- 21 Nisan 2009
- 10.705
- 0
- 206
- 41
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #38.161
Bekleriz canım ara sıra gel sohbete
Ceyar yokken burası bana kaldığı için daha çok geriliyorum ben olişim ya :2:
Noliiiyiii
Çok şükür yarabbimmm
Bende poğaça yapınca çok yumuşak olmuyo :97: mayalı hamurlar güzel oluyo oliş :97:
Bende iki gündür seni arasam mı aramasam mı diye düşünüyodum canım :97: Başınız sağolsun canımhastamıydı ?
sağol cnm Evt cnm kanser teşhisi konmuştu 5-6 ay önce son evreymiş
Tipik anne ölçüsüilk evlendiğim dönemlerde annemden tarif alırdım telefonla arayıp :97: mesela yarım avuç pirinç at ona derdi senin avucuna göre mi bana göremi dediğimde yerdim paparayı
Hedef 52' iydi senin dimi canım bu cuma gel mezun edelim o zaman seni
Evet nafcım 52ye indirmiştim ama yeterliymiş 52.5 şu an ki kilom. Canım giremedim ne zamndır hafta içi bazı günler annemlere gidiyorum yardıma bazen bir iki saat bazen tam gün kalıyorum yanlrında ilaçlarıydı doktor kontrolleriydi , kendi evimdi derken zaman ayarımyorum bu günlerde kendime. Düzenim yeterince bozuldu .Geçen dediğim gibi listeyi meşgul etmeyeyeim nafcım silebilirsn beni,.Bildirimlere gelememek beni üzüyor öyle yada böyle emek veriyorsun çünkü düzenim oturdumu da korumaya çalışırım inş. sizlerle Benim tarif vardı ama eşin yapmıştır bile olişim :97:
2 hafta yenir bu helva
Almazsın inşallah canım
İvitt :81:
Dün yine izledim yine saydırdım aliğğğğyee+ sarı kepçüğe bu dizi beni salon kadını çizgimden çıkartıyor :97: eşim bile ağzına biber sürücem diyo bana :83:
Margarin yerine tereyağı da olur ben öyle yapıyorum kokulu kokulu oluyo2 bardak şeker çok gelebilir az şekerli seviliyosa 1 orta ise 1.5 ideal benim kocişim çok tatlı seviyo
Benimkide tatlı sever ben ise az şekerli
Hadi yasıkıldın ondan mı canım :44:
Al benden de o kadar :82: arkasını toplamamak için pek mutfağa girmesini istemiyorum :97:
Güzel değilse bile hevesini kırma ki bidaha yapsın canım
Ohhhh afiyet olsunseninki şekil bile yapmış vallahi :81:
Günaydın bebişim
Günaydın cnmbenimkide diyo bazen ben kızmıyorum bende ona kuzum diyom nasılsa diye
][/QUOTE
Tinkerbellll gelmişşş ama gitmiş bilem
Hoşgeldin cnm naberben hiçbirinize yetişemedim :2: kimse gelmez diye çıkmıştım bende :97:
Kızlar bende çıkıyorum yavaştan toparlanayım hepinize iyi pazarlar :80: pazartesi görüşürüz :80:
Hadi NaF kaçar
slm canm h.geldin kimse yok sanırım
meraba cnmnasıl gidiyor rejim
süper cnm h,ç kaçamak yapmıorum ya senn
kaçamak yok ne güüzell bravo :80: Ben artık vermiycem cnm yeterli fazlası korkutur beni fazla zayıflık da iyi değil korumaya çalışıcam artık. En zoru benim için denedim yapamıyorum yaniiibenim ikinci bu
slm tinkerbell nasılsın?sigara işini neyaptın içiyomusun daha?
ben bırakalı 4 au oldu genede canım içmek isriyo nasıl iştie anlamadım..
beynime hep hayır diyorum ama canım bazen çok istiyo hep böylemi olacak acaba?
süpersin darısı başıma cnm yaa
darısı başına cnm seninde yolun öyle çok uzun değil diye kalmış aklımda
ben çıkıyorum kızlar yemek yapmam lazım akşam yine girebilirim belki daha müsait oluyorum genelde görüşürüz
slm cnm Yaa aygün ben geçen yazdım cnm buraya sende yokmuydun uzun zamandır yoksa...eşimin ameliyata girdiği dakka ablamdan bir tane alıp yaktım sonrası o hafta içtim paket bile aldım kendime . Günde 5-6 yı buluyor evvelsi gün tekrar bıraktım cnm .bAŞA dönmüş gibiyim
Bende öyleydim karşımda keyifli kahvesiyle içen birini görünce özellikle istiyordum ama içmiyordum ... Ama bu sefer üstüste sıkıntılar gelince icraata geçirdim.
tekrar bırakmakınca dahamı zor oluyo.yaa hep böyle canımızmı çekecek?kaç ay olmuştuki sen bırakalı? bu arada söylemşmiydim unttum çok geçmiş olsun eşine.Allah beterinden korusun ne ameliyatı oldu eşin?benim eşimde böbrek nakli oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?