- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #36.301
olala hoş geldin cnm
merve geçmiş olsun benim elimin üstüne lekeler oldu kırmızı kırmızı çok kötü duruyor umarım sende olamz
benim patrona regliyim eve gidicem diyemem ki
temam sıcak su torbası koymam laptopumu koyarım kasıklarıma
ya da angusumun ellerini
çok fena sızlıyo ya günümün içine zıçtı
nafım denemeyin öyle şeyleri ..
tek tip beslenme hoş değil
Bir günden bişey olurmu ki kuzu :44:
zarar vereceğini sanmam 1 günün ama bu tarz diyetlerde kastan gider .. ya da vücudun suyu gider bunların gitmesinin bi esprisi yok ki ..
işte bi sonraki gün tartılsaydın almamış oldugunu görcektin aslında canım.fazla kaçırmadıysan o tartıda görüğünde sudur yaniSıcak su torbası damarları büzüyo diye duymuştum ben :97: izin isteyebiliyosan erken çık kuzu :44:
Oliişş fotolarını çekersen isimlerini bildiklerimi söylerim sana :97:
Canım hemen ertesi gün tartılınca almış gördüm kendimi ama fazla kaçırmamıştım öyle hatırlıyom sadece çok su içmiştim :97: tekrar denemek lazım aslında :97:
şimdilik dokununca hafiften acıyo.inşallah leke olmazolala hoş geldin cnm
merve geçmiş olsun benim elimin üstüne lekeler oldu kırmızı kırmızı çok kötü duruyor umarım sende olamz
nafım denemeyin öyle şeyleri ..
tek tip beslenme hoş değil
zarar vereceğini sanmam 1 günün ama bu tarz diyetlerde kastan gider .. ya da vücudun suyu gider bunların gitmesinin bi esprisi yok ki ..
Sen diyet listelerini buldun mu ? :44:
bu aksam bakıcam inşallah kısmetse yani nasip
bakmam ilazım
normal diyeti değilde
haftaya şok diyetlerimi uygulucam 3 günde aşa yukar 750-1 kg arası oli tabi yürüyşle desteklersen
selam herkese bugün anca uğrayabildim çok kötü öksürüyorum. sanırım bende şifayı buldum. sabah yarım simit ve peynir. öğlende haşlanmış karnıbaharla bir tabak karışık salata yedim. ekmek yemedim çünkü öğleden sonra karnım acıkınca yarım simit atıştırıyorum eşitleniyor. akşam için ne yerim bilemiyorum.
hani şok diyetlere karşıydın sen
sağol canım sende rahatsızsın sanırım dimiii??? noluyo böyle herkese yaa. kızım atlattı ben yakalandım. sanada geçmiş olsun canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?