Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

tünaydın kızlar

nasılsınız bakalım geçmişi okudum :82:

eve döndüm hava güzel gözüküyor şöyle hafif hafif bi yürüyüş yapasım var

memleketten bi dolu ot aldım onları halledip buzluğa atıcam

dün tüm öğünlerde uykusuzluk :82, yol yorgunluğu + açgözlülükten lahana sarması, poaça, börek falan yedim ki hiç tarzım değildirr

bugünkü menülerimde mercimek yemeği, pilav, yoğurt, ve karışık ege otları olacak limonlu zeytinyağlı domatesli sos ile.. çok sağlıklı olacak yani..

memur atamalarını bekliyorum.. iş ararken boşta durmiim.. inş evime yakın bi yer çıkar dua edin bana..

memlekette herkes kilo vermişsin çok hoş olmuşsunn dedi.. çok motive oldum..sanırım son alışverişlerim de işe yaradı

beni özlediniz mi ben sizi özledim anacımm :89:

abatu, özge ve naf geçmiş olsun kızlar aman dikkat edin..

ben 2. postaya antibiyotik kullanıyorum

abatu kuşum aş artık şu sabahları poaça olayınııı
ben bu aralar yiyom ama onlar ev poaçası san bana bakma hee

bu arada az önce nafla konuştukk

bu kadar olur yani foruma girdim tam nası oldu acaba diyodum msjını gördüm ve telefonum çaldı

çok hızlısın kuşumm sesin de çok daha iyi geliyodu

aşamıyorum bi aşabilsem :2:
akşam bim'e uğrıyımda
diyet kepek sandviiç ekmee alam
akşamdan peynir domtes yapam bare ..
yoksa çözülmicek :2:

ayın 13ünde kpss taban puan kılavuzu açıklancakmış.bende onu bekliyorum
iyi oldu cnm söylediğin
bu arada osymnin sitesine girmeyi denedim sabah bakımda yazıyordu
inş sen de atanırsın cnm

türk kahvesi yaptımm mmm
bu arada 2011 ajandası aldım içine her gün yediklerimi de yazıcam
galiba burdan da toplu paylaşırım menülerimi

bu arada son 4 gün dikkat ettim yediklerime ama misafirlikte olduğumdan galiba hastayken verdiğim 300-400 gr'ı geri aldım

Ben yapmıştım ya kuzu sonra aynen geri aldım ertesi gün :44: geçici su kaybı oluyo sanırım sen ne diyosun bu duruma :44:

ben geldim yarım kase çorbayı zor içtim
Balım biraz daha zorlasaydın ya kendini :94:
sabah 1 tane sade poaca
öğlen corba
patatesli köfte
marul salatası

daha hiç su içmedim :2:
Hiç su içmedin mi ben 1,5 lt bitirdim aynen devam :81:

Evine hoşgeldin olişşş mutlu dönmene çok sevindim :81: ot ot dedik canım çekti eve gideyimde buzluktan çıkartayım

Ben elimden geldiğince dikkat ediyorum canım sağol inşallah antibiyotikler işe yarar oliş :97:
neden ki canım :26:
bende hem sinirliyim hem moralim bozuk hemde sabah eklime çay döktüm hemen suyun altına tuttum ama hafiften sızı var
Geçmiş olsun canım benim hemen buz tutsaydın yada yanık kremi filan varsa sürseydin :2:
bu arada az önce nafla konuştukk

bu kadar olur yani foruma girdim tam nası oldu acaba diyodum msjını gördüm ve telefonum çaldı

çok hızlısın kuşumm sesin de çok daha iyi geliyodu

Bende sen girmeyince dönememiştim zaten diye merak etmiştim kuzu evet evet daha iyiyim

geberiyom kızlar :2:
eve gitsem keşke
sıcak su torbasını koyar uyurdum
erkek ağırlıklı çalışmak zormuş
kimseye bişi diyemyion

mervecim avonun eyelinerını denedim gözükmesi için de çok kalın sürdüm
oldukça hoş oldu cnm sen de dene derim

kızlar bilgisayarı açık bırakabilirim ama ev işleriyle ilgilenicem

naftan öğrendiğim gibi şu ege otlarımı dondurucam hiç bulunmuyo bunlardan istanbulda diye bi çuval ot getirdim dee

ısırgan otuyla peynirli börek yapıcam sonra

bazılarıyla etli yemek bazılarıyla meze gibi ot salatası yapıcam bazılarını da yoğurtlu yapıcamm

nafcım isimlerini birbirine karıştırdım galiba yoksa sorardım hangisi nası yapınca güzel oluyo diyee :26:

görüşmek üzere kızlar

sıcak su torbası azdırmaz mı iltahabı abatu

erkekler hasta olunca kuş yavrusuna dönüşüveriyolar iyileş(tiril)ince aslan kesiliyolar boşver sen onları

hadi kaçtım ben geçmiş olsun cnm

sonrasında fazla kaçırırsan alıyosun evet şekerim

sen acaba fazla mı kaçırdında aldın.lapa sonrası dikkat etmeye dewam edenler hiç almıyo valla

geberiyom kızlar :2:
eve gitsem keşke
sıcak su torbasını koyar uyurdum
erkek ağırlıklı çalışmak zormuş
kimseye bişi diyemyion

Sıcak su torbası damarları büzüyo diye duymuştum ben :97: izin isteyebiliyosan erken çık kuzu :44:

Oliişş fotolarını çekersen isimlerini bildiklerimi söylerim sana :97:

sonrasında fazla kaçırırsan alıyosun evet şekerim

sen acaba fazla mı kaçırdında aldın.lapa sonrası dikkat etmeye dewam edenler hiç almıyo valla
Canım hemen ertesi gün tartılınca almış gördüm kendimi ama fazla kaçırmamıştım öyle hatırlıyom sadece çok su içmiştim :97: tekrar denemek lazım aslında :97:

olala hoş geldin cnm
merve geçmiş olsun benim elimin üstüne lekeler oldu kırmızı kırmızı çok kötü duruyor umarım sende olamz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…