- Konu Sahibi lightcola fun
-
- #41.661
sülemesen unutuyodum
dışarda yedim hemen gidip aşırıyım bi tane
sabah geç kaldım kuzu ondan :78:
düvme beni sev beni öp beni
kızlar sizce neden ben buara çok acıkıyom yiyom ama 1 saat geçmeden gene çok aç oluyom alışmıltım kaç aydır ama..
acaba metebolizmam hızlamış olabilirmi.?
dün akşam yemeğim
4 tane küçük kanatlı baget
3 tane dilim patates (fırında)
3 yk yoğurt
bu sabah
1 tane ev poğaçası
çay
öğlen 2 tane yağ biberi
1 tane minik baget
5 tane sarma
1 dilim ekmek
sağol canımTamam ama yarın olmasın döferim
Kan şekerin düşüyo olabilir aygüncüm şekerini ölçtür istersen :97:
Ohh afiyet olsun bebikimebenimde canım kanat istiyo şu sıralar
slm kızlar nasılsınız
selam canım hoş geldin:80::80:slm kızlar nasılsınız
ne güzel eller böylegolden rose 113 çiko kahve
Eki Görüntüle 145915
ben izliyorum rastladığımda ne kadar da kendilerini beğeniyorlar :) ben artık zaten yaşları kestiremiyorum yaşı var dediğim küçücük çıkıyor ama evet görüntüleri yaşlıkanald'deki her şey yakışırı izlediniz mi kızlar
ne hatunlar var öyle ya o kadar zevksiz berbat saçlar makyajlar kombinler sıfır zerafetböyk bir yapaylık
bi de herkes yaşından yaşlı gösteriyo seçtikleri makyajlarla saçlarla çok zevksiz yavv
kızlar sizce neden ben buara çok acıkıyom yiyom ama 1 saat geçmeden gene çok aç oluyom alışmıltım kaç aydır ama..
acaba metebolizmam hızlamış olabilirmi.?
slm kızlar nasılsınız
sağol canım
fırında yaptım hazır baharatlı patateslerde çok güzel oldu
yap sende bidenem
Ekmek bitmiş
yarın olmaz naf'ım kahvaltı olmayınca zapıtmaya başladım
midemden olagan dışı sesler cıkıyor :78:
selam canım hoş geldin:80::80:
kendi adıma iyiyim sen nasılsın:97:
kızlar ben bugün 4 te çıkıcam
naaf azcuık tatlı bişilermi yesem
azcık baş ağrısıda var
İyi sayılırım özgecim bu günlerde biraz limoniydim gerçi ama şimdi daha iyiyim hiç olmadığım kadar ağır ateşli bir grip geçirdim :26: Sende hastaydın geçmiş olsun tekrardan cnmselam cnm iyiyim sen nasılsın
sevindim iyi olmana nihancım adında değişmiş şık da seçmişsinselam canım hoş geldin:80::80:
kendi adıma iyiyim sen nasılsın:97:
kızlar ben bugün 4 te çıkıcam
sil hoşgeldin:79:
slm kızlar aşağıda yabancılar görüorumkızlar cv aldınız mı araştırdınız mı gelenleri hemen dopiğimize kabul mi ettnz
Aaaa tinkerbell gelmişhoşgeldin cnm kendi adıma iyiyim sen nasılsın nasıl gidiyo koruma dönemi :81:
Bende pazar günü yapimde eşimle yerizyalnız başına yemek yapmak gelmiyo içimden :2:
Kahvaltı en önemli öğün kuzu :87:
Ayy ne güzell :81: :81:
Kuru meyve yada biraz çerez yesen daha iyi olur sanırsam bebikim
sağol canım teşekkürlerİyi sayılırım özgecim bu günlerde biraz limoniydim gerçi ama şimdi daha iyiyim hiç olmadığım kadar ağır ateşli bir grip geçirdim :26: Sende hastaydın geçmiş olsun tekrardan cnm
sevindim iyi olmana nihancım adında değişmiş şık da seçmişsinbende iyiyim çok şükür
Hoşbulduk tatlım
Bakana neden baktınmı diycez kız
ozaman 2 kuru kayısı 2 de ceviz yicem..
kız ben 1 kilo verdim yaa son 4 5 günde ondan oldu herhalde..
tinkerbelcim
devam ederse baktırım canım..
sanad geçmiş olsun aşkımm..
Aaaa tinkerbell gelmişhoşgeldin cnm kendi adıma iyiyim sen nasılsın nasıl gidiyo koruma dönemi :81:
Bende pazar günü yapimde eşimle yerizyalnız başına yemek yapmak gelmiyo içimden :2:
Kahvaltı en önemli öğün kuzu :87:
Ayy ne güzell :81: :81:
Kuru meyve yada biraz çerez yesen daha iyi olur sanırsam bebikim
İyi sayılırım özgecim bu günlerde biraz limoniydim gerçi ama şimdi daha iyiyim hiç olmadığım kadar ağır ateşli bir grip geçirdim :26: Sende hastaydın geçmiş olsun tekrardan cnm
sağol canım sanada çok geçmiş olsun
slm nafcımValla 53-54 arası gidip geliyordum cnm ama hastalanınca yediklerim midemde durmadı bu hafta bayağı bir süzüldüm gibi öyle hissediyorum Dikkat etmeye çalışıyorum ama Bazı günler coşup çok kaçırırsam ertesi gün hemen azaltıyorum yiyceklerimi böyle böyle idare ediyorum şimdilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?