Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

anladımmmm

Nazz arkadaşımız için yeniden ekliyorum

2011 TOPİK KURALLARI

1. Herkes gün içinde tüm menülerini paylaşacak. (İster diyet yapsın, ister korumada olsun, isterse şok diyet yapsın, hiçbişey yemediyse bile hiçbişey yemedim yazacak ! )
(- Bu kuraldaki tek istisna evinden bağlanamayan arkadaşlarımız bir sonraki gün tam
listesini yayınlayabilir. Budur. )
2. Yapılan sporlar menülerin altında mutlaka belirtilecek Spor yapılmadıysa spor yapmadım yazılacak !( Örnek nihan arkadaşımız )
3. Cuma günü sabah aç karnına tartılarak saat 08:00 – 15:00 arası kilo bildirimi yapılacak. 15:00 ‘ den sonra gelen bildirimler listeye eklenmeyecek !
4. 1 Hafta kilo bildirimine gelmeyen arkadaşımız listeden 1 ay boyunca çıkartılacak !
Haklı sebebini açıkladığında listeye geri alınır veya alınmaz !
Olay tekrarlanırsa tamamen liste dışı kalacak !
5. Regl dönemi sonrası yapılan bildirimlerde ( Yani 2 haftalık bildirimde ) verilen kilo tablo hesaplamasında ikiye bölünecek ve ona göre kupa alanlar hesaplanacak.
(Yani hiç kimse regl dönemi atlatmış dahi olsa 2 haftalık bildirimle kupa almayacak)
İzinli olunan dönem içinde bu kural geçerlidir.
6. Sadece Cuma günleri kilo bildirimine gelme olmayacak. Hafta içide katılım bekliyoruz, istiyoruz !

Kızlar bende çıkıyorum iyi akşamlar yarın görüşürüz Hadi NaF kaçar

naz 2 grisiniyle öğle yemeği mi olur ara öğün de yapmamışsın halsiz hissedersin tabi
yazık vücuduna yapma böylee

mervecim yine biz bizeyiz
hergün 150 sf civarı ilan çıkıyo istanbula kariyer nette
bakması çok zaman alıyo..
sıkıldıkça kkya uğruyorum
bu seferde bitmek bilmiyoo

mervecim yine biz bizeyiz
hergün 150 sf civarı ilan çıkıyo istanbula kariyer nette
bakması çok zaman alıyo..
sıkıldıkça kkya uğruyorum
bu seferde bitmek bilmiyoo

olsun canım dua et allahtan hayırlısını iste.ben burdan işimi ayarladım sayılır.1-1,5 ay gibi bi süre boşta kalcam ama sonra böyle küçük biyerde değil,fabrika muhasebesine gircem tüm haklarım olcak.ve %90 bu sende sabırlı ol.inşallah iyi bi işin olur seninde

güle güle mervecim

naz kendi listeni kendin yapabilirsin
her öğün sebze, karbonhidrat ve protein almaya çalış azar azar

3-4 yemek kaşığı pilav (tepeleme değil sadece kaşık kadar)
2 ufak parça ızgara göğüs
bol salata

falan gibi..

ve en az 2 araöğün yap ama meyva veya az kuruyemişle tatlıyla börekle çörekle deil

amin cnm.........

tamma canım börekle , çörekle. yada çikolata şeker bunlarla aram iyi değil zaten canımda istemez yarın yazarım bakalım o zaman menüm beğenilecekmi çok saol

tamma canım börekle , çörekle. yada çikolata şeker bunlarla aram iyi değil zaten canımda istemez yarın yazarım bakalım o zaman menüm beğenilecekmi çok saol

yemeklerine pişirirken az kıyma veya tavuk eti eklemeye çalış cnm.. hem daha doyurucu olur, hem kas kaybetmezsin, hem de daha az uğraştırır.. yoğurt falan da ye.. sabah kahvaltına yumurta ekle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…