Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Günaydın neşecim verdiğin kiloyu ben az buldum ! çünkü iki hafta iki farklı diyet yaptın ben daha fazla kilo kaybı beklerdim. Gerçi sen bigün çok aç kaldım diğer gün deli gibi yedim yapıyosun bundan sanırım :82:

Bende çok çok kilo verebilen bir bünyeye sahip değilim. ama eleştiriye açığım

merhaba kızlar hepinize günaydın bugün karbonhidret diyetine başladım
günaydın culya :80:

günaydınn nafcımm

Kızlar fena halde 3 gündür hastayım :2: gribim ve sesim bugün düzeldi sayılır :2: öksürmekten boğazlarım tahriş oldu

Menülerim birbirine girdi o yüzden bugünden itibaren yazıcam son üç günü yazamıycam beni maruz görürsünüz umarım

Sabah
1 boyoz
1 kk peynir
az domates
limonlu maydonoz
şekersiz çay 2 bardak

şimdi limonlu çay içiyorum

fenalaşırsam doktora gidicem haber veremezsem şimdiden söylim

günaydın fıstıklar ..
artık bi tartım var

ve bu işi ciddiye alıyorum ..

sabah kahvaltı yapmadım çünkü ya poaça yicektim ya da ara öğünde meyve
bende meyveyi seçtim ..
yarım fincan kahve içtim ..

hepimiz için çok güzel bi yıl olur ve kalbimizde hissettiklerimiz,hak ettiklerimizi elde ederiz umarım ..
bu yıl için ilk hedefim bu ay sonu 56 ..
hayatımda ilk defa istikrarlı olmak istiyorum ..
ve dediklerimi yapmak ..
buna kiloyla başladım ..
ve ikinci adımım sabırlı bi insan olmak ..

Hadi bismillah başladık yeni yıla

bir gün aç kaldım diğer dün yiyeyim yapmıyorum tabiki ama kaçamak yaptığım zaman perşembeye geldi cuma sabahıda tartılınca kilo böyle çıktı yapacak birşey yok. aslında 78,5 falandım. neyse çokta önemli değil. ayrıca bende eleştiriye kapalı falan değilim. azıcık laf dokundurdum o kadaaarrr..
julia canım valla ben akşam ve öğlen pek ekmek tüketmediğim için simit yiyorum sabah yarım simit ve peynir. öğlen bazen omlet,sucuklu yumurta,lorlu yumurta bazen de salata içine tavuk olabilir balık olabilir,akşamda kaç puanım kaldıysa ona göre besleniyorum. bugünümü yazayım en azından öyle örnek vermiş olurum.

hadiya

geçmiş olsun canım ya günaydın bu arada

naf çok geçmiş olsunn
boğazın ağrıyo mu cnm

evet 58 im ama boyum 1,63
ve o 58 in 50 si alt kısımda toplanmış sankim
culya boy kilo arasındaki fark önemli.. sen 55 olmak istemiyor muydun?? bu boy ve kilo arasında 17 kilo demek bence çok aşırı :82: oysa yengecin 5 kilo farkı var.. senin şu an bile on kiloya yakın farkın var uzun boylu arkadaşlar artık kilo tribi yapmasınn haa dövücem valla :82: bizim kilomuz daha az haliyle çünkü daha kısayızzzzzz anlayınnnnnnn :87:

selam abatu
kahvaltı yapmaman iyi olmamış varsa bari 2 dilim ekmek ye

ben diyodum sana çelişkilerin kadınısın diyee
bu arada kilo vermek zaten sabır işi ve istikrar gerektiriyo zor olan da o ya

Son düzenleme:

kızlar yeni yıl hedefimmm

dik durmak, kambur kesinlikle olmamak

işte bu alışkanlığı değiştirmeyi hedefliyorum
bugünden itibaren buna özellikle dikkat edicem ve kendimi düzelticem :103:

Son düzenleme:
canım benim geçmiş olsun önce ..
ve bildiğim kadarı ile emziren hatunların kilo vermesi kolay benim arkadasımın kardesi dogum yaptı oglu su an 6 aylık ve bi gram fazlası kalmadı ..
yeter ki dikkat edelim..
ayrıca öyle şok diyetler aman karbonhitrad aman bilmem ne hiç iyi değil ..
bünyeyi alt üst eder hızlı verilen kilolar hızla geri alınır.
diyetisyenim belli bi kiloda takılınca bana 3 günlük şok diyet verirdi
ama tembihlerdi 4.güne sarkmıyccak
ve 1 ay geçmeden şok diyeti tekrarlamazdı.
vücudu alarma geçirmeye gerek yok ..

