- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #37.621
eskisi gibi çok değil aslında eşimin paketinden her gün 3-4 tane alıyorum ama biliyorum bu sonra 5-6 sonrada 1 paketi bulucak
Hastanede yaktım ilk . Yok ama içmiycem Bu gün ama 1 tane içtim yarın almıycam ondanda o da kızıyor sizle yazışırken aldım biraz önce aferin aferin dedi gitti içeri
offf canım çektiiiiiiiiii olişimm elelrine saglık kızz eşininininnnkızlar helva çok lezizditam tahmin ettiğim gibi benimkiyemekten anlıyo ama elini sürmüyo işine gelmediği içinn
Eki Görüntüle 128885
tüm apartmana yetecek kadar helvamız var
ona da şükür napıyo ki dağıtıyo o kadar??
Bilmiyorum bende nasıl yapıyor nasıl beceriyor tek bildiğim üstüne yok dağıtmada :26:
evet chanelin yerini tutmaz ama dene derim cnm aradığın nefti yeşile piyasadaki en yakın ton pastel 25
kolay gelsin cnm
gel kuşumofff canım çektiiiiiiiiii olişimm elelrine saglık kızz eşininininnn
metrocity watsonsda buldum.. 43ü de dene o da çok güzel..vermem zaten hayatta ojeye o kadar para.rengi yakın olsun yeter zaten Not ettim tatlım alırım sağol
Bencede :)kızlar helva çok lezizditam tahmin ettiğim gibi benimkiyemekten anlıyo ama elini sürmüyo işine gelmediği içinn
Eki Görüntüle 128885
tüm apartmana yetecek kadar helvamız var
içme tinkerbell yaşlandırıyo sigara cildi.. kokusu cabası.. dişleri sapsarı yapıyooogörünmeyen zararlarını saymıyom.. fiyatı da el yakıyoo
ben biraz önce söndirüdmmm ama içmesek daha iy kuşmmm
sen başarırsın tatlımmBencede :)
çok nefis görünüyor afiyet olsun şekilde vermiş
doğru söze nedir Yarından itibaren yok inş.
metrocity watsonsda buldum.. 43ü de dene o da çok güzel..
oraya pastelin yeni serileri hızlı gelebiliyo cnm aklında olsundün uğradım eşimle ama çok dolaşamadım kapıda bekliyordu beni Bone aldım saçıma çok şekerdi, birde makyaj pamuğum bitmişti onu
sen başarırsın tatlımm
evt şekil vermez mi hiççsever süsü püsü
beni onun zoru bakımlı bi hatun yaptı zati
bilakis alıştım kokoşun teki oldum çıktımm çok değiştim vallaBoşver bahaneyle bakıyorsun kendine işte
ay çenem düştü maşallah çok şenlikli bu akşam topiğimizz:92::92::92:
bu arada menüme 5 dopdolu kaşık irmik helvası ve de bi neskafe daha eklendi
evet cnm yaa. günde 3 fincan.. ama bazen daha az içmeye çalışıyorum.. helvanın şekeri kahve çağrıştırmıştı ama içmicem galibaaKahveye devam oliş anlaşılan.bende çok seviyorum ama gece içmiyorum artık uyuyamıyorum içince
bilakis alıştım kokoşun teki oldum çıktımm çok değiştim vallaiyi oldu ama
sen de çok zevklisin cnmİyidir cnm Bende zaman zaman işte .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?