Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

bir yaşına geldiyse niye yavaş yavaş sütten kesmiyosun ki cnm??

kızlar yeni yıl hedefimmm

dik durmak, kambur kesinlikle olmamak

işte bu alışkanlığı değiştirmeyi hedefliyorum
bugünden itibaren buna özellikle dikkat edicem ve kendimi düzelticem :103:

geçen gün ablam söylüyodu dik durmak için korse gibi bişey varmış
günde 15 dk felan takıyomuşsun. Bi araşır istersen

iki yaşına kadar emzirmek varken neden en güzel nimet olan annesütünden mahrum bırakayım canım çocuğumu. eğer Allah kısmet ederse iki yaşına kadar emzirmeyi düşünüyorum. zaten benim kızım biberon tutmuyor sütü pipetle içiyor. eğer memedende kesersen gece hiç süt içmeyecek o yüzden devam edebildiğim yere kadar edicem.

tabi ki gittiği yere kadar götür canım anne sütü gibi yararlı bir şey var mı

evet canım aynen öylee. bende ek gıdaya ne zaman geçeriz diye sabırsızlanırken doktorumuz demişti. çocuk ömrünün sonuna kadar bunları yiyecek ama anne sütünü bir daha bulamıyacak diye.

anladım cnm

orası öyle de özge bazı anneler 3-4 yaşına gelmiş çocuklarını hala emziriyo özellikle de erkek çocuklarını.. öyle bağımlı oluyo ki o çocuklar anneye.. 2 yaş iyi de ötesi bana anormal ve gereksiz psikolojik olarak da zararlı geliyo..

Günaydın canım Amin inşallah kuzu

Söylediğin cümle içinde bile çelişki var neşe :82: Birde ben laf dokundurmalarını sevmem söylenecek söz varsa direk söylenmeli

Sağol canım benim boğazım tahriş oldu sanırsam öksürmekten ağrıyomu yoksa öksürükten mi o acıma bilmiyorum :2:

ben anlamıştım cuma günü sesinden
çok gçemiş olsun canım

Dağol aşkitom
kızlar yeni yıl hedefimmm

dik durmak, kambur kesinlikle olmamak

işte bu alışkanlığı değiştirmeyi hedefliyorum
bugünden itibaren buna özellikle dikkat edicem ve kendimi düzelticem :103:

Aynen yaa :97:

Sağol kuzucum Hay ağzını öpimmm

Söylediğin cümle içinde bile çelişki var neşe :82: Birde ben laf dokundurmalarını sevmem söylenecek söz varsa direk söylenmeli

kurduğum cümle içinde çelişki falan yok. kaçamak yapmak her diyet yapanın yaptığı olay bana has değil yani. ayrıca laf dokundurmayı ince bi espri olarak söylemiştim yoksa söyleyeceğimi direk söylerim kasmam yanii..

Kırmızı ile işaretlemiştim ama neyse :97: bende çok güzel ince espiriler yaparım zamanı geldiğinde daha fazla polemiğe girmek istemiyorum :81: iyi günler şekerim

YAPSANA balımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

naf'ım öp beni yi beni çiğne beni

Nerden yiyim kız söyle ordan yiyimde azcuk yağ eksilsin

kızlar sabah kahvaltımı yazıorum;

1 adet haşlanmış yumurta bir kaç dal marul ve 2 bardak şekersiz çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…