Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

selam kızlar ben geldiimm
valla kaç gündür çok işlerim vardı,dahada var.bi bakayım dedim.
bu ara yürüyüşede çıkamıyorum,çünkü çilek bahçemizi buduyoruz yeterince kalori yaktığımı düşünüyorum..
yediklerimede dikkat etmeye çalışıyorum çok çok yorulmama rağmen
kahvaltımı yazayım
3 dilim kepek ekmek
peynir zeyin ve pekmez tahin
sizde nevar neyookk..?:82::82:

Koptummm hatta bahara olan biteni anlatmak zorunda kaldım kız tuhaf tuhaf baktı bana kahkahayı basınca

Döfdüm kendimi sonra da elimi tuttum sonrada gül verdim kendime

çilek bahçesi miiii
aaa hiç görmedim ama eminim çok güzeldir

Bende ondan mı doyduğumu hissetmiyom acaba şuan akşam kandil simidi yapmıştım bitane yiyim bari
Eheheh olabilüüüüü vallaaa kızım acı iştah acıooo çemen de de acı varsa zaten eyvah eyvah olur

aygüncüm h.g cnm

ya çok cnaım sıkıldı bu zaman problemine
Bilgi işlemle konuşsan belki hallederler cnm ya

Hoşgeldin aygüncüm çilek bahçesi mi Burnuma kokusu geldi hamile olsam şimdi telefona yapışmıştım he dikkat et kendine hasta olmayasın hava soğuk

günaydın herkesleree. dün çok hastaydım ilk iş doktora gidip ordanda eve dinlenmeye (daha doğrusu kayınvalideme) geçtim. sağolsun iyi baktı ama bir günde ne kadar toparlanılırsa o kadar toparlanabildim. o yüzden dün hiç uğrayamadım. hatırladığım kadarıyla menümü yazayım:
sabah: yarım simit ve peynir.
öğlen: yumurtalı pırasa, bir dilim kepek ekmeği ve turp yedim.
akşam:bir kaşık taze fasulye, bir tabak salata ve yarım dilim ekmek yiyebildim.
ballı zencefil ve karışık bitki çayı içtim bol bol.
bu sabahta yine fix kahvaltım yarım simit ve peyniiir..

Günaydın neşe geçmiş olsun

mervecim h.g afiyet olsun cnm

bahar kimmm

Benim şirketteki kankam

Koptummm hatta bahara olan biteni anlatmak zorunda kaldım kız tuhaf tuhaf baktı bana kahkahayı basınca

Döfdüm kendimi sonra da elimi tuttum sonrada gül verdim kendime

ay Allahım ya ne güldük
kız naaff bahara sölesene o da gelsin buraya.zayıflamaya olmasada sohbete
evet ya hep adını duyuyoruz kaydı vardır belki kkya
Günaydın yafrummmmm afiyet olsun şimdiden

Baharda buraya gelirse işleri kim yapcak kız kesin kovuluruz o zaman

ay Allahım ya ne güldük

evet ya hep adını duyuyoruz kaydı vardır belki kkya

Yok yok onun face adresi bilem yok öyle internet ortamlarını pek sevmiyo

günaydınnnn :82:

sabah kahvaltım
1kase k-fleks
2 bardak şekersiz çay :89:
-

Günaydın kara böcüğüm afiyet olsun

heee gelsin anacım çıkıp çıkıp gelsin herkesler gelsin o gelsin bu gelsin şu gelsin ama çıtırsa hiç gelmesin

67 kilo benden bi 10 cm kadar kısa , esmer , ela gözlü güzel bi hatun ben beğeniyom yani

sağol canım.
yaa bilgisayarda çilek resimlerimiz var albüme değilde buraya nasıl koyabilirim.?kes diyorum,ama yapıştır diyinnce olmuyo..

sağol canım.
yaa bilgisayarda çilek resimlerimiz var albüme değilde buraya nasıl koyabilirim.?kes diyorum,ama yapıştır diyinnce olmuyo..

Öyle olmaz kız önce internete yükle sonra ordaki linki kopyalıcaksın :97: google amcaya yaz hızlı resim diye ordan yükleyebilirsin

teşekkür ederim özge ve naf.. inşallah atlatırım bir an önce. işler çok ben şimdilik kaçayım öğleden sonra uğrarım yine. size iyi sohpetler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…