Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

benim patrona regliyim eve gidicem diyemem ki
temam sıcak su torbası koymam laptopumu koyarım kasıklarıma
ya da angusumun ellerini
çok fena sızlıyo ya günümün içine zıçtı

olala hoş geldin cnm
merve geçmiş olsun benim elimin üstüne lekeler oldu kırmızı kırmızı çok kötü duruyor umarım sende olamz

Ne lekesi yaa neden ? ay ben geçmişi okumadım neler kaçırdım aceba :97:

benim patrona regliyim eve gidicem diyemem ki
temam sıcak su torbası koymam laptopumu koyarım kasıklarıma
ya da angusumun ellerini
çok fena sızlıyo ya günümün içine zıçtı

Aha topik + 30 oldu

işte bi sonraki gün tartılsaydın almamış oldugunu görcektin aslında canım.fazla kaçırmadıysan o tartıda görüğünde sudur yani
olala hoş geldin cnm
merve geçmiş olsun benim elimin üstüne lekeler oldu kırmızı kırmızı çok kötü duruyor umarım sende olamz
şimdilik dokununca hafiften acıyo.inşallah leke olmaz
nafım denemeyin öyle şeyleri ..
tek tip beslenme hoş değil

zarar vereceğini sanmam 1 günün ama bu tarz diyetlerde kastan gider .. ya da vücudun suyu gider bunların gitmesinin bi esprisi yok ki ..

hayatım tek tip evet ama bi sonuçta bi ay böle beslenmiyoruz.haftada sadece birgün.normalde bu ayda 2 gün yapılan bi detoks.adet dönemlerinde vücudun su tutmasını engelliyo.ve sonrasında dikkat edersen verdiğin kilo kalıcı oluyo.vücutun direnç gösterdiği zamanlarda çok işe yarıyo.ben ayda 4 gün yapıyodum evdeyken.verdiğim hiçbi kiloyu geri almadım çok şükür.dene derim sende..

selam herkese bugün anca uğrayabildim çok kötü öksürüyorum. sanırım bende şifayı buldum. sabah yarım simit ve peynir. öğlende haşlanmış karnıbaharla bir tabak karışık salata yedim. ekmek yemedim çünkü öğleden sonra karnım acıkınca yarım simit atıştırıyorum eşitleniyor. akşam için ne yerim bilemiyorum.

selam neşe sana da geçmiş olsun

sağol canım sende rahatsızsın sanırım dimiii??? noluyo böyle herkese yaa. kızım atlattı ben yakalandım. sanada geçmiş olsun canım.

hani şok diyetlere karşıydın sen

tek tip beslenmeye karşıyım
ben şok diyetimde 6 öğün çeşitli gıdalar alıyorum
kahvaltım ara yemeklerim aksam veöğlen yemeğim .
dediklerimi karıştırmayalım..
daha öncede yazdım diyetsiyenim yaptırıyodu 3 günlük 4.güne uzatmıyordum ve aradan 1 ay geçmedikce tekrarlatmıyordu
anlatabildim mi fıstık ..
benim diyet listelerim benim vücud yapım ve değerlerime göre ayarlandı ..
o yüzden bi sakınca yok yani ..
nette gördüğüm herhangi bir şeyi uygulamıyorum ..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…