- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #36.281
ben geldim yarım kase çorbayı zor içtim
ayvalık tarafları cnmmemleketin nire oliş :26:
buz koy cnm bi de varsa bepanten yoksa az biraz nemlendirici sür geçmiş olsunneden ki canım :26:
bende hem sinirliyim hem moralim bozuk hemde sabah eklime çay döktüm hemen suyun altına tuttum ama hafiften sızı var
abatu, özge ve naf geçmiş olsun kızlar aman dikkat edin..
ben 2. postaya antibiyotik kullanıyorum
abatu kuşum aş artık şu sabahları poaça olayınııı
ben bu aralar yiyom ama onlar ev poaçası san bana bakma hee
ayvalık tarafları cnm
buz koy cnm bi de varsa bepanten yoksa az biraz nemlendirici sür geçmiş olsun
iyi oldu cnm söylediğinayın 13ünde kpss taban puan kılavuzu açıklancakmış.bende onu bekliyorum
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...uk-pirinc-lapasi-diyeti-deneyimlerimiz-2.html
kızlar şu linki inceleyin.lapayla ilgili.pirinç ama bu.pirinç yerine bulgur düşünün.gerisi aynı.perşembe yapalım derim ben.ne dersiniz
Balım biraz daha zorlasaydın ya kendini :94:ben geldim yarım kase çorbayı zor içtim
Hiç su içmedin misabah 1 tane sade poaca
öğlen corba
patatesli köfte
marul salatası
daha hiç su içmedim :2:
tünaydın kızlar
nasılsınız bakalım geçmişi okudum :82:
eve döndüm hava güzel gözüküyor şöyle hafif hafif bi yürüyüş yapasım var
memleketten bi dolu ot aldım onları halledip buzluğa atıcam
dün tüm öğünlerde uykusuzluk :82, yol yorgunluğu + açgözlülüktenlahana sarması, poaça, börek falan yedim ki hiç tarzım değildirr
bugünkü menülerimde mercimek yemeği, pilav, yoğurt, ve karışık ege otları olacak limonlu zeytinyağlı domatesli sos ile.. çok sağlıklı olacak yani..
memur atamalarını bekliyorum.. iş ararken boşta durmiim.. inş evime yakın bi yer çıkar dua edin bana..
memlekette herkes kilo vermişsin çok hoş olmuşsunndedi.. çok motive oldum..sanırım son alışverişlerim de işe yaradı
beni özlediniz mi ben sizi özledim anacımm :89:
abatu, özge ve naf geçmiş olsun kızlar aman dikkat edin..
ben 2. postaya antibiyotik kullanıyorum
abatu kuşum aş artık şu sabahları poaça olayınııı
ben bu aralar yiyom ama onlar ev poaçası san bana bakma hee
Geçmiş olsun canım benim hemen buz tutsaydın yada yanık kremi filan varsa sürseydin :2:neden ki canım :26:
bende hem sinirliyim hem moralim bozuk hemde sabah eklime çay döktüm hemen suyun altına tuttum ama hafiften sızı var
bu arada az önce nafla konuştukk
bu kadar olur yani foruma girdim tam nası oldu acaba diyodum msjını gördüm ve telefonum çaldı
çok hızlısın kuşummsesin de çok daha iyi geliyodu
sıcak su torbası azdırmaz mı iltahabı abatu
erkekler hasta olunca kuş yavrusuna dönüşüveriyolar iyileş(tiril)ince aslan kesiliyolar boşver sen onları
hadi kaçtım ben geçmiş olsun cnm
geberiyom kızlar :2:
eve gitsem keşke
sıcak su torbasını koyar uyurdum
erkek ağırlıklı çalışmak zormuş
kimseye bişi diyemyion
mervecim avonun eyelinerını denedim gözükmesi için de çok kalın sürdüm
oldukça hoş oldu cnm sen de dene derim
kızlar bilgisayarı açık bırakabilirim ama ev işleriyle ilgilenicem
naftan öğrendiğim gibi şu ege otlarımı dondurucamhiç bulunmuyo bunlardan istanbulda diye bi çuval ot getirdim dee
ısırgan otuyla peynirli börek yapıcam sonra
bazılarıyla etli yemek bazılarıyla meze gibi ot salatası yapıcam bazılarını da yoğurtlu yapıcamm
nafcım isimlerini birbirine karıştırdım galiba yoksa sorardım hangisi nası yapınca güzel oluyo diyee :26:
görüşmek üzere kızlar
Canım hemen ertesi gün tartılınca almış gördüm kendimi ama fazla kaçırmamıştım öyle hatırlıyom sadece çok su içmiştim :97: tekrar denemek lazım aslında :97:sonrasında fazla kaçırırsan alıyosun evet şekerim
sen acaba fazla mı kaçırdında aldın.lapa sonrası dikkat etmeye dewam edenler hiç almıyo valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?