Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

selam cicileer :)))
uzun zamandır görüşemedik,sıkıntılıydı bu ara benim için, neyse...
iyisinizdir hepiniz umarım.
çook mutlu bir yıl diliyorum
Sağol canım benim sanada mutlu yıllar
saol Nafım, artık süperim :) senden naber??

Ben şuan geberik hasta modumdayım ama genelde iyi canım nolsun :97:

Olala saol canımcım senden naber?

önce geleneksel kayınvalide problemleri şenliği , sonra da sağlık problemleri (önce elim çatladı, sonra da böbrek enf. oldum, ancak iyi olmaya başladım)
bu arada diyet-miyet hak getire :))

Ayyy canım çok çok geçmiş olsun Allah sağlık sıhat versinde diyet her zaman yapılır sıkma canını

yok standardizasyon yaptım hemencikk
bu sefer de talep yokk

hani yeni yıl abatuya uğraşınca herkes kolaycacık çizelgesini oluştursun kendi kendine güncelleyebilsin dedimm

Bana yap bari oliş beleşe koniyim :78:

değişime nickimle devam edem hemen mesaj atam kazene ..
başkasının adı soyadı olmasın
he yaaa

kızlar siz kaç lt su içiosunuz günde :26::26:
en fazla bi bçk lt kışın

naf şaka yapıyosun di mii :86: hemen yaparım tabi istersenn :103:

Sağol canım benim sanada mutlu yıllar

Ayyy canım çok çok geçmiş olsun Allah sağlık sıhat versinde diyet her zaman yapılır sıkma canını

saol canım benim, evet sağlık hepsinden önemli. yeni yıl itibariyle başladım diyetime yeniden. 2011 benim yılım olacak :))))

aa çok tehlikeli o zaman.. iyisi mi sen yemeğe, çaya, içmeye hep kapalı su kullan cnm.. geçmiş olsun tekrar..

canım vala hiçbişeye kullanmıyorum normalde, ancak çok kaynayacak bişeyse çeşmeden alıyorum. ama herhalde banyoda,diş fırçalarken vs yuttum, bu kadar dikkat ediyorken böyle yaptı, bi de dikkat etmesek ne olurdu halimiz... Kedimin bile enfeksiyon olmuştu kulaklarında, çeşmeden su içmeye alışıktı,vazgeçirene kadar canımız çıktı...

canım buranın sularından sanırım. şebeke suyu değil apartmana gelen su, kuyu suyu.

Artezyen mi ne diyolar ondan sanırım :18: aman canım kullanma o suları ben uzun bir süre damacanadan kullanmıştım herşeye :97:
he yaaa

en fazla bi bçk lt kışın

naf şaka yapıyosun di mii :86: hemen yaparım tabi istersenn :103:

Heheee istiyorum yeni yılda bende çizelgeme geri döneyim bari :97: ama benim çizelgem notalar üstünde müzik dinleyen kızdı onu istiyom oliş :78: zahmet olmazsa tabiki :78:
başlangıç:73
şuan:67.9
hedef :64
boy:1.72

bende 2lt içim karnım şişio hemen yaaa uyuz oluom ama
Wc'den çıkamıyoz sonra gerçi benim bünye alışık suya

saol canım benim, evet sağlık hepsinden önemli. yeni yıl itibariyle başladım diyetime yeniden. 2011 benim yılım olacak :))))

Hadi inşallah

Son düzenleme:
ballarım su vücudu besliyo onun yanında her çiş yaptığımızda suyla birlikte kaloriler vücuttan gidiyo
terbiyesiz ben ..
ama gerçekler ..
aha suyumu dolduram yemeğe kadar yarım litre içem

ilginç gerçekten

kedi mii
bizim de var

abatuya yaparken güncellemek için öğretici açıklayıcı şablon hazırladımm

çizelge isteyen bana hemen dönsün size de yapabilirim hemen yaşasın topikimizz

bende istiyommmmmmmmm

selam cicileer :)))
uzun zamandır görüşemedik,sıkıntılıydı bu ara benim için, neyse...
iyisinizdir hepiniz umarım.
çook mutlu bir yıl diliyorum

hoşgeldin cnm naber

önce geleneksel kayınvalide problemleri şenliği , sonra da sağlık problemleri (önce elim çatladı, sonra da böbrek enf. oldum, ancak iyi olmaya başladım)
bu arada diyet-miyet hak getire :))

çok geçmiş olsun

benimdeeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…