilo vereblrm bu hafta :97::97:
Günaydınlaaar. julia bende karbonhidrat diyetindeyim canım. hafta sonu yine cozuttum ama olsun o kadar olcak... bu arada verdiğim kiloyu az bulan arkadaşım olmuş ben buna şükrediyorum yaa.. hem emzirip hem kilo vermek maalesef zor oluyor. neyse önümüzdeki haftalara bakalım. az olsun öz olsun inşallah kurtulcam bu kilolarımdan. bu arada sabah yarım simit ve peynir yedim. yani şu an 12 karbonhidrat aldım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?