şunuda unutmayalım amaç sağlıklı beslenmek ama kilo verme evresinde makarna,pilav ıvır zıvır yenmemesi gerekir. korumada yenir ama dozunda ..

sabah kahvaltısı atlanmaz ama benim gibi eşekler atlar
atlamıcam bu sabahtan sonra sözzzzzzz

en önemli madde neymiş SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU günde 2-2,5 litre
ben suyu kesince kilo alıyorum ..
yaşasın su içmek bugünnden itibaren baslıcam..

selam abatu
kahvaltı yapmaman iyi olmamış varsa bari 2 dilim ekmek ye

ben diyodum sana çelişkilerin kadınısın diyee
bu arada kilo vermek zaten sabır işi ve istikrar gerektiriyo zor olan da o ya

çelişki değil bebeğim onlar ..
ruh halimin yansımaları ..
hastalığımın getirdiği şeyler :)
onlarıda yenicem bigün ..
istikrarsız olmak ve çelişkili olmak farklı :)
tabü dışardan öle gözükebilir..
melis beni iyi annar
kilo vermekte neler gerekli o kadar iyi biliyorum ki .. zor bi süreç ama vermekten daha zor olan korumak ..
kahvaltı etmeyi bende isterdim ama buralarda o fırsatım yok ..
bende beyaz peynir ekmek felan alıp yukarda kki buzdolabına tıkıcam

aslında boyuma göre 55 bile çok 50 olsam anca

AMA işte öle kilo veremey,z bence neşeli cnm yaaa vucut yakacak bişiy bulamayınca yediklerini yağ olarak depoluyor cnm malesef bu da kilo vermeye engelllll sanki azar azar sık yesek daha iii olcak sanırım dimiiii

anladım kuşumcum inş gönlüne göre olur herşeyy
saptaman çok doğru ama şu da var
çelişki içindeyken de insan istikrarlı hareket edemez kolay kolay..

sana kilo çizelgesi yapiim mi

emzirmek kilo verdirir ama ilk zamanlar canım. yani bebeğin en çok emdiği dönemler. benim gibi bir yaşında çocuğuna sütü kesilmesin diye uğraşılan zamanlarda değil..ayrıca karbonhidrat diyetini şok diyetlerin arasında saymıyorum ben. çünkü yeterince karbonhidrat alıp onun haricinde proteinle besleniyorum.

sen bi de emziklisin demiiii doru yaaa :97::97:

aslında boyuma göre 55 bile çok 50 olsam anca
ideali 52-53 bence ama vücut tipine göre değişir
bi de tabi zevk meselesi
ben kadınlarda sıskalığı sevmiyorum.. hiç kadınsı gelmiyo bana.. tüm yediklerim göbeğime gitmese bu kadar dikkatli de olmazdım zaten..

AMA işte öle kilo veremey,z bence neşeli cnm yaaa vucut yakacak bişiy bulamayınca yediklerini yağ olarak depoluyor cnm malesef bu da kilo vermeye engelllll sanki azar azar sık yesek daha iii olcak sanırım dimiiii
ben karboyu çok kısmıştım gerçekten diyet yaparken.. ama yine de her öğün mutlaka karbonhidrat alıyordum.. sizin yaptığınız bu karbo diyetindeki oranları bilmiyorum.. ama aşırı kısmak proteine yüklenmek vücudun PHını değiştirir.. kanınızı asidik yapar.. böbrekleri inanılmaz zorlar.. zarar verir yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…