- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #38.201
evet ümraniyeyeÜmraniyedekine gittik biz sende mi? Karşıda ya benim ailem. Küçük daha birinin bulunması lazım başımda . annemler yukarda çok fazla dağılmayalım dedik Amaç annemi hava aldırmakdı bizde bahaneyle biraz gezdik turlarken topladık bişeyler
Yılbaşı süslerimi kaldırmak için aldım çok iyi oluyor onlar.Haa Birde banyoma beyaz paspas aldım kırmızı veya füme arıyordum ama yok du
evet ümraniyeye
ailecek gitmek için iyi bi yer ikea
testilde baya zayıflamış ikea bu gelişimde farkettim bayadır gitmiyordum eskiden çok çeşit vardı ve daha kaliteliydi..
beyazın yeri ayrı cnm.. valla ben her mekana yakıştırıyorum beyazın her türlümutfağıma beyaz kilim serdim temizlik sonrası mesela sanki aydınlık ferahlık temizlik geldi bi anda..
bilmem ki dışarda satılan poaçalarla hiç iyi değil aram :26:yumuşacık deyince pastane poaçası gibi düşündüm :26: ben öyle arıyorum yaEv poaçası deyince maya değilde kabartma tozuyla var cnm istersen yazayım ama sert oluyor biraz
bi yerinde duramıyo kimelis girdi ve çıktı galiba :26:
bilmem ki dışarda satılan poaçalarla hiç iyi değil aram :26:
mayayla daha yumoş olur diye düşündüm??
bi yerinde duramıyo kibelli olmaz gelir yine belkii
sanırım öylebende ev dekarasyonunda beyazı çok severim demek aynı anda dolaşıyormuşuz oralardabayrampaşadakide aynı büyüklükdemi acaba hiç gitmedim hoş nasılda gidilir bilmiyorum
bana değişiklik var gibi geldi ama ben en son gideli epey olmuştu 6 ay felan işte tekstil çeşitleri çok azalmış gibi geldi ve kalitesizleşmişben ne zamndır gitmiyordum yeni farklı şeyler gelmiştir dedim ama aynıydı yine ..
Yılbaşından önce çok güzelmiş süsler falan değişik kaçırdım bu sene. Seneye kısmetse :98:
bu bir hatırlatma mesajıdır.
afiyet olsun
hoşgeldin canım
melisim ya sen çok az yiyorsun
afiyet olsun
hem gülüorum hemde moralim bozuuk dün akşam bnm ki ile tartıştık biraz benim çalışmamı hiç istemio yaaaa ben napcam
Canım listeye katılmak istiyorsan bugün bildirime bekliyorum
Höbeğini yirim senin
Nihan ne gördün de dudağın uçukladı kız
Meliscim geçmiş olsun
Aaaa asetonun etkisini bilmiyodum öğrendiğim iyi oldu hemen arkadaşa söyledim onda uçuk çok çıkar da :97: sağol miniğim :87:
Sabah aç kaldın ya bence ondan miden bulanmıştır canım
Koptum yaaa annen duymasın
Sabah sabah hem gülüyorumhemde tırstım bende de çıkarmı diye :18:
Kadın korkmuştur içinden canavar çıktı diye
Rejim anısı istiyom
Canım mesajını aldım sabah sabah mutlu oldumne kadar düşüncelisin
Allah korusun kız :96:
Özgeeeeeeeee
Ne güzel telaşlar bunlar yaaa
Ben arayacaktım seni bugün zaten bebişimonu da aradan çıkartırız bide ösledim
Tamam cnm not ettim :82:
Çok mu ses çıkartıyo kız bi video çekermisin bana müsait olursanbizim alt katta çocuk var çıkmasınlar yumarı kocişim kızar sonra :86:
Günaydın bebikimTamam cnm not ettim :82:
Günaydınn yengeç' imTamam cnm not ettim :82:
Günaydın miniğimTamam cnm not ettim :82:
ben 200 gr versem annem yüzün çöktü fareye benzedin diyo bazen de kuş kadar kaldı suratın diyo
Anne işte evladını obezde olsa seviyo napıcaksın
Günaydın juliacımTamam cnm not ettim :82:
Ya ben ya iş demesi garip açıkçası :82: yarın öbürgün evlendin mi de çalıştırmaz o zaman bebiş :97:
Nihanım görüşürüz kolay gelsin :81:
Günaydın mervem yavruşkamTamam cnm not ettim :82:
---------BAŞLANGIÇ KİLO---ŞİMDİKİ KİLO---HEDEF KİLO
NaF-------------73-------------67.6-----------63------500 gr aldı
oyelken---------79.7-----------72,8-----------65------Kilosunu korumuş
melisdeniz------66 -------------61.3----------59------500 gr verdi
mehay----------68--------------62.3----------55------İZİNLİ(1 ay)
merve52-------110-------------82------------65------Kilosunu korumuş
_kvsr_----------66--------------60.5----------55------500 gr verdi
olala------------55.7------------53,2----------51.2----700 gr aldı
tinkerbell2------62.2------------53.9----------52------İZİNLİ(Eşinin rahatsızlığı nedeni ile)
aygün2008-----76--------------71-------------65-----Kilosunu korumuş
nihan86--------59.7------------56-------------52-----200 gr aldı
bukett----------72-------------69.6------------60-----Kilo bildirimine gelmedi 1.Hafta
minikdepresif---61-------------60-------------54------500 gr verdi
neşeli45--------85.9-----------78,6-----------68------Kilosunu korumuş
yengec123-----58-------------57-------------55------Kilosunu korumuş
julia------------62.7-----------59,9-----------55------800 gr verdi
Evet arkadaşlar 21.01.2011 CUMA günü saat 16:00 itibari ile kilo bildirimi yapan arkadaşlarımızın sonuçlarını değerlendirirsek eğer ;
Günün Birincisi : julia ( 800 gr ile )
Günün İkincileri : melisdeniz & _kvsr_ & minikdepresif( 500 gr ile )
Kilo alan arkadaşlar eminim haftaya en azından eski kilolarınıza geri dönmüş olacaksınız
Kilosunu koruyan arkadaşlar eminim haftaya kupalar sizlere gelecek
Beraber nice kupalaranice sevgi,saygı dolu paylaşımlara
NOT : Arkadaşlar 1 hafta mazeretsiz kilo bildirimi yapmayan arkadaşlar listeden çıkartılacaktır... Bilgilerinize sunarım.
