Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

Kızlar bende çıkıyorum yavaştan toparlanayım hepinize iyi pazarlar :80: pazartesi görüşürüz :80:

Hadi NaF kaçar

Son düzenleme:
ben bırakalı 4 au oldu genede canım içmek isriyo nasıl iştie anlamadım..
beynime hep hayır diyorum ama canım bazen çok istiyo hep böylemi olacak acaba?

kaçamak yok ne güüzell bravo :80: Ben artık vermiycem cnm yeterli fazlası korkutur beni fazla zayıflık da iyi değil korumaya çalışıcam artık. En zoru benim için denedim yapamıyorum yaniii benim ikinci bu

süpersin darısı başıma cnm yaa

slm tinkerbell nasılsın?sigara işini neyaptın içiyomusun daha?

ben bırakalı 4 au oldu genede canım içmek isriyo nasıl iştie anlamadım..
beynime hep hayır diyorum ama canım bazen çok istiyo hep böylemi olacak acaba?

slm cnm Yaa aygün ben geçen yazdım cnm buraya sende yokmuydun uzun zamandır yoksa... eşimin ameliyata girdiği dakka ablamdan bir tane alıp yaktım sonrası o hafta içtim paket bile aldım kendime . Günde 5-6 yı buluyor evvelsi gün tekrar bıraktım cnm .bAŞA dönmüş gibiyim
Bende öyleydim karşımda keyifli kahvesiyle içen birini görünce özellikle istiyordum ama içmiyordum ... Ama bu sefer üstüste sıkıntılar gelince icraata geçirdim.

tekrar bırakmakınca dahamı zor oluyo.yaa hep böyle canımızmı çekecek?kaç ay olmuştuki sen bırakalı? bu arada söylemşmiydim unttum çok geçmiş olsun eşine.Allah beterinden korusun ne ameliyatı oldu eşin?benim eşimde böbrek nakli oldu..

Çok geçmiş olsun cnm aygün eşin böbrek nakli yeni mi oldu Çok ara verdiğim için okuyamadım cnm geçmişi kusura bakma sende Benimki apandisit ameliyatı oldu cnm.
Sigara şimdiki bırakış daha rahat gibi yinede... 2 gündür içmedim biraz bu saatlerde cnm istiyor şimdi mesela Biraz içtiğin adette önemli galiba o zaman çok zorlanmıştım ilk 2 gün. Bir paketi buluyordu nerdeydse çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…