- 11 Aralık 2010
- 36.141
- 160
- 423
- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #38.181
5 dakkada nası evden çıkıyosun minikilk iş wc ye gidiyom tartınıyom 5 dk içinde evden cıkıyom
şişkinlik daha inmemiş oluyo ..
aslında en güzeli pazar sabahları benim için
çizelgemde onu esas alcam
sağol cnm iyi pazarlar sana daKarşılaşamadık ama yaa
Bende dünden fazla çıktım anlayabilmiş değilim durumu :97:
Bisikletimi de özledim ben yaiyi pazarlar olişim :81:
Aynen benimde öyle :95:
tinkerbell slm cnmÇok geçmiş olsun cnm aygün eşin böbrek nakli yeni mi oldu Çok ara verdiğim için okuyamadım cnm geçmişi kusura bakma sende Benimki apandisit ameliyatı oldu cnm.
Sigara şimdiki bırakış daha rahat gibi yinede... 2 gündür içmedim biraz bu saatlerde cnm istiyor şimdi mesela Biraz içtiğin adette önemli galiba o zaman çok zorlanmıştım ilk 2 gün. Bir paketi buluyordu nerdeydse çünkü
5 dakkada nası evden çıkıyosun minik
benim elimi yüzümü yıkamam giyinmem çıkmam en az yarım saati buluyo ya hatta 45 dk :26:
sağol cnm iyi pazarlar sana da
ya hanfendi çizgimden tam 3 kez çıktım bugün trafikte bisiklete binerkenn:84:
tinkerbell slm cnm
zor günleri atlattın sayılır yine düzene koyarsın sigara olayını cnm merak etme senn
sanırım yarın poaça yapıcam dayanamıcamm :18::18:
yalnız ekmek yapma makinasında hamurunu yoğurmayı düşünüyorum tembel, uzun tırnaklı ve eline göre lastik eldiven bulamayan bi hatun olarakbakalım nası olacakkk
bi de haftaya kastamonu pazarına gidicem, hem direk üreticiden taze bi sürü değişik şey bulunuyomuş o pazarda.. ot da alırım hem
tinkerbell belki ben de uğrarım cnm bu akşam
amin cnmolala nbr cnm .İyi gidiyor şimdilik önceki gibi zorlanmıycam gibi inş. tabiii Birz üstüste geldi bu dönem şansıma. Yinede şükür beterinden korusun allah.
şimdi menümü yazmaya girmiştimmBen anca girebildim geçmiş olsunlarımız bitmemiş dahaeşimin çocukluk arkadaşı geldi biraz oturdu. O gitti bende bir bakiim dedim ama sende giremişsin
amin cnm
şimdi menümü yazmaya girmiştimm
nasısın cnm
evt süper olduuiyiyim cnm şansa bak senin yazına bakıyodum bende sen nasılsın
tinkerbell poaça tarifin var mı mayalııyumoş ve lezzetlii
aa ne tesadüfftam bisiklet havaları. Güzel bu sıra
dün sende ikeaya gitmişsin galiba bizde dün ordaydık annemle babamı götürdük öğlen yemeğimizi yiyip onları oturttuk cafesinde bizde ablam ve minik oğluşuyla biraz gezdik nasıl dolaşılırsa canavarla :)pek bişey alamadım sıkılmasınlar diye hızlı hızlı turladık bir kaç seramik saksı ,plastik kutulardan öte beriyi kaldırmak için
pizza hamuru yaptım ben fena olmadıımayalı bir tarif vr elimde denedim bir kaç kere tam istediğim gibi değil ama bende hala yumuşak pastane poaçası gibi bulamadım yada ben beceremiyorum :) Bir poaca birde pizza hamuru
hadi yaahamur işleri kraliçesi geldi aşağıdakesin vardır meliste
aa ne tesadüffbiz de kahvaltı ettik, sonra dolaştık, sonra yemek yedik
siz tüm aile gitmişsiniz pek şeker
ablanın oğlunu çocuk alanına bıraksaydınız cnm rengarenk toplar felan benim bile canım yuvarlanmak istiyo
plastik kutulardan biz de aldıkher evin ihtiyacı
mutfağa raf aldım ben.. minifırını koymak içinn
pizza hamuru yaptım ben fena olmadıı
pastane poaçası mı :26: ben tam evvv poaçası istiyom ama
hadi yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?