hamur işleri kraliçesi geldi aşağıdakesin vardır meliste
pizza hamuru yaptım ben fena olmadıı
pastane poaçası mı :26: ben tam evvv poaçası istiyom ama
hadi yaa
hamurişleri kraliçesi meliscimm nbr kuşumm
melis girdi ve çıktı galiba :26:
melis kuşum geçmişi sonra okursun geç oldu iki laflıyalımazcık
geeldim kuşumm olişim iygeclerrr kilo verenleri tebrik ederim kendimide tabbü:))ben bir iki kere denedim dediğim gibi mayalıydı bir püf noktası var kesin her seferinde sert oldu ben mayalı hamurlara pek yanaşmıyorum artıkın
ben bir iki kere denedim dediğim gibi mayalıydı bir püf noktası var kesin her seferinde sert oldu ben mayalı hamurlara pek yanaşmıyorum artıkın
melis kuşum geçmişi sonra okursun geç oldu iki laflıyalımazcık
melis girdi ve çıktı galiba :26:
hamurişleri kraliçesi meliscimm nbr kuşumm
gelldim kızlarrr iyim olişim sen kuşummm buğün aklımdaydın nirde bu diye cebine mesaj atcaktımmhamur işleri kraliçesi geldi aşağıdakesin vardır meliste
sanırım öyleben 10:30-15 arası oralardaydımm
bayrampaşadaki de aynı cnm.. ben oraya da gittim ama çok uzak orası..
ümraniyeye çok çabuk gidiyorum.. metrocitynin karşısından leventten 122cye biniyorum 15 dkya ikeadayım
bana değişiklik var gibi geldi ama ben en son gideli epey olmuştu 6 ay felan işte tekstil çeşitleri çok azalmış gibi geldi ve kalitesizleşmiş
yılbaşı süsleri geçen sene değişikti cnm galiba biraz iskandinav tarzıydı siyah süsler falan vardı bu sene görmedim ama
naber tatlışımmmolişimmmmtinkerbellim sevgi yumağı kankam melisim
tebrik ederim kuzucum bu hafta verdin :81: devammgeeldim kuşumm olişim iygeclerrr kilo verenleri tebrik ederim kendimide tabbü:))
evet olabilir bende sıvıyağla yaptığım için belkidesanırım püfü bol katı yağ
ben eskiden katı yağ karşıtıydım
şimdi bol bol itimat'ın yayık tereyağından koyucamm
eyavah eyvah 2 güzelmiş evet İyi gidiyorsunuz sinemaya kuşum ne güzel . farkettim de şimdi ne zamandır sinemaya gitmedim bu aralar kandırıyım benimkini gidelim----oliş dün ıkeyadamıydın bizde şimle migrosa giitk ankamel diye geçiyor ankarada
sinmya gitik eyvah eyvahı izleidkkçok ğüldükk sonra o pizzaa yedii ay cnaım çekti ben salata azcuk ksıısr brokloi paates salatas 1 yemek kaşıgı akşam geldk buğün evdeydim aslında keşke yakın olsak burdaki tüm samimi arkdaşalr bulussaaa bi kahvaltıda yada öglen kahvesinde çok ğüzel olurduu
gelldim kızlarrr iyim olişim sen kuşummm buğün aklımdaydın nirde bu diye cebine mesaj atcaktımm
olişimmmmtinkerbellim sevgi yumağı kankam melisim
----oliş dün ıkeyadamıydın bizde şimle migrosa giitk ankamel diye geçiyor ankarada
sinmya gitik eyvah eyvahı izleidkkçok ğüldükk sonra o pizzaa yedii ay cnaım çekti ben salata azcuk ksıısr brokloi paates salatas 1 yemek kaşıgı akşam geldk buğün evdeydim aslında keşke yakın olsak burdaki tüm samimi arkdaşalr bulussaaa bi kahvaltıda yada öglen kahvesinde çok ğüzel olurduu
evt ya aynı şeyi ben de söyledimmmgüzel olur gerçekten de.. kısmetse olur inş...
hepimiz gezmişiz anlaşılann
kuşum pogaça yapacnaızz mayalımıı
hoşgeldin culya nbr cnmolişimmmmtinkerbellim sevgi yumağı kankam melisim
evt keçe de tam iskandinav işidaha çok keçe süslermiş galiba.. İncecikti özellikle nevresimler. Mutfak aksesuarlarını beğeniyorum ben hem uygun fiyat hemde güzel
evt sinemayı ben de özledimmtebrik ederim kuzucum bu hafta verdin :81: devamm
evet olabilir bende sıvıyağla yaptığım için belkide
eyavah eyvah 2 güzelmiş evet İyi gidiyorsunuz sinemaya kuşum ne güzel . farkettim de şimdi ne zamandır sinemaya gitmedim bu aralar kandırıyım benimkini gidelim
slm juliacım iyi kalabalıklaştık gece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?