Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

evet ümraniyeye
ailecek gitmek için iyi bi yer ikea
testilde baya zayıflamış ikea bu gelişimde farkettim bayadır gitmiyordum eskiden çok çeşit vardı ve daha kaliteliydi..

beyazın yeri ayrı cnm.. valla ben her mekana yakıştırıyorum beyazın her türlü mutfağıma beyaz kilim serdim temizlik sonrası mesela sanki aydınlık ferahlık temizlik geldi bi anda..

bende ev dekarasyonunda beyazı çok severim demek aynı anda dolaşıyormuşuz oralarda bayrampaşadakide aynı büyüklükdemi acaba hiç gitmedim hoş nasılda gidilir bilmiyorum

ben ne zamndır gitmiyordum yeni farklı şeyler gelmiştir dedim ama aynıydı yine ..
Yılbaşından önce çok güzelmiş süsler falan değişik kaçırdım bu sene. Seneye kısmetse :98:

yumuşacık deyince pastane poaçası gibi düşündüm :26: ben öyle arıyorum ya Ev poaçası deyince maya değilde kabartma tozuyla var cnm istersen yazayım ama sert oluyor biraz
bilmem ki dışarda satılan poaçalarla hiç iyi değil aram :26:
mayayla daha yumoş olur diye düşündüm??

melis girdi ve çıktı galiba :26:
bi yerinde duramıyo ki belli olmaz gelir yine belkii

bilmem ki dışarda satılan poaçalarla hiç iyi değil aram :26:
mayayla daha yumoş olur diye düşündüm??

bi yerinde duramıyo ki belli olmaz gelir yine belkii

ben bir iki kere denedim dediğim gibi mayalıydı bir püf noktası var kesin her seferinde sert oldu ben mayalı hamurlara pek yanaşmıyorum artıkın

bende ev dekarasyonunda beyazı çok severim demek aynı anda dolaşıyormuşuz oralarda bayrampaşadakide aynı büyüklükdemi acaba hiç gitmedim hoş nasılda gidilir bilmiyorum
sanırım öyle ben 10:30-15 arası oralardaydımm

bayrampaşadaki de aynı cnm.. ben oraya da gittim ama çok uzak orası..

ümraniyeye çok çabuk gidiyorum.. metrocitynin karşısından leventten 122cye biniyorum 15 dkya ikeadayım

ben ne zamndır gitmiyordum yeni farklı şeyler gelmiştir dedim ama aynıydı yine ..
Yılbaşından önce çok güzelmiş süsler falan değişik kaçırdım bu sene. Seneye kısmetse :98:
bana değişiklik var gibi geldi ama ben en son gideli epey olmuştu 6 ay felan işte tekstil çeşitleri çok azalmış gibi geldi ve kalitesizleşmiş

yılbaşı süsleri geçen sene değişikti cnm galiba biraz iskandinav tarzıydı siyah süsler falan vardı bu sene görmedim ama

bu bir hatırlatma mesajıdır.

afiyet olsun

hoşgeldin canım

melisim ya sen çok az yiyorsun
afiyet olsun

hem gülüorum hemde moralim bozuuk dün akşam bnm ki ile tartıştık biraz benim çalışmamı hiç istemio yaaaa ben napcam

hamur işleri kraliçesi geldi aşağıda kesin vardır meliste

pizza hamuru yaptım ben fena olmadıı

pastane poaçası mı :26: ben tam evvv poaçası istiyom ama

hadi yaa

hamurişleri kraliçesi meliscimm nbr kuşumm

melis kuşum geçmişi sonra okursun geç oldu iki laflıyalım azcık

ben bir iki kere denedim dediğim gibi mayalıydı bir püf noktası var kesin her seferinde sert oldu ben mayalı hamurlara pek yanaşmıyorum artıkın
geeldim kuşumm olişim iygeclerrr kilo verenleri tebrik ederim kendimide tabbü:))

----oliş dün ıkeyadamıydın bizde şimle migrosa giitk ankamel diye geçiyor ankarada

sinmya gitik eyvah eyvahı izleidkkçok ğüldükksonra o pizzaa yedii ay cnaım çekti ben salata azcuk ksıısr brokloi paates salatas 1 yemek kaşıgıakşam geldk buğün evdeydim aslında keşke yakın olsak burdaki tüm samimi arkdaşalr bulussaaa bi kahvaltıda yada öglen kahvesinde çok ğüzel olurduu

melis kuşum geçmişi sonra okursun geç oldu iki laflıyalım azcık

hamurişleri kraliçesi meliscimm nbr kuşumm

hamur işleri kraliçesi geldi aşağıda kesin vardır meliste
gelldim kızlarrr iyim olişim sen kuşummm buğün aklımdaydın nirde bu diye cebine mesaj atcaktımm

daha çok keçe süslermiş galiba.. İncecikti özellikle nevresimler. Mutfak aksesuarlarını beğeniyorum ben hem uygun fiyat hemde güzel

geeldim kuşumm olişim iygeclerrr kilo verenleri tebrik ederim kendimide tabbü:))
tebrik ederim kuzucum bu hafta verdin :81: devamm
sanırım püfü bol katı yağ

ben eskiden katı yağ karşıtıydım
şimdi bol bol itimat'ın yayık tereyağından koyucamm
evet olabilir bende sıvıyağla yaptığım için belkide
eyavah eyvah 2 güzelmiş evet İyi gidiyorsunuz sinemaya kuşum ne güzel . farkettim de şimdi ne zamandır sinemaya gitmedim bu aralar kandırıyım benimkini gidelim
gelldim kızlarrr iyim olişim sen kuşummm buğün aklımdaydın nirde bu diye cebine mesaj atcaktımm

olişimmmm tinkerbellim sevgi yumağı kankam melisim

slm juliacım iyi kalabalıklaştık gece

evt ya aynı şeyi ben de söyledimmm güzel olur gerçekten de.. kısmetse olur inş...

hepimiz gezmişiz anlaşılann

olişimmmm tinkerbellim sevgi yumağı kankam melisim
hoşgeldin culya nbr cnm

daha çok keçe süslermiş galiba.. İncecikti özellikle nevresimler. Mutfak aksesuarlarını beğeniyorum ben hem uygun fiyat hemde güzel
evt keçe de tam iskandinav işi
biz nevresim almıştık bi kaç sene önce çok güzeldi.. şimdiki ürünler çok daha kalitesiz geldi.. yastık kılıfları bile kalkmıştı kanepe için olanlar.. mutfak aksesuarlarını ezberledim galiba yine de hep alacak bişi buluyorum..

evt sinemayı ben de özledimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…