Zayıflamak İsteyenlerin Paylaşım Alanı ( Yöntemlerimiz ve Deneyimlerimiz )

sabah
1 yumurta
ince 1 dilim peynir
domates
4 zeytin
2 dilim k.ekmek
ara yaptım şimdi
1 dilim k.ekmek
cok ince bi dlim kaşar peynir

öğleden sonra kayınvalideme gitcem orda ne yerim bilmiyorum ama az yiyecem kesin akşamda orda olurum herhalde yarın görüşmek üzere kızlar

pazartesiden beri basarı öykülerini okuyorum burda ne kadar çok kilo veren insanlar var hemde 3-5 kilo deil 20-30 kilo azimli sabırlı ve kararlıyım artık o yazılar sayesinde ve vereceğim bende ilk basta 12 kilo

koşu bandınıda aldım pazartesi günü ama hala kullanamadım servisi bekliyoruz kurması için
sporada balıyorum artık onuda paylaşırım sizinle

kimse yokmu kızlar nerdesiniz

aksam hazırlıyomda bazen , bazende üşeniyorum.
servis olmadan önce pastaneye ugrayıp sandiviç alıyodum kepekli
bulcam bulcam kesin bi çözüm bulcam
bu kahve kahvaltı mahvediyo beni

gevrek yemem ben doyurmuyo beni iğrenccccccccccccccccc :84:

kızlar dün ne yediğimi hatırlamıyorum.ama içinde bi tane ev poğaçası vardı :2:

bu sabahda kahvaltı yapmak istemedi canım.yarım portalak ve karışık ot çayı içtim.birazdan öğlen yemeğimi yicem.

Tamam asyacım cuma günü sabahtan başlangıç ve hedef kilonu bildirirsin listeye alırız canım :82:

Pastane ne kadar uzak bebik yine alsan olmazmı :97: gevreğin neresi iğrenç nenn

kızlarrr ben geldiiimmmmmmm

Mervişşş

Nasıl hatırlamıyon hatırlamak mı istemiyosun bişey yemedin mi kız

Bİ KAÇ işim var onalrıda halledip gidiyorum ben kızlar cuma belki gelirim belki gelmem

Kuzuuuuu haberleşiriz cuma için sen yat dinlen gerekirse izinli yazarım hastasın sonuçta

Öğle menüm
Yarım kase çorba
4 yk kadar bezelyeli,patatesli,havuçlu,köfteli bi yemek (sebzeli köfteymişşşşş)
200 gr yoğurt

Ara
Az şekerli türk kahvesi (normalde şekersiz içiyorum ortama uyum sağlamak adına içtim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…