- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #34.981
bir yaşına geldiyse niye yavaş yavaş sütten kesmiyosun ki cnm??emzirmek kilo verdirir ama ilk zamanlar canım. yani bebeğin en çok emdiği dönemler. benim gibi bir yaşında çocuğuna sütü kesilmesin diye uğraşılan zamanlarda değil..ayrıca karbonhidrat diyetini şok diyetlerin arasında saymıyorum ben. çünkü yeterince karbonhidrat alıp onun haricinde proteinle besleniyorum.
nerde:82::82::82:kızlar 2010un enleri seçilio baktınız mı
kızlar yeni yıl hedefimmm
dik durmak, kambur kesinlikle olmamak
işte bu alışkanlığı değiştirmeyi hedefliyorum
bugünden itibaren buna özellikle dikkat edicem ve kendimi düzelticem :103:
iki yaşına kadar emzirmek varken neden en güzel nimet olan annesütünden mahrum bırakayım canım çocuğumu. eğer Allah kısmet ederse iki yaşına kadar emzirmeyi düşünüyorum. zaten benim kızım biberon tutmuyor sütü pipetle içiyor. eğer memedende kesersen gece hiç süt içmeyecek o yüzden devam edebildiğim yere kadar edicem.
tabi ki gittiği yere kadar götür canım anne sütü gibi yararlı bir şey var mı
anladım cnmiki yaşına kadar emzirmek varken neden en güzel nimet olan annesütünden mahrum bırakayım canım çocuğumu. eğer Allah kısmet ederse iki yaşına kadar emzirmeyi düşünüyorum. zaten benim kızım biberon tutmuyor sütü pipetle içiyor. eğer memedende kesersen gece hiç süt içmeyecek o yüzden devam edebildiğim yere kadar edicem.
orası öyle de özge bazı anneler 3-4 yaşına gelmiş çocuklarını hala emziriyotabi ki gittiği yere kadar götür canım anne sütü gibi yararlı bir şey var mı
Günaydın canımgünaydın fıstıklar ..
artık bi tartım var
ve bu işi ciddiye alıyorum ..
sabah kahvaltı yapmadım çünkü ya poaça yicektim ya da ara öğünde meyve
bende meyveyi seçtim ..
yarım fincan kahve içtim ..
hepimiz için çok güzel bi yıl olur ve kalbimizde hissettiklerimiz,hak ettiklerimizi elde ederiz umarım ..
bu yıl için ilk hedefim bu ay sonu 56 ..
hayatımda ilk defa istikrarlı olmak istiyorum ..
ve dediklerimi yapmak ..
buna kiloyla başladım ..
ve ikinci adımım sabırlı bi insan olmak ..
Hadi bismillah başladık yeni yıla
bir gün aç kaldım diğer dün yiyeyim yapmıyorum tabiki ama kaçamak yaptığım zaman perşembeye geldi cuma sabahıda tartılınca kilo böyle çıktı yapacak birşey yok. aslında 78,5 falandım. neyse çokta önemli değil. ayrıca bende eleştiriye kapalı falan değilim. azıcık laf dokundurdum o kadaaarrr..
julia canım valla ben akşam ve öğlen pek ekmek tüketmediğim için simit yiyorum sabah yarım simit ve peynir. öğlen bazen omlet,sucuklu yumurta,lorlu yumurta bazen de salata içine tavuk olabilir balık olabilir,akşamda kaç puanım kaldıysa ona göre besleniyorum. bugünümü yazayım en azından öyle örnek vermiş olurum.
naf çok geçmiş olsunn
boğazın ağrıyo mu cnm
culya boy kilo arasındaki fark önemli.. sen 55 olmak istemiyor muydun?? bu boy ve kilo arasında 17 kilo demekbence çok aşırı :82: oysa yengecin 5 kilo farkı var.. senin şu an bile on kiloya yakın farkın var uzun boylu arkadaşlar artık kilo tribi yapmasınn haa dövücem valla :82: bizim kilomuz daha az haliyle çünkü daha kısayızzzzzz anlayınnnnnnn :87:
ben anlamıştım cuma günü sesinden
çok gçemiş olsun canım
kızlar yeni yıl hedefimmm
dik durmak, kambur kesinlikle olmamak
işte bu alışkanlığı değiştirmeyi hedefliyorum
bugünden itibaren buna özellikle dikkat edicem ve kendimi düzelticem :103:
canım benim geçmiş olsun önce ..
ve bildiğim kadarı ile emziren hatunların kilo vermesi kolay benim arkadasımın kardesi dogum yaptı oglu su an 6 aylık ve bi gram fazlası kalmadı ..
yeter ki dikkat edelim..
ayrıca öyle şok diyetler aman karbonhitrad aman bilmem ne hiç iyi değil ..
bünyeyi alt üst eder hızlı verilen kilolar hızla geri alınır.
diyetisyenim belli bi kiloda takılınca bana 3 günlük şok diyet verirdi
ama tembihlerdi 4.güne sarkmıyccak
ve 1 ay geçmeden şok diyeti tekrarlamazdı.
vücudu alarma geçirmeye gerek yok ..
şunuda unutmayalım amaç sağlıklı beslenmek ama kilo verme evresinde makarna,pilav ıvır zıvır yenmemesi gerekir. korumada yenir ama dozunda ..
sabah kahvaltısı atlanmaz ama benim gibi eşekler atlar
atlamıcam bu sabahtan sonra sözzzzzzz
en önemli madde neymiş SUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU günde 2-2,5 litre
ben suyu kesince kilo alıyorum ..
yaşasın su içmek bugünnden itibaren baslıcam..
çelişki değil bebeğim onlar ..
ruh halimin yansımaları ..
hastalığımın getirdiği şeyler :)
onlarıda yenicem bigün ..
istikrarsız olmak ve çelişkili olmak farklı :)
tabü dışardan öle gözükebilir..
melis beni iyi annar
kilo vermekte neler gerekli o kadar iyi biliyorum ki .. zor bi süreç ama vermekten daha zor olan korumak ..
kahvaltı etmeyi bende isterdim ama buralarda o fırsatım yok ..
bende beyaz peynir ekmek felan alıp yukarda kki buzdolabına tıkıcam
anladım kuşumcum inş gönlüne göre olur herşeyy
saptaman çok doğru ama şu da var
çelişki içindeyken de insan istikrarlı hareket edemez kolay kolay..
sana kilo çizelgesi yapiim mi
kurduğum cümle içinde çelişki falan yok. kaçamak yapmak her diyet yapanın yaptığı olay bana has değil yani. ayrıca laf dokundurmayı ince bi espri olarak söylemiştim yoksa söyleyeceğimi direk söylerim kasmam yanii..
YAPSANA balımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
naf'ım öp beni yi beni çiğne beni
Kırmızı ile işaretlemiştim ama neyse :97: bende çok güzel ince espiriler yaparım zamanı geldiğindedaha fazla polemiğe girmek istemiyorum :81: iyi günler şekerim
Nerden yiyim kızsöyle ordan yiyimde azcuk yağ eksilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?