Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

ilk iş wc ye gidiyom tartınıyom 5 dk içinde evden cıkıyom
şişkinlik daha inmemiş oluyo ..
aslında en güzeli pazar sabahları benim için
çizelgemde onu esas alcam
5 dakkada nası evden çıkıyosun minik
benim elimi yüzümü yıkamam giyinmem çıkmam en az yarım saati buluyo ya hatta 45 dk :26:

Karşılaşamadık ama yaa

Bende dünden fazla çıktım anlayabilmiş değilim durumu :97:

Bisikletimi de özledim ben ya iyi pazarlar olişim :81:

Aynen benimde öyle :95:
sağol cnm iyi pazarlar sana da
ya hanfendi çizgimden tam 3 kez çıktım bugün trafikte bisiklete binerkenn :84:

tinkerbell slm cnm
zor günleri atlattın sayılır yine düzene koyarsın sigara olayını cnm merak etme senn

sanırım yarın poaça yapıcam dayanamıcamm :18::18:

yalnız ekmek yapma makinasında hamurunu yoğurmayı düşünüyorum tembel, uzun tırnaklı ve eline göre lastik eldiven bulamayan bi hatun olarak bakalım nası olacakkk

bi de haftaya kastamonu pazarına gidicem, hem direk üreticiden taze bi sürü değişik şey bulunuyomuş o pazarda.. ot da alırım hem

tinkerbell belki ben de uğrarım cnm bu akşam

Sabah
K.ekmeğe beyaz peynili tost
şekersiz çay

Öğlen

1 tabak mercimek çorbası
salata
light pudink :78:

akşam
2 dilim k.ekmek
peynir
nescafe
iki tatlı kaşığı kadar fındık ezmesi :78:

olala nbr cnm .İyi gidiyor şimdilik önceki gibi zorlanmıycam gibi inş. tabiii Birz üstüste geldi bu dönem şansıma. Yinede şükür beterinden korusun allah.

Ben anca girebildim geçmiş olsunlarımız bitmemiş daha eşimin çocukluk arkadaşı geldi biraz oturdu. O gitti bende bir bakiim dedim ama sende giremişsin kimsede yok ...
Kastamonu pazarı demişsin şu kasımpaşa pazarı da dedikleri aynı mı acaba

Son düzenleme:
olala nbr cnm .İyi gidiyor şimdilik önceki gibi zorlanmıycam gibi inş. tabiii Birz üstüste geldi bu dönem şansıma. Yinede şükür beterinden korusun allah.
amin cnm

Ben anca girebildim geçmiş olsunlarımız bitmemiş daha eşimin çocukluk arkadaşı geldi biraz oturdu. O gitti bende bir bakiim dedim ama sende giremişsin
şimdi menümü yazmaya girmiştimm

nasısın cnm

menümm

sabah
türk kahvesii
6 zeytin
tk vişne reçeli
kkdan ufak peynir
haşlanmış yumurta
bi dilim k. ekmeği
yarım şekerli çay

ara
çeyrek muz

öğle
2 kepçe kırık tam buğdaylı yoğurt çorbası
2 kepçe patatesli taze fasulye
1 günkurusu kayısı
1 incir

ara
çeyrek muz
3 finger muz
sade neskafe

akşam
2 kepçe kırık tam buğdaylı yoğurt çorbası
1 kepçe patatesli taze fasulye
1.5 kepçe sade makarna
1 dilim ekmek
2 tablet (10 gr) acıbademli çiko

yatmadan önce
bi portakal

spor
40 dk tempolu bisiklet + 15 dk esneme

tam bisiklet havaları. Güzel bu sıra
dün sende ikeaya gitmişsin galiba bizde dün ordaydık annemle babamı götürdük öğlen yemeğimizi yiyip onları oturttuk cafesinde bizde ablam ve minik oğluşuyla biraz gezdik nasıl dolaşılırsa canavarla :)pek bişey alamadım sıkılmasınlar diye hızlı hızlı turladık bir kaç seramik saksı ,plastik kutulardan öte beriyi kaldırmak için

aa ne tesadüff biz de kahvaltı ettik, sonra dolaştık, sonra yemek yedik

siz tüm aile gitmişsiniz pek şeker
ablanın oğlunu çocuk alanına bıraksaydınız cnm rengarenk toplar felan benim bile canım yuvarlanmak istiyo

plastik kutulardan biz de aldık her evin ihtiyacı
mutfağa raf aldım ben.. minifırını koymak içinn

mayalı bir tarif vr elimde denedim bir kaç kere tam istediğim gibi değil ama bende hala yumuşak pastane poaçası gibi bulamadım yada ben beceremiyorum :) Bir poaca birde pizza hamuru
pizza hamuru yaptım ben fena olmadıı

pastane poaçası mı :26: ben tam evvv poaçası istiyom ama

hamur işleri kraliçesi geldi aşağıda kesin vardır meliste
hadi yaa

Ümraniyedekine gittik biz sende mi? Karşıda ya benim ailem. Küçük daha birinin bulunması lazım başımda . annemler yukarda çok fazla dağılmayalım dedik Amaç annemi hava aldırmakdı bizde bahaneyle biraz gezdik turlarken topladık bişeyler
Yılbaşı süslerimi kaldırmak için aldım çok iyi oluyor onlar.Haa Birde banyoma beyaz paspas aldım kırmızı veya füme arıyordum ama yok du

Son düzenleme:
pizza hamuru yaptım ben fena olmadıı

pastane poaçası mı :26: ben tam evvv poaçası istiyom ama

hadi yaa

yumuşacık deyince pastane poaçası gibi düşündüm :26: ben öyle arıyorum ya Ev poaçası deyince maya değilde kabartma tozuyla var cnm istersen yazayım ama sert oluyor biